Yleinen

Heinäkuun 2014 LivBox

10.7.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Postaanpas heti tämän kuukauden LivBoxista, vaikka tänään onkin ns. ”välipäivä” postauksissa.

Viime kuun boxi oli vähän tylsä, vaikka itse tuotteet olivatkin hyviä. Jännityksellä odotin, mitä tämä heinäkuu toisi boxista. Värimaailma oli oranssinen ja korallinen. Ihastuin kovasti silkkipaperin väriin.

Heinäkuun boxin teema oli luonnollisesti kesä. Kuuma, kuumempi, kesä! Itselläni alkoi soida päässä kuuma, kuumempi, kuumin! Hotti, hotimpi, hottis! Jukka Poika on ihana! <3

Minun heinäkuu näyttää tältä.


CK One Red for Him and for Her EdT 35,00 € / 50 ml ja 48,00 € / 100 ml

Naisten CK One Red kerrotaan olevan energinen ja raikas kukkais-hedelmäinen tuoksu.

Miesten tuoksussa kerrotaan olevan lämpöä ja energisyyttä.

Hmph… taidan ensimmäisen kerran koko LivBoxien tilaamisen aikana kritisoida tuotetta näin raa’asti, kun nyt tulen tekemään. Itse tuoksussa ei ole vikaa. Itse asiassa pidän molemmista, mutta näitä nyt aivan oikeasti saa lehtien välistä. Itse olen kovasti pitänyt minisuihkeista ja ne ovatkin minusta todella mukavia boxeissa. Vaikka monet väittää, että niitä nyt saa ilmaiseksi kaupoista, niin ei niitä kyllä saa ihan niin helposti, mutta näitä tuoksukortteja todellakin saa. Tämä ei ole oikea tuote, tämä on PR-tuote/mainos. LivBoxin sisältö perustuu PR-toimintaan, mutta jotenkin koen tämän tuoksukortin pienenä lapsuksena boxin sisällön suunnittelussa.

Invisibobble -hiuslenkki 5,90 € / pkt

Olen hehkuttanut kaikkien näiden ”puhelinjohtoponnareiden” nimeen. Ostin vasta kaksi pakettia näitä aitoja ja alkuperäisiä Invisibobble-hiuslenkkejä, mutta ei vara venettä kaada. Olen mestari kadottamaan hiuslenkkejä.

Näiden hiuslenkkien hienous on siinä, että eivät kuluta hiuksia yhtä pahasti, kuin perinteiset hiuslenkit tekevät. Lisäksi nämä ovat hygieenisempiä ja pysyvät hyvin hiuksissa. Suosittelen kaikille ponnareiden käyttäjille.


Favora Aurinkovoide kasvoille SPF 50+ 18,50 € / 50 ml

Korkean suojakertoimen omaava aurinkovoide kasvoille. Tuotteen kerrotaan olevan hajusteeton ja vedenkestävä.

Minusta hyvä tuote boxista, sillä paljon auringossa aikaansa viettävät tarvitsevat kasvoille korkeat suojakertoimet. Sitä vanhempana sitten kiittää, jos nyt nuorempana suojautuu. Minä suojaudun pääasiassa varjolla, enkä paahda itseäni auringossa, joten kevyempi suojakerroin riittää minulle, mutta ei tämä SPF 50 tee ollenkaan pahaa varjossa viihtyvälle.


Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo 14,90 € / 250 ml

Ylellinen, päivittäiseen käyttöön soveltuva shampoo. Syväkosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Kaikille hiustyypeille.

En ole aikaisemmin testannut Rich -tuotteita, mutta hypistelin näitä Tallinnassa, sillä siellä näitä näkyi jonkun verran. Tuoksu shampoolla on miellyttävä, kun hieman tuubista nuuhkaisin. Yllätyin hieman hintaa, sillä kuvittelin tämän olevan kalliimpi merkki.

Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir 16,90 € / 70 ml

Kevyt argan-öljy imeytyy nopeasti hiukseen, eikä tunnu rasvaiselta. Antaa pehmeyttä ja kiiltoa. Voidaan käyttää kuiviin, että kosteisiin hiuksiin.

Näitä argan-öljyjä on tullut testailtua aika moneltakin merkiltä. Oletan tämänkin olevan yhtä toimivaa, kuin muutkin tehtävässään. Kohta argan-villitys on historiaa ja esiin astuu uusi villitys, kaktusviikunaöljy.

Dermosil Summer Glow Nail Polish 3,90 € / 12 ml

Korostamaan päivettynyttä ihoa ja antamaan viimeisen silauksen kesälookiin.

Pakko sanoa, että onpas upea pakkaus Dermosilin kynsilakassa! Nyt käsi sydämelle… jos paketissa ja pullossa ei lukisi Dermosil, niin eikö menisi selektiivisestä merkistä? Pakko sanoa, että päältä päin en arvaisi edulliseksi kynsilakaksi. On ihanan luksusmainen ulkonäkö.

Terre d’Oc Karité -vartalovoi 11,50 € / 20 g

Täyteläinen luomuvartalovoi ravitsee, suojaa ja pehmentää ihoa. Voi käyttää myös huulille ja kynsinauhoille.

Tämä tuote oli pitkäaikaisille tilaajille kiitoksena. Yllätyin, sillä luulin näitä kiitoksia tulevan vain kerran. Sain silloin aikaisemmin Essien kynsilakan (jos muistan oikein) kiitoksena pitkäaikaisesta tilaamisesta. Kiva, että näitä kiitoksia tulee useamman kerran meille uskollisille tilaajille. Osa oli saanut argan -voiteen ja minulle tuli tämä karitevoi. Uusi ja kiinnostava tuttavuus. Tutkin tuotteen INCI-luetteloa, joka näyttää varsin lupaavalta.

Butyruspermum parkii (shea) butter, parfum (fragrance), eugenol.

Lisäksi oli vielä pari alennuskoodia verkkokauppoihin. Saatanpa hyödyntää tuon -30% alennuksen.

Mitä piditte tämän kuukauden LivBoxista? Minusta boxi on loppujen lopuksi aika kiva. Monta tuotetta, jotka koin kiinnostaviksi ja monille hyödyllisiksi. Tuoksukortti saa minulta satikutia, sillä se olisi ok ylimääräisenä esim. minisuihkenäytteen lisäksi, mutta yhtenä tuotteena toisen näytepussikokoisen kanssa tuntuu hieman huonolta idealta. Heinäkuun LivBox sisälsi kolme täysikokoista, yhden matkakokoisen ja kaksi näytepussia, joista toinen vastasi esim. Avonin kuvastoissa olevia tuoksusivuja hajuvesistä. Pitkäaikaiset tilaajat saivat minikokoisen vartalovoin, joka on kuitenkin hyvänkokoinen ja arvokas. Voin silti sanoa, että ilman vartalovoitakin boxi on ihan kiva ja kiintoisampi, kuin kesäkuun boxi.

Helteistä torstaita kaikille!

Lue myös

Suosittelemme