Yleinen

Haastettu vastaa haasteeseen

30.3.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minua heitettiin haasteella, jossa vastailen muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen. Dzinnin ajatuksia -blogin Dzinni ja Nonnula -blogin Nonnu haastoivat minut tähän mukavaan haasteeseen. Kiitos ihanaiset!

1. Lempiväri sisustuksessa?

Kuva: Etuovi/Masku

Harmaa, valkoinen ja musta/mustanruskea. Vuodenajasta ja fiiliksistäni riippuen lisämausteena jokin väri tyynyissä, verhoissa ja somisteissa. Joskus se lisämauste on turkoosi, joskus oranssi ja on limenvihreääkin ollut, puhumattakaan violetista tai punaisesta. Perusväritys on kiva pitää harmonisena.

2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?

Kuva: Asko

Vielä pari vuotta sitten olisin huutanut KUPLA!!! En ymmärtänyt ollenkaan kupla-valaisimien suitsutusta. Nykyään minulle kelpaisi oikein hyvin kupla, jos joku sellaisen haluaisi minulle antaa. GHOST-valaisin on se, jonka vastaan tähän kysymykseen. Aarnio on suunnitellut samantyylisiä valaisimia ja tämä GHOST on niistä kamala! Mikä hirvitys! Onko tuon valaisimen tarkoitus olla koominen vai pelottava? En oikein tiedä pelätä vai nauraako sille?

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

Kuva: MTV3

NO ANTSKUUU!!! Nyt mie romahan, kun ihan hitokseen ottaa päähän, kun ei tähän voi vastata ketään muuta. Koska miulla on oikeus omiin tunteisiin, niin vastaan näin päivänselvän vastauksen. Antsku on sketsihahmo meidän naisten sisäisestä maailmasta ja tunnistamme hahmossa itseämme, että ystäviämme. Valloittava hahmo!

4. Suosikki leivonnassa?

Suosikkini leivonnassa on ehdottomasti jonkun muun, kuin minun leipomukset. Kysymys taisi kuitenkin tarkoittaa, että mitä tykkään leipoa? Olen entinen kokki, en leipuri. Inhoan leipomista. Sen pitää olla helppoa. Jos leivon, niin leivon mieluiten juusto- ja moussekakkuja. Uutena innostuksena cupcaket.

5. Viisi suosikkiblogia?   

Ihan mälsä tällainen viisi suosikkiblogia. Siis häh? Viisi? Olen törkimys ja jätän vastaamatta, sillä en vaan pysty vastaamaan tähän. Viisi on liian vähän.

En jatka haastetta eteenpäin, koska tämän on saanut aika moni blogi. Jos et kuitenkaan ole saanut haastetta keneltäkään, niin voit tarttua tähän blogihaasteeseen ja vastailla kysymyksiin.

Entäs mitä vastaisitte kysymyksiin? Lempiväri sisustuksessa? Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule teille? Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä? Suosikki leivonnassa? Viisi suosikkiblogia?

Mukavaa sunnuntaita!   

Lue myös

Suosittelemme