Glitz & Glam

Graaffisemmat rajaukset

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Uuden tukkani, eli otsatukkani myötä olen käyttänyt viimeaikoina vahvoja rajauksia silmissä ja jättänyt luomivärit aika simppeleiksi. Otsarini alta näkyy kaikista parhaiten vahvasti rajatut silmät ja sillä tavoin meikattuna silmäni tulevat aivan uudella tavalla esiin.

Tässä meikissä olen tehnyt hyvin skarpit ja graaffiset rajaukset. Tein silmämeikistä violetin rajauksia myöten. Kuten olen monesti kirjoittanut ja moni sen tietääkin, että tällä hetkellä on kuuminta muotia erilaiset rajaukset. Ne voivat olla tällä hetkellä erittäin vahvat ja persoonalliset.

Ilman paksua ja pitkää otsaria rajaukset olisivat aika rajun näköiset. Tämä ko. tukka toimii minusta parhaiten kun silmissä on niitä korostava tai vahvasti silmiä esiintuova meikki.
Tein meikistä hyvin kylmän ja siksi siihen käytin poskipunana violettista NYXin Mosaic Powder Plummyä. Huulilla kylmän lilahtavaa Oriflamen kiiltopunaa Maxi Shine Chrystal Lipstick Lilac Strass. Rajauksen huulille tein todella kevyesti violetilla huultenrajauskynällä, joka on Oriflamen Lip Perfection Berry Kiss.

Hauskasti taas näyttää, että kasvot ja decolte on eri paria. Kuitenkin korva on saman värinen kasvojen kanssa… 😀 Ilmeisesti decolte jää kuvissa se verran varjoon, että se näyttää tummemmalta.

Tässä lookissa on minusta hieman modernimpaa Kleopatramaisuutta. Vaikutelman tekee otsari ja vahvat sivuille paksusti vedetyt rajaukset.

Olen käyttänyt koko luomelle ja alaluomelle IsaDoran Purple Vain paletin keskimmäistä violettia. Sisänurkassa paletin vaalein violetti. Alaluomelle tein Purple Vain paletin violetilla rajauksen, joka ei seuraa täysin silmän muotoa sisänurkkaan asti, vaan koukkaa hieman alas päin sisänurkassa.

Violetti rajaus on tehty Inglotin violetilla geelilinerilla 74. Ripsivärinä IsaDoran Big Bold Mascara, jonka ensin hieman haukuin, mutta nyt saatan antaa sille pari pistettä. Ei kuitenkaaan minun lemppari, mutta ihan kivasti se nostattaa ripsiä. Alaluomen sisärajaukseen käytin Graftobianin mustaa kajalia.

Kuva silmämeikistä ilman otsaria.

Onko rajausmuoti tarttunut teihin? Onko käytössä hulluja rajauksia?

Aloitin tulevan tuggaviikon juttua jo hieman. 😉 Laitoin oikeaan ylälaitaan teille 3 kyselyä joissa hieman kyselen teidän hiuksista. Olisi tosi kiva jos vastailisitte niihin. 🙂

X