Glitz & Glam

Haetaan tuotearvostelijaa!!!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen huomannut muutaman muunkin bloggaajan hakeneen tuotearvostelijaa jollekin tuotteelle ja nyt teen samoin täällä Glitz & Glamissakin. Idea on minusta loistava, sillä aina ei saadut tuotteet ole oikeat blogin pitäjälle itselleen.

Itse haen nyt tuotearvostelijaa Aussien Aussome Volume -shampoolle ja hoitoaineelle. Tiedän valmiiksi, että ko. tuotteet eivät sovi minun hiuksilleni, mutta miehelleni sopisi shampoo… mutta… tiedän, että mieheni ei pitäisi shampoon tuoksusta, joten haetaanpa näille tuotteille arvostelijaa Glitz & Glamin kautta. Tuotteet ovat täysin käyttämättömiä ja uusia. 😉

Sain Aussien shampoon ja hoitoaineen silloin Aussien ja Trendi-lehden järjestämästä blogigaalasta, kuten kaikki muutkin gaalassa olleet. Tästä syystä minulle on ajautunut tuotteita, jotka eivät sopisi minulle.

Sain joskus aikaisemmin blogin kautta testattavaksi Aussien Miracle Moist -shampoon ja hoitoaineen ja niitä olen testaillutkin, sillä ko. shampoo ja hoitoaine sopivat omille hiuksilleni.

Ajatuksenani on, että tekisin tuotearvostelupostauksen Aussien shampoista ja hoitoaineista, jossa olisi minun arvostelemat Miracle Moist -tuotteet ja sitten jonkun teistä arvostelemat Aussome Volume -tuotteet. Toivottavasti joku teistä kiinnostui. 🙂

Arvostelijaa haetaan näille tuotteille. Aussie Aussome Volume shampoo (500 ml) ja hoitoaine (400 ml). Tuotteiden yhteisarvo on noin 30-35 euroa.

Jos kiinnostuit testaamaan Aussien Aussome Volume -tuotteita ja tekemään yhteistyötä kanssani, niin toimi seuraavasti.

– Laita ”hakemuksesi” sähköpostitse minulle minttura@hotmail.com

– Kerro omista hiuksistasi. En halua lähettää volyymia antavia tuotteita, jos hiuksesi ovat mm. luonnonkiharat tai erittäin kuivat ja vaurioituneet. Tekisit vain hallaa hiuksillesi ja näin arvostelukaan ei ajaisi sitä asiaansa jota tässä haen. Hiustesi tulisi olla normaalit, ohuet, ja/tai hennot. Hiuksesi eivät tulisi olla erityisen kuivat ja vaurioituneet, eikä luonnonkiharaiset ja karheat.

– Kerro miksi juuri sinun tulisi saada tuotteet testailtavaksi. Haluan hieman tietää miten osaat ottaa asioita huomioon tuotetta arvostellessasi.

– Jos sinulla on blogi, niin liitä blogisi osoite sähköpostiin. Sinun ei tarvitse olla kauneusbloggaaja. Haluan nähdä blogisi ihan vain mielenkiinnosta.

Pienet ehdot:

– Sitoudut kirjoittamaan minulle arvostelun Glitz & Glamiin testiin saaduistasi tuotteista. Tärkeintä on, että arvostelu on REHELLINEN!

– Sellaista pientä ehtoa myös toivon, että jos sinulla on oma blogi, niin et julkaisisi omassa blogissasi tuotearvostelua ennen kun se on julkaistu Glitz & Glamissa. Toki saat kertoa etukäteen saaneesi kokeiltavaksi tmv. 😉

Otan valitsemaani tuotearvostelijaan yhteyttä ja tiedustelen yhteystietoja ja sovimme aikataulusta jne. Teillä on tämä viikko aikaa lähettää sähköpostia minulle. 😉 Kuluja tästä ei synny arvostelijalle, sillä minä maksan postikulut. Hieman aikaa ja viitseliäisyyttä vain vie hakeminen ja sitten arvostelun kirjoittaminen.

Aussie postauksessa olen itse sitten arvostellut nämä tuotteet, eli Miracle Moist shampoo & hoitoaine.

Haluan tähän loppuun vielä sanoa, että sinun ei tarvitse olla bloggaaja hakeaksesi arvostelijaksi. Riittää, kun omaat hiukset joille tuote on sovelias ja haluat testata Aussie Aussome Volume -tuotteita, että olet myös valmis kirjoittamaan rehellisen mielipiteen ja kokemuksesi niistä, jotta lukijat saisivat arvostelustasi eniten irti. Sinun ei tarvitse hakea fakta tietoja ko. brändistä ja tuotteista, sillä minä teen sen. Sinun tulee vain kirjoittaa arvostelusi tuotteista. 🙂

Valitsen tuotearvostelijan hänen hiustensa mukaan. Myös minuun ”pureva” hakemus vaikuttaa valintaani. Jos hakijoita on useampi kuin yksi, niin tiedän jo valmiiksi, että valinnastani tulee vaikea, mutta toivon, että jokainen ymmärtää, että en voi valita kuin yhden testaajan.

Toivottavasti löydän tuotetestaajan, joten rohkeasti hakemaan! 🙂 Voitte esittää kysymyksiä kommentoimalla tähän postaukseen tai sähköpostitse. Tuotearvostelijahakemukset vain sähköpostitse. 😉

Ihan noin muuten, mitä olette mieltä, kun bloggaajat hakevat tuotearvostelijoita? Itse tykkään kovasti ajatuksesta ja onkin aina mukava lukea ”vierailevaa tähteä” arvostelijana. 🙂

X