Glitz & Glam

Guerlain KissKiss – Luksusta arkimeikissä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään haluan esitellä huulipunani, johon olen aivan hullaantunut. Samalla meikkipostaus minun viime aikojen arkimeikistäni.

Arkimeikkini on tämän syksyä koostunut rusehtavista ja muutenkin maanläheisistä sävyistä. Joskus on mattaa, joskus hohtavampaa. Toisinaan viileää ja toisinaan lämpimämpää. Eniten olen käyttänyt Clarinsin Skin Tones, Yves Rocherin Brun Incandescent ja IDUN Mineralsin Lejongap -luomiväripaletteja. Tässä arkimeikkiversiossani olen käyttänyt Yves Rocherin palettia.

Poskille olen tykännyt sipaista joko Clarinsin Tawny Pink tai Benefitin Rockateur -poskipunaa.

Joskus ”revittelen” ja käytän räväköitä tai hyvin tummia huulipunia, mutta marjaisan punaiset huulipunat ovat kestosuosikkejani. Niillä saa aina niin paljon virkistyneemmän ilmeen.

Viimeksi Stockmannilla pyörähtäessä sorruin Guerlainiin. Ihailin kyllä Diorin joulukokoelman huulipunia ja kynsilakkoja, mutta en sitten kuitenkaan ollut aivan myyty. Guerlainin tiskillä sitten heidän Un Soir À L’Opéra -joulukokoelmasta löytyi täydellinen sävy. Niin minua ja niin juhlava huulipuna. Pinky Groove kuuluu vakiovalikoimaan, mutta on nyt vain esille nostettuna joulukokoelmaan.

Guerlain KissKiss, sävy 364 Pinky Groove on nätti marjanpunainen, jossa on todella näyttävä kultainen hohde. Huulipuna tuntuu hyvin miellyttävältä huulilla ja kestää kohtuullisen hyvin. Ei huippukestävä kuitenkaan. Huulipunan koostumusta on vaikea kuvailla. Se ei ole aivan liukkaan vaseliininen, mutta ei kuiva ja jähmeä. Se on juuri sopiva. Pinky Groove on aivan aavistuksen läpikuultava, mutta missään nimessä kyseessä ei ole kuultopuna. Huulipunan koostumus on sellainen, että pystyisin käyttämään hieman rohtuneillakin huulilla.

Guerlain KissKiss -huulipunissa kerrotaan olevan hyaluronihappoa, joka täyteläistää huulia. En ole sellaista vaikutusta huomannut, mutta olen vielä sen verran nuori. Huuleni ovat vielä niin täyteläiset, kuin ne minulla voivat olla, ilman täyteaineita.

Stockmannilla Pinky Groove maksoi 42,00 €, eli kallis oli. Olkoot vaikka hyvissä ajoin ostettu joululahja itselleni.

Hyvin elegantti huulipuna tämä Pinky Groove. Täydellinen arkeen ja juhlaan. Tämä sävy pääsi niiden minun turvapunien kategoriaan, eli huulipuna, jonka voi valita tilanteessa, kuin tilanteessa. Se ei ole koskaan liikaa, eikä liian vähän. Perfect!

Minkä sävyinen on teidän ”turvapuna”? Eli huulipuna, joka on turvallinen valinta tilanteessa, kuin tilanteessa tai lähes minkä tahansa silmämeikin kanssa. Onko teillä sellaista?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Lue myös

X