Glitz & Glam

Hävyttömän hyvä Perversion

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kiinnostaisiko kuulla Urban Decaysta?

urbandecay

Tuossa joitakin viikkoja sitten kotiovelleni saapui yllättävä lähetys. Kyllä oli kuulkaa hymy herkässä, kun avasin pakettia ja sieltä paljastui kasoittain Urban Decayn tuotteita. Tiedän, että Urban Decay kiinnostaa monia, joten on ilo päästä jakamaan kokemukseni teille.

urbandecayperversion1

Tänään kerron Urban Decayn Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen -rajaustussista.

urbandecayperversion5

Aloitetaan ihan siitä miltä tuotteen pakkaus vaikuttaa. Perversion -rajaustussi on upea. Kiiltävää pintaa, näyttävyyttä, sekä keveyttä.

urbandecayperversion6

Sitten terä. Todella ohueksi kapeneva huopakärki. En edes tiedä mistä aloittaisin tämän rajaustussin ylistämisen, mutta lähdetään nyt siitä, että tämän tussin kärki ei kuivu hetkessä. Kertaakaan en ole joutunut painelemaan kärkeä kämmentäni vasten, jotta huopakärjen pää olisi myös kostea. Aina vaan väriä tulee, eikä rajauksen työstäminen katkeile. Olen jo niin tottunut, että näitä ohenevia huopakärkiä saa vähän kostutella, joten en edes tiennyt, että näitä voi olla noin hyvin väriä annostelevina.

urbandecayperversion4

Olen ryhtynyt pohtimaan, että minkä vuoksi kärki ei sitten kuivu, kuten monien muiden merkkien rajaustusseissa vastaava malli tekee? Luulen yhdeksi syyksi tussin suojaavan korkin, jossa sisempi osa painuu sisään kynän työntyessä sinne. Korkki tavallaan lukkiutuu. Toisena syynä epäilen sitä, että tussia pitää ravistaa ennen käyttöä. Sisällä on jokin kuula, joka helisee. Tussi muistuttaa paljon maalitussia. Tiedättehän en tussit, joissa on helmi sisällä ja joiden kärjen saa painettua sisään. Epäilin aluksi, että tässäkin kärki painuu hylsyn sisään, mutta ei se kuitenkaan tee sitä. Väriä tulee ilmeisesti helmen ansiosta tussin kärkeen asti, sekä erikoisempi korkki suojaa huopaa kuivumiselta.

urbandecayperversion3

Urban Decay Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen -silmänrajaustussi on vedenkestävä. Testailin tätä puolta ja kyllä, rajaus ei liukene vedestä. Mutta jos rajausta hieroo sen kastuessa, se lähtee tuhriintumaan. Mutta siinäkin tapauksessa iholla tulee olla rasvaa, sekä hierominen tulee olla voimakkaampaa. Ihan pieni hieraisu ei Perversionia hetkauta.

urbandecayperversion

Koska kyseessä on vedenkestävä koostumus, se tekee jäljestä hieman kiiltävän. Musta on hyvin intensiivinen ja peittävä. Tussi kuivuu nopeasti, joten se ei ehdi sotkemaan ihoa tai ala leviämään sillä. Ohut kärki mahdollistaa todella tarkan työskentelyn ohuen ohuisiin rajauksiin, sekä erikoisemmin muotoiltuihin rajauksiin. Sen minkä olen huomannut, niin Pervesion ei varise, eikä se lähde ”laattoina” irtoilemaan, vaikka joutuiset jossakin kohtaa hieman enemmän työstämään ja kerrostamaan.

Menee nyt hieman toisteluksi, mutta tussin kärki annostelee väriä tasaisesti kaiken aikaa. Se ei pätki, joten työskentelykään ei pätki.

makeup

Käytin Urban Decay Perversion -rajaustussia myös Varsovan matkallani. Siellä oli tosiaan helteistä ja minulla tietysti melkoinen jännityshiki Kenzo Takadan tapaamisen vuoksi. Silmäluomia myöten hikoilin ja rajauksetkin kestivät. Olin vähän uhkarohkea ja olin haastanut Perversionin. Olin käyttänyt rajaustussia myös alaluomien aivan ripsityvessä. Toki alla ja päällä on luomivärejä, joilla olen häivytellyt jälkeä, mutta on siellä alaluomilla Perversioniakin. Jos tällä piirtää alaluometkin, niin suosittelen ohutta kerrosta ja ohutta jälkeä. Alaluomi on aina vähän suojaamattomampi, kuin yläluomi (vesi valuu alaspäin).

urbandecayperversion2

Minusta joku ylisti tämän rajaustussin minun 5 parasta silmänrajaustussia -postauksessa. Tällainen muistikuva minulle on jäänyt. Melkein tekee mieli vetää ko. postaus uusiksi ja lisätä tämäkin sinne. No mutta, olenkin sanonut, että aina listaukset elävät, sillä aina tulee löytymään joku, joka täyttää kriteerini paremmin. Joten niitä 5 parasta -postauksia tulee kyllä uusintakierroksineen.

Urban Decay Perversion on ihan hävyttömän hyvä! En keksi ketään eyelineria käyttävää kenelle en sitä voisi suositella. Ehdottomasti silmänrajaustussien parhaimmistoa! On kestävyys, kosteus, tarkkuus ja helppokäyttöisyys noin yleisesti. Erityisesti teille suosittelen, jotka tuskailevat rajauksien tekemisen kanssa. Perversion on niin helppokäyttöinen. Mutta jos tulee lipsahduksia kynän kanssa, eikä käsi tottele ajatusta, niin vedenkestävästä koostumuksesta huolimatta Perversion on poistettavissa miselliveteen kostutetulla vanupuikolla. Testasin, kun minulla kerran käsi teki jotain ihan omiaan. ;D

Urban Decayn tuotteita myy Suomessa valitut Sokos-tavaratalot ja heidän verkkokauppa. Valitettavasti tätä ko. tuotetta ei löydy verkkokaupasta, mutta se näyttäisi löytyvän Sokos Helsingistä (keskusta), Oulusta, Tampereelta ja Turusta. Tosin Turusta luki, että saatavuus ei taattu.

Hinnaltaan Urban Decay Perversion Fine-Point Eye Pen on 21,90 € / 0,55 ml. Ei mitenkään suurikokoinen millimäärä, mutta mietin kyllä sitäkin puolta, että tämän tussin kohdalla ei mene tuotetta hukkaan kämmenselkään kärkeä painellessa. Kun kärkeä ei vieläkään ole tarvinnut kostutella sillä tavoin.

Oletteko kokeilleet ja yhdyttekö kanssani ylistyskuoroon?

Tuote saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X