Glitz & Glam

Guy Tang vieraili Suomessa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Näin lauantain ratoksi raportoin teille yhdestä hiusalan suurista päivistä tältä viikolta. En itse ollut paikalla, mutta aihe kiinnosti minua ja olenkin sitten viettänyt viime päivät ahmien kuvia ja julkaisuja hiusnäytöksestä.

Työkaverini ja kampaajani Heli Sjölund oli tuolla ammattikampaajien suuressa hiusnäytöksessä, ja hänen luvallaan esittelen inspiroivia hiuskuvia sieltä.

Miraculos Oy järjesti suurta ja hulppeaa kutsumalla Guy Tangin Suomeen. Spektaakkelimaista näytöstä varten haettiin hiusmalleja, johon oli casting-tilaisuus muutamaa päivää ennen show’ta. Minulla on vahva epäily, että halukkaita malleja riitti ko. tilaisuudessa. Kyllähän tuollainen suuren maailman kampaajan tulo Suomeen on iso juttu.

guytang3
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Pitäisiköhän minun lyhyesti esitellä, että kuka on Guy Tang?

Guy Tang on taitava ja inspiroiva kampaaja Hollywoodista. Tämä sosiaalisessa mediassa vahvasti vaikuttava kampaaja osaa muutakin, kuin olla kiinnostava some-persoona. Guy Tang luo trendejä ja toimii innostajana muille hiusalan ammattilaisille. Guy Tang ja Olaplex liitetään usein yhteen ja näinhän se on, Olaplex on yksi olennainen työväline Guy Tangin luomuksissa.

(Välihuomautuksena: jos Olaplex on vielä tuntematon, niin lue postaukseni siitä täältä.)

Minulle Guy Tang tuli tunnetuksi juurikin Olaplexin kautta. Kun lähes vuosi sitten innoissani ahmin tietoa ja tutustuin tuohon ns. ”ihmeaineeseen”, niin löysin myös Guy Tangin ja hänen videonsa. Käykää ihmeessä inspiroitumassa hänen videoistaan. Olen saanut niin monet tukkakateudet katselemalla videoita.

guytang8
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Nyt tiedätte kuka on Guy Tang, jos nimi oli vielä ennestään tuntematon. Eli tällainen maailman suuri tähti saapui Suomeen Miraculoksen ansiosta ja piti huikean näytöksen alan ammattilaisille ja medialle keskiviikkona 27.1. Helsingin Kulttuuritalolla. Reilu tuhatpäinen yleisö seurasi tiiviissä tunnelmassa silmä tarkkana Guy Tangin, Rebecca Taylorin ja Jordan Alexanderin työskentelyä ja heidän vinkkejään. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin tämä oli jotain sellaista, mitä kampaajat ovat toivoneet – näytöstä, josta inspiroitua todella paljon ja saada vinkkejä tekniikoihin. Olen varma, että monen teidänkin kampaaja oli tuolla, kuin vain minun. Joten tiedoksi vaan, jos huomaatte kampaajanne olevan erityisen inspiroitunut ja puhuvan Guy Tangista, hän on käynyt mitä todennäköisimmin Guy Tang Hair Show’ssa.

guytang7
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Guy Tangin kädenjäljessä näkyy tyypillisesti rohkeat värivalinnat, jotka ovat suoraan muodin huipulta. Olaplex on hänen luottotuotteensa syystäkin, sillä näin kirkkaita ja hehkuvia värejä ei luoda ilman puhdasta pohjaa, joten Guyn työssä ei hiusten kunto ole enää este upeille väreille.

guytang6
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Guy Tang suosii paljon Balayage-tekniikkaa, jolla saadaan upeasti luotua korostuksia hiuksiin. Balayage-tekniikkaa voidaan hyödyntää luonnollisiin sävyihin, että räväkämpiin väreihin. Idea on se, että raidat eivät ole palkkimaisia, vaan luonnollisia, vaikka sävyt olisivatkin räikeitä. Ombret nykyään ”pehmennetään” balayage-tekniikalla, jolloin niihin syntyy luonnollisempi liuku ja moniulotteisuus.

guytang1
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Koska en ollut näytöksessä, enkä kirjoita värjäystekniikoista tässä postauksessa, niin ryhdytään ihailemaan näitä inspiroivia värejä ja ryhdytään miettimään, että mitä jujua näistä voisi tarttua omiin hiushaaveisiin.

guytang5
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Vaikka Guy Tang onkin tunnetumpi rohkeista ja jännittävistä värien käytöstä, esitteli hän myös luonnollisia värjäyksiä ja tekniikoita.

Enimmikseen pitkiä hiuksia ja niiden värjäyksiä esittelevä herra Tang, oli tuonut näytökseen lyhyttä ja graafisempaa leikkausta. Rakastuin tähän väriin! Voi hyvä tavaton! Uskaltaisinkohan tuollaisen itselleni? Tuota värimaailmaa on pakko jossain vaiheessa saada omaan päähän.

guytang
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Toinen mikä ihastutti, oli tämä ponitukka! Uijui!

guytang2
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Granny-hiuksia oli myös erilaisilla vivahteilla. Mietin kyllä kovasti yhtenä vaihtoehtona myös jotain muuta vivahdetta, kuin sinistä. Sehän minulla oli viimeksi.

guytang4
Kuva: Tmi Heli Sjölund

Jospa lähtisin hempeämmän grannyn suuntaan?

Tässä minulla onkin muuten kampaajani Heli Sjölundin tekemä värjäys ja kiharat. Samat kiharat näkyvät bannerissa, että esittelykuvassanikin. Heli käytti erilaista tekniikkaa suoristusraudalla kiharoita tehdessä. Voin sanoa, että jää minulta tekemättä. Kiharoissani on lainetta, että spiraalia. Ehkä ihanimmat kiharat, jotka minulla on koskaan ollut. Rakastin myös tuota sinisyyttä harmaassani.

esteelauder

Minulla on ollut mielessä, että olisi kyllä aika mennä Helille freesaamaan väri. Laskeskelin, että tässä on vierähtänyt reilu pari kuukautta viime kerrasta. Tyvikasvu ei oikeastaan näy, mutta tummempi tyvi on nyt ”karannut” liian pitkälle (ei näy kuvissa) ja harmaakin on vähän sellainen elähtänyt. Kesken tämän postauksen kirjoituksen kävin laittamassa nettivarauksen kautta ajan Helille. Jos tässä vielä kituuttaisi muutaman viikon, niin sitten helpottaa. En ihan äkkiä halua mennä, koska maaliskuun alussa on tiedossa risteily miehen kanssa, niin olisihan se kiva, jos siellä olisi just värjätyt hiukset. Helin ja muut kampaajani löytää Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteeltä Kouvolasta. Niin ja tietty minut, jos meikkiä tarvitsee. 😉

Nyt minulla on melkein neljä viikkoa aikaa suunnitella ja päättää, että mitä uutta tähän päähäni haluaisin. Jäänpä tätä vielä pohtimaan.

Mitä muuten piditte Guy Tangin värjäyksistä? Inspiroiduitteko kanssani? Alkaako hitaasti lämpenevien silmät pikkuhiljaa tottumaan mummeleihin, poneihin, sateenkaariin ja merenneitoihin? Lisää Guy Tangin tekemiään värjäyksiä ja upeita hiuskuvia miehen Instagramissa.

Mukavaa lauantaita!

 

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X