Glitz & Glam

Halloween-asuja ja joulukalentereita

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Alkaako tästä tulla tapa? Lauantain laiska postaus on jälleen täällä. Itsestään syntynyt postaussarja. Sarja, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että bloggaaja kirjoittaa tekstiä aivot narikassa ja aloittaessaan kuvittelee tekevänsä alta 300 sanan postauksen, mutta viimeisiä sanoja nakutellessa huomaa ylittäneensä 500, 600 ja joskus jopa 800 sanan.

Viikko sitten olin siellä Indiedaysin gaalassa, jossa stresscodena, eikun dresscodena oli halloween. Ehkä muistattekin, kun kerroin syyn miksi kuvat lookeista jäi ottamatta ja lupasin palata asiaan, jos ID julkaisee gaalan kuvausseinäkuvat.

Kuva: Pauli Siuruainen

Tattaraa! Siinä me ollaan miehen kanssa. Taikuri ja hänen hirmuisen viehkeä ja sievä avustajattarensa. Ymmärrätte varmaan nyt, miksi hotellille palattuani päänsäryssä halusin vaan äkkiä kaiken pois.

Kun me poseerasimme gaalassa, niin samaan aikaan…

11215786_10206789240462994_70458086985460599_n

Mummolassa oli sama meininki. 😀 Tytöllemme unohtui pakata peruukki ja verkkoleggarit mukaan, joten hänen look on vähän vaillinainen. Draculaurasta on kuitenkin kyse, eli Monster High -hahmo. Pojallamme on länkkärin hapsuhousut ja muut länkkärivermeet, mutta hattu on isin gangsterihattu. Mutta pikku juttuja, ei paljon lasten menoa haitannut. Pakko sanoa, että nuo lapset taitaa tuon poseeraamisen paljon paremmin, kuin vanhempansa, jotka vaan pönöttää.

Kuva viime vuoden joulukalenterista

Sitten… teenpäs nyt tämän postauksen loppuun julkisen paljastuksen tulevasta. Tässä kuussa on luvassa arvonta. Eikä mikä tahansa arvonta, vaan Glitz & Glam -joulukalenterin arvonta. Yhdellä on mahdollisuus voittaa täysin uniikki kosmetiikkajoulukalenteri. Se tulee olemaan huippu, sillä sisältö on minun tarkkaan miettimä ja valitsema. Sitä ei ole täytetty minulle ylimääräisillä ja turhilla pr-näytteillä, vaan se on oikeasti huolella mietitty ja suunniteltu. Jos siis pidätte minun tuotevalinnoista ja luotatte arviointikykyyni, niin kannattaa jäädä odottelemaan vielä toviksi, että pääsen iskemään arvonnan käyntiin. Koska joulukalenterin sisältöä ei voi täysin paljastaa etukäteen, niin suunnitelmani on se, että joulukuun 1. päivästä lähtien on esittelyjä niistä tuotteista, joita kalenteri sisälsi. En lätkäise vain kuvaa, että tuollainen siellä oli, vaan esittelen tuotteet huolella joka päivä. Kaikki pääsevät tutkimaan, että mitä se kalenteri sisälsi. Se voi olla suolaa haavoihin heille, jotka kalenteria eivät voittaneet, mutta uskon vahvasti, että olette uteliaita tietämään, että mitä olen kalenteriin valinnut. Minä ainakin olisin. 😀

Menikö ennakkosuitsutus vähän överiksi? Sorry… Mutta kun olen niin täpinöissäni tästä. Sillä välin, kun kalenterin voittaja aukoo omia ”luukkujaan”, niin minä availen…

kicksjoulukalenteri1

Kicksin kosmetiikkajoulukalenteria ja…

L’Occitanen joulukalenteria. Ratkesin tähänkin. Murr… Tosiaan L’Occitanen joulukalenteri maksaa 39 euroa ja niitä myydään jo kivijalkaliikkeissä Helsingissä. Maanantaina tulevat ilmeisesti myös verkkokauppaan. Valitan, mutta jos olen käsittänyt oikein, niin näitä ei ole montaa. Kun vielä ottaa hinnankin huomioon, niin uskon, että loppuvat kesken. Joten jos koet Lokkitanelin joulukalenterin must -jutuksi, niin ole nopea ja kärppänä paikalla oikeana hetkenä.

Ei siis ihan pöhkö joulun odotus minulla. Saan ”kicksejä” siitä, että availen L’Occitanelia.

Kysymys kuuluukin teille, että joko on liian monta kalenteria hankittuna? Vai vieläkö mahtuisi yksi Glitz & Glam -joulukalenteri?

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X