Glitz & Glam

Graftobian Creme Light Corrector Wheel & tatuoinnin peittelyä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Samalla kun tilasin MSCHICin Baked Mineral Foundationin Pretty.filtä, tilasin kauan haluamani Graftobian Creme Light Corrector Wheel -peiteväripaletin. Minun käyttämistäni ja kokeilemistani neutralisoijista ja peiteväreistä on paras tähän mennessä Graftobian Creme Light Corrector Wheel. Graftobianilla oli ennen viiden neutralisoijan ja peitevärin paletti ja sitä meillä oli koulussakin käytössä, mutta en vannonut sen nimeen. Nimeltään paletti on Graftobian HD Glamour Creme Palette, Corrector Shades. En löydä ko. viisikkoa Graftobianin omilta sivuilta, enkä Pretty.filtä. Mutta tosiaan sen heikkous oli huonompi pigmenttisyys ja pysyvyys. Tässä kuuden värin kiekossa pigmenttisyyttä riittää!

Olen kertonut täällä meikkitutorialissa hieman merkistä Graftobian. 😉

Olen tätä Graftobian Creme Light Corrector Wheel -peiteväri palettia katsellut vuoden verran ja nyt vihdoin tilasin sen itselleni. 🙂 Paletteja löytyy myös Dark, joka on tummalle iholle, mutta tavalliseen suomalaiseen ihon väriin tämä Light on sopiva.
Koostumukseltaan kaikki peitevärit ovat pehmeitä ja helposti levittyviä. Niitä ei tarvitse paljon saadakseen peittävyyttä ihonvirheisiin. Kestävyyskin yllätti minut, sillä yleensä silmien alle käytettynä monet nestemäiset ja voidemaisen peiteaineet vajoavat ihon juonteisiin. Toki peitevärit tarvitsevat puuteria kiinnityäkseen kunnolla, mutta puuteroinnin jälkeen pysyvyys oli erinomainen minulla.

Paletti/kiekko sisältää 3 neutralisoijaa, 2 peiteväriä ja 1 highlight, eli valovoide. Peitevärien pinnalla olevat täplät johtuvat kuljetuksen aikana tapahtuneista lämpötilan muutoksista, jotka eivät vaikuta tuotteen toimivuuteen. Näin sanotaan Pretty.fin sivuilla, joka on taas tiedon saanut valmistajalta ja maahantuojalta.

Keltainen väri on tarkoitettu neutralisoimaan violettisuutta, eli esim. mustelmia tai finnien arpia, jotka ovat muuttuneet punoittavista tummiksi, hieman violettisiksi. Koska tämän paletin värit ovat pigmenttisiä, niin keltainen toimii myös punoittavankin finnin päällä ja sillä voi myös neutralisoida tummia silmänalusia. Toimii parhaiten todella vaalealla iholla.

Vihreä on tarkoitettu neutralisoimaan punoitusta ja punoittavia finnejä ja näppyjä. Erityisesti couperosa aiheuttaa punoitusta iholla. Hyvä punoittaville nenänpielille ja poskipäille.

Oranssi on tarkoitettu neutralisoimaan tummia silmänalusia, eli sinisyyttä. Oranssin käytössä pitää olla hieman taitoa hyppysissä tai tummempi iho, jotta jäljestä saa huomaamattoman.

Tumma & vaalea peiteväri, joita voi tarvittaessa miksailla keskenään oman ihon sävyiseksi. Niillä voi peitellä virheitä, kuten näppyjä, tummia silmänalusia, arpia jne.

Keskellä highlight, eli korostaja, eli valovoide. Valovoiteella voi korostaa tai tuoda valoa tarvittaviin paikkoihin, kuten silmien alle.

Graftobianhan lupaa, että näillä peiteväreillä saa vaikka tatuoinnin piiloon. Minun piti sitä tietysti heti kokeilla. ;D En esittele tällä kertaa kuvin tummien silmänalusien tai finnien peittokykyä, vaan esittelen kuinka Graftobian Creme Light Corrector Wheel toimii minun tatuoinnin peittelyssä. 😉

HUOM. Kuvia ei ole käsitelty Photoshopilla kuin rajatakseni kuvaa. En käsittele kuviani muutenkaan, mutta nyt halusin erityisesti huomauttaa asiasta. 😉 Jos olen käyttänyt photoshoppia, niin mainitsen siitä, muussa tapauksessa en mainitse mitään. Se on ollut minun periaate täällä Glitz & Glamissa. 😉

Päätin piilottaa oikean olkapääni muistotatuoinnista suojelusenkelin siipeä ja tekstiä. Vasemman käsivarren tatuointi on pienempi ja sitä olisi ollut hankalampi kuvata järkkärillä, joten siksi otin oikean olkapään tatuonnin osan peittoon.

Käytin oranssia pohjalle, jonka levitin meikkisienellä. Päälle taputtelin sormella tummempaa peiteväriä.
Aavistuksen mustaa kuultaa alta ja teksti ”Living” näkyy alta. Tosin tatuointien peittäminen vaatii harjoittelua, jota minulla ei vielä ole, mutta tästä nyt näkee sen oleellisimman. 😉 Eli peittokyvyn.

Tässä olen taas peittänyt vaaleammilla väreillä, eli pohjalla keltainen, jonka levitin meikkisienellä. Päälle taputtelin sormella vaaleampaa peiteväriä.

 Kuten näette, niin aavistuksen kuultaa ääriviivat läpi, mutta peittokykyä on. Finnit ja muut ihovirheet harvemmin on kuitenkaan ihan noin tummia kuin musta tatuointi. 😉

Minulla on vielä esittelemättä Viva la Divan peiteväritrio, mutta se tulee vielä. Voisin siinä postauksessa tehdä hieman näiden kahden vertailua. 😉 

Suomessa Graftobianin tuotteita myy Pretty.fi. Graftobian itse toimittaa kyllä ulkomaille, mutta postimaksut ovat tähtitieteelliset! Graftobiania myy jotkut ulkomaalaiset verkkokaupat, mutta en ole tilannut niistä mitään, joten en ota kantaa niiden luotettavuuteen tai mihinkään muuhun, sillä minulla ei ole minkäänlaista kokemusta tai kuulopuhetta niistä. Harkinnassa kyllä on sillä on muutamia juttuja joita haluan Graftobianilta, mutta niitä ei saa Suomesta. 🙁

Tiedän, että tatskoista kiinnostuneet palavat halusta nähdä tatuointini kokonaan, joten tässä kuvia heille. 😉 Kuvia tatskoistani on pyydelty. 😀

Tässä oikean olkapääni muistotatuointi kaikien rakkaideni muistolle, jotka eivät enää ole läsnä fyysisesti. Tatuoinnin on suunnitellut (yhdessä minun kanssa) ja nakutellut nahkaani Saara ”Santtu” Lipponen Kouvolan Starhousesta. Tatuoinnissa on paljon kaikkea mikä edustaa minua ja ajatusta. Teksti ”Always Living In Memories”, eli poismenneet rakkaani elävät muistoissani. Kelttiläistyyppinen risti, joka on karu, mutta kaunis. Suojelusenkelin siivet, jotka suojelevat minua. 🙂 Samaa aikaan pehmeä ja turvallinen & karu ja pelottava. Ei ehkä kaikkein tyttömäisin ja herttaisin tatuointi, mutta minun näköiseni ja se onkin olennaisinta. Minua ei perhoset ja söpöilyt pue. Kynsillä ne menee toisinaan, mutta ei muuten. 😀 Vasemmassa käsivarressa on violetti sydän, mutta sydämen seurana on piikikkään näköistä tribaalia. ;D Selkeästi pidän vastakohtien yhteen nivomisesta toimivaksi kokonaisuudeksi ja nyt kun aloin oikein miettimään, niin toisinaan harrastan sitä samaa meikkailussakin.

Tässä vielä kuva vasemman käden kuvasta. Tämän olen ottanut 10 vuotta sitten. Kuvalla ei ole niinkään mitään sen syvällisempää merkitystä. Tykkäsin tribaalista ja tykkäsin sydämestä, joten pyysin tatuoijaa yhdistämään ne kahdesta eri tatuointikuvasta.
Molemmat tatuoinnit ovat minulla sellaisissa paikoissa, että saan ne pidettyä piilossa tarpeen vaatiessa. Ravintola-alalla tatuoinnit eivät olleet hyväksyttäviä vielä 10 vuotta sitten. Nykyään hieman paikasta riippuen ne ovat sallitumpia työntekijöillä. Tässä meikkaajan työssäkin tulee tilanteita jolloin minun täytyy piilottaa tatuointini. Esimerkkeinä nyt vanhempi henkilö meikattavana tai konsultointia jossakin kaupassa jne. Eli tilanteita jolloin minun pitää olla konservatiivisempi.

Kuinkas monella lukijoistani löytyy tatska? Yksi vai useampi? Pieni vai suuri? Onko niillä jokin tietty merkitys vai onko se sinua miellyttävä kuva ilman suurempia symboliikkoja tai merkityksiä? 🙂

X