Glitz & Glam

Glitz & Glamin kesäarvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Jaiks! Tämä arvonta on pitänyt laittaa jo iäisyyksiä sitten, mutta olen lahjakkaasti unohtanut.

vsmangotemptation4

En ole aikoihin arvontaa järjestänyt. Köhöm… siis muutamaan kuukauteen. Palkinnot tätä kesäarvontaa varten ostin jo helmikuussa, kun olin Tukholman risteilyllä. Mainitsinkin tuolloin reissuostoksiani esittelevässä postauksessa, että ostin arvontaa varten jotain. Minä ja minun muistini – ehdin jo autuaasti unohtamaan kesäarvonnan. Nyt siis äkkiä nämä tuotteet arvottavaksi ja uuteen kotiin ennen, kun ehtivät happanemaan minun kaapeissani. Mitään teemaa en kerta kaikkiaan tällä kertaa keksinyt arvonnalleni. Muuten kuin kesä, Victoria’s Secret ja ihanalta tuoksuvat vartalotuotteet.

Arvonnassa on…

vsmangotemptation5

Victoria’s Secretiä! Yhdelle onnekkaalle lähtee setti Mango Temptation -tuotteita. Tarkemmin setti sisältää Mango Temptation suihkugeelin, vartalovoiteen ja vartalotuoksun. Tuoksuttelin silloin helmikuussa lukuisia eri vaihtoehtoja. Kaikista tuoksuvaihtoehdoista valitsin kesäarvontaa ajatellen tämän Mango Temptation -setin. Ainut vain, että tuosta on jo useampi kuukausi aikaa, enkä enää muista miltä nämä tuoksuivat, joten lunttasin. Mango Temptation tuoksuu mangoille, nektariinille ja hibiskus-kukkasille. Muistan tuoksusta vain, että se on mehukas, makea ja aistikas. Se toi silloin helmikuussa mieleen kesän ja ihastuin minä myös pakkauksien ihanaan pinkkiin väriin. Esittelin reilu vuosi sitten Victoria’s Secret Pure Seduction -tuotteita. Niissä tuoksuu ihanasti punaiset luumut ja freesia. Postaukseni löytyy täältä.

Victoria’s Secret on varmaan kaikille tuttu ainakin alusvaatteistaan. Brändi on hyvin seksikäs ja hyvin iholla oleva. Onkin luonnollista, että alusvaatemerkillä on myös mehukkaan ja aistikkaan tuoksuisia vartalonhoitotuotteita. Näiden ideahan on olla viettelevä ja saada käyttäjänsä tuntemaan olonsa vastustamattomaksi. Joten varokaas vaan, etteivät siipat vallan käy kimppuunne. Minä voin sanoa omalta osaltanit, että testailtuani Pure Seduction -tuotteita… ei vaikutusta. 😀 Tosin minulla ei ollut niitä Victoria’s Secretin alusvaatteita, eikä kyllä sitä samaa sisältöäkään, kuin brändin mainoskuvissa ja muotinäytöksissä alusvaatteilla on.

Mutta niin… haluatte varmasti päästä osallistumaan ja odotatte ohjeita, että miten se onnistuu ja kuinka kauan on aikaa osallistua.

– Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen.
– Kerro mikä on parasta just nyt.
– Osallistumisaika päättyy 14.7. klo 20.00.
– Suoritan arvonnan ko. viikolla ja otan voittajaan yhteyttä, että laitan jonkun postauksen perään voittajasta tai teen ylimääräisen postauksen.

Paljon onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! 🙂

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X