Glitz & Glam

Halpis-paletti testissä ”fiftari” meikki henkisenä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Teille jotka odottelette juttuani markettikosmetiikasta, niin vielä joudutte vähän odottamaan, mutta halpis meikkipaletti on meikissä ja ns. ”esittelyssä”. 😉 Sain ystävältäni silloin kuukausi sitten valmistujaislahjaksi kosmetiikkaa ja kynsitarroja ja yms. 🙂 Tässä eräs päivä sitten ehdin kokeilemaan ensimmäistä kertaa lahjaksi saatua luomiväripalettia. Kyseessä on siis BC:n (Body Collection) Classic Eyeshadows. Olen nyt tehnyt kaksi eri meikkiä paletilla ja saanut käsityksen siitä millainen paletti on kyseessä… Tästä ensimmäisestä meikistä tein hieman ”fiftari” henkisen.

Tässä meikissä en käyttänyt aurinkopuuteria, sillä halusin vaalean ihon. Meikkivoiteena Benecosin Nude, joka on minulle tällä hetkellä ihan piirun verran liian vaalea. Sen verran on kasvot päivettyneet. Poskilla punana NYXin Mosaic Powder Champagne.

Huulilla kiiltona Goshin 0074, joka on kimalteinen oranssi.

Kulmaluulla ja sisänurkassa helmiäisvalkoinen. Liikkuvalla luomella ja alaluomella mintunvihreä.Luomivaossa ja varjostuksessa vaaleanruskea.

Rajaus Stargazerin mustalla cakelinerilla. Ripsillä Maybellinen the Colossal Volum’ Express Cat Eyes Mascara.

Huulilla siis tämä ihana oranssi Goshin kiilto, jonka ostin Duvessalta.

Tässä  Stargazer cakeliner jota käytin meikissä. Tuo turkoosi cakeliner on sitten huomisessa meikissä. 😉 Tilasin nämä cake eyelinerit Dream Hairilta. Musta liner maksoi 6,90 €. Turkoosi liner on siellä poistomyynnissä.

Käytin nesteenä Make Up Storen Mixing Liquidilla, jotta rajauksesta tulee kestävämpi. Pelkällä vedellä rajaus valuisi pienestäkin kosteudesta.

BC Classic Eyeshadows paletti.

Liikkuvalla luomella ylärivin vaalea mintunvihreä. Luomivaossa toiselta riviltä vaaleanruskea. Highlightina alarivin valkoinen.

Paletissa on 12 vaaleaa helmiäisluomiväriä. Kuten meikkikuvistakin näitte, niin BC:n paletin luomivärit ovat erittäin heikkoja pigmenttisyydeltään. Kamera vie toki jonkun verran meikistä vahvuutta, mutta eivät värit olleet livenäkään vahvat. Lisäksi luomivärit ovat aika jauhoisia ja värien sävyt säilyvät heikosti luomilla, vaikka minulla on pohjustuksena Urban Decayn Primer Potion. Mutta onko minulla mitää hyvää sanottavaa? No on totta toki! Aina kaikesta löytyy jotain hyvääkin. 😉 Paletti on aika kätevä pikameikkien tekoon, sillä näin vaaleilla ja helposti häivyteltävillä luomiväreillä saa tehtyä nopeasti neutraalia silmämeikkiä. Ihan ok neutraalien ystäville ja arkimeikkiin. Itselläni ei olekaan pahemmin vaaleita luomivärejä, joten kyllä tätä käytän pikameikkeihini. Väreihin saisi varmasti intensiivisyyttä käyttämällä alla voidemaisia luomivärejä, esimerkiksi Goshin puikkoja tai NYXin Jumbo kyniä. Ilman silmämeikinpohjustajaa tällä paletilla ei tee kyllä yhtään mitään. En tiedä missä palettia myydään tai paljon se maksaa, sillä olen saanut sen lahjaksi. En halua ystävältäni tälläisiä asioita udella, koska lahja on lahja. 🙂 Oma oletukseni on, että palettia myy jokin vaateliike ja hinta on muutaman euron. Joku lukijoistani varmaan tietää mistä näitä saa. Oma veikkaus on Seppälä tai H&M.

Huomenna siis toinen meikki paletilla ja samalla esittelen turkoosin cakelinerin. 😉

Niin sitä vielä piti sanoa teille, että älkää väittäkö jos joskus jutuistani tai kommenteistani puuttuu L-kirjain. Läppärini L on mennyt rikki jo ajat sitten kun tyttäreni pienempänä repi näppäimistön nappuloita irti. L:n nappulaa ei saanut enää kunnolla takaisin. Se pysyi kuitenkin jonkun aikaa joten kuten, mutta pari viikkoa sitten kirjoittelin sormet sauhuten ja napsautin vähän L:n sivuun, joten nappula pomppasi taas pois paikoiltaan. Nyt sitä ei saa taas kunnolla paikoilleen ja siksi kirjoittaessa L ei aina ota… 🙁 Joten yrittäkää ymmärtää Minnaa, jolta puuttuu ÄLLIÄ kirjoituksistaan. ;D *on olevinaan niin vitsikäs taas*

X