Glitz & Glam

Grimasin huulipunia

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen aivan rakastunut Grimasin huulipuniin ja niitä onkin kertynyt minulle ihan mukavasti. 😉 Tänään kerron näistä omista rakkauksistani.

Grimashan on ammattilaismerkki ja tästä syystä pakkaukset ovat ankeita ja tylsiä, sillä tuotteiden pakkaukset eivät tarkoituksellakaan yritä olla houkuttelevia ja myyviä kuluttajille. Ammattilainen ei tarvitse työssään ”krumeluurisia” pakkauksia, joista sitten joutuu maksamaan turhaa hintaa. Minua ei ankean näköiset pakkaukset sinällään haittaa. Sävyillä ei myöskään ole hauskoja ja raflaavia nimiä, vaan ne ovat numerokoodein ilmoitettu. Minun on pakko myöntää, että tuollaiset 2-3 numeroa sisältävät koodit eivät jää minun päähäni, kun sitten taas kivat ja hauskat nimet jäävät paljon paremmin, kuten esim. Bloody Orange tai Mango Diamond.
Grimas ei suoranaisesti markkinoi kuluttajille, mutta silti Grimasia voi ostaa monestakin paikasta tavalliset kuluttajat olematta ammattimeikkaajia. 🙂

Näistä syistä Grimasin tuotteiden hinnat on pystytty pitämään mahdollisimman edullisina. 🙂

Grimasin tuotteiden nimissä esiintyvä sana ”Pure” tarkoittaa, että ko. tuote ei sisällä kemikaalisia säilöntäaineita (parabeeneja) tai halogeenisia orgaaneja. ”Pure” tuotteet, kuten kaikki Grimasin tuotteet, ovat gluteenittomia ja hajusteettomia.

Grimasin huulipunat ovat kaikki (ainakin minun 13 eri sävyä) erittäin pigmenttisiä, helppoja levittää siveltimellä ja mikä parasta… kestäviä!!! Kun lähden päivällä Kotkaan töihin, niin laitan huulipunan. Kun tulen yöllä takaisin kotiin Kouvolaan näytöksen jälkeen, niin huulimeikkini on edelleen suht hyvä. Toki huulien sisäpinnalta alkaa jo hieman sävy olla haalistunut, mutta kuitenkin siedettävässä kunnossa. Tunteja tuollaisessa aikavälissä on yhteensä 8-9 tuntia.

Grimasin huulipunia on kahdella eri koostumuksella Lipstick Pure ja Lipstick Pearl (Pure). Lipstick Pure on ilman hohteita ja kimalluksia oleva mattapuna ja Pearl on tietysti helmiäismäinen ja hohtava.

Tässä on minun Lipstick Pure huulipunat paletissa. Kappalehinta on edullisempi kun ostaa 6 huulipunaa ja ottaa ne tuollaiseen palettiin. Puret maksavat 6,20 €/kpl. En vain millään muista mitä ne maksoivat paletissa. 🙁 Verkkokaupan mukaan 4 huulipunaa paletissa maksaa n. 5,94 €

Lisäksi joitakin sävyjä saa hylsyyn pakattuina (perinteinen huulipunapuikko) ja niiden hinta on 7,75 €. Minulle tuollaiset napit ovat kätevämpiä, koska käytän näitä työssäni ja minun ei tarvitse varoa, etten katkaise huulipunaa. 😉

Ylhäällä vasemmalta: 5-12, 5-13 ja 5-1
Alhaalla vasemmalta: 5-24, 5-4 ja 5-10

Swatch-kuvat (kuvasin swatchit käsivarren ulkosyrjällä, koska iho on lähempänä huulien sävyä siellä kuin sisäsyrjällä… tästä syystä näkyy ihokarvoja kuvissa. Yöks!)

Vasemmalta: 5-12, 5-13 ja 5-1

Vasemmalta: 5-24, 5-4 ja 5-10

Tässä on taas minun Lipstick Pearl huulipunat. Yksi näistä on Pure -huulipuna, eli tuo 5-22, joka on ylärivin oikeassa laidassa. Pearlit maksavat 6,20 €/kpl.

Ylhäällä vasemmalta: 7-55, 7-82 ja (Lipstick Pure) 5-22
Alhaalla vasemmalta: 7-52, 7-57 ja 7-65

Swatch-kuvat

Vasemmalta: 7-55, 7-82 ja (Pure) 5-22
Vasemmalta: 7-65, 7-52 ja 7-57

Lipstick Pure 1-1

En ottanut swatch-kuvaa, mutta tämä on todella pigmenttinen musta. Alempaa löytyy meikkikuva jossa olen käyttänyt tätä mustaa huulipunaa.

Olen pyyhkäissyt nappien pinnat paperilla, jotta olisi kuvia varten edes vähän tasaisempi pinta. 😉

Kuvia meikkauksista joissa olen käyttänyt Grimasin huulipunia.

Lipstick Pearl 7-65

ja

Minun ehdoton lemppari sävy! Kuvatkin varmasti kertovat, että miksi. Sävy on vain kuin luotu minulle ja sävy on todella uniikki, jonkalaista en vain ole muilla nähnyt. En saa valokuviin vangittua 7-65 sävyn upeaa sinistä hohdetta. Huulimeikki ei näytä siniseltä, mutta jännä hohde antaa huulipunalle aivan uudenlaisen ja uniikin ilmeen.

Lipstick Pearl Pure 7-55

 ja

Lämmin, hieman oranssinen punainen kauniilla hohteella.

Lipstick Pearl Pure 7-52

Kylmä lilan ja vaaleanpunaisen sävyinen. Makea hohde tässäkin.

Lipstick Pearl Pure 7-82

Upea ruskean kuparinen sävy!

Lipstick Pure 5-22

Lämmin, hieman tummempi nude sävy.

Lipstick Pure 5-4

Klassisen kaunis syvä punainen.

Lipstick Pure 5-10

Tässä kuvassa minulla on kimalteinen kirkas huulikiilto päällä, jotta huulimeikki olisi mehevän näköinen. Tyttömäinen pinkki.

Lipstick Pure 1-1

Kaunis ja syvä musta.
Lipstick Pure 5-12

Tässä minulla on kirkas huulikiilto päällä antamaan kiiltoa. Räiskyvä oranssi on tulevan kevään ja kesän hittiväri huulimeikissä. 😉


Lipstick Pure 5-24

ja

Kaunis ja hillitty, pehmeä sävy joka on aika lähellä mauvea. Meikistä ja ihon sävystä riippuen on punaisempi tai rusehtavampi, kuten näette kuvistakin.

Kaikkia huulipunia olen käyttänyt, mutta kaikista ei ollutkaan meikkikuvia. Joitakin huulipunia käytin Chicks’n’Cars 2012 -kalenterin kuvauksissa viime kesänä. Oikeastaan juuri niitä kahta joita ei meikkikuvissa näy. 😉 Eli sävyä 5-13 ja 5-1.

Minä olen todella tyytyväinen ja rakastunut Grimasin huulipuniin niiden kauniiden sävyjen, pigmenttisyyden ja kestävyyden vuoksi. Plussaa on myös todella edullinen hinta! Jos Grimasin punat tuntuvat liian ”tönköiltä” huulilla, niin niiden päälle voi sipaista kimaltavaa ja kirkasta huulikiiltoa. Tai miksipä ei värillistäkin. 😉 Tai käyttää pohjalla huulivoidetta, mutta tietenkin kiillon tai huulivoiteen käyttö vie huulipunan kestoa. Näissä Grimasin huulipunissa on kestopunamainen koostumus, mutta minusta ei kuitenkaan kuivattava, kuten monen marketeissa myytävän kestopunan kohdalla on ollut.

Meinaan kyllä haalia jokaisen sävyn itselleni. Ihan hyvässä mallissa tämä haalimisprojekti alkaa jo olla. ;D

Mistä näitä Grimasin huulipunia sitten voi ostaa? Itse käyn ostoksilla Grimasin varastomyymälässä Kouvolassa, mutta muita paikkoja löytyy myös ympäri Suomea. Tästä pääset jälleenmyyntipaikkojen tietoihin. Tampereellehan on juuri auennut oma liike. 😉 Nettishoppailla voi joko Grimasilta suoraan (täällä ohjeet ja verkkokauppa) tai Punanaamiolla.

Kuinka monelta muulta löytyy Grimasin huulipunia? Oletteko tykänneet yhtä paljon kuin minä?

X