Hiukset

Hirrrmu hyvä hopeashampoo – mistä tätä saa?

27.10.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen luvannut kertoa teille yhdestä huippushampoosta, jolla taittaa sitä lämpöisyyttä hiuksista. Pahoitteluni, että olette joutuneet odottamaan. Olen tiedustellut myyntipaikkoja ja hintoja, mutta useista kyselyistäni huolimatta en ole saanut tarvitsemaani informaatiota. Google ei anna hakutuloksia, joten tämä postaus jää vähän vaillinaiseksi, mutta etsivä löytää ja ainahan sitä suureen kysyntään halutaan vastata. Joten kampaajilta kyselemään. Kyseessä on ilmeisesti aika uusi merkki Suomessa.

kaypro

Kaypro ei varmastikaan ole ihan kaikille tuttu. (Minulle on epäselvää, että kirjoitetaanko se Kaypro, Kay pro, KayPro vai Kay Pro?) Minä törmäsin merkkiin meillä töissä joskus viime talvena. Merkin Argan Oil -tuotteet tulivat myyntiin ja ne olivatkin kovin suosittuja suuren pakkauskoonsa, mutta edullisen hintansa vuoksi. Kaypro on italialainen hiusbrändi, jolla on laaja valikoima tuotteita erilaisille hiuksille ja tarpeille. Kyseessä on salonkimerkki, johon ammattilaisetkin luottavat. Mutta kuten jo sanoin, niin merkki ei meillä Suomessa ole niin tuttu… vielä! Nyt minä ainakin omalta osaltani yritän raivata tälle huippumerkille parempaa tietoisuutta ja toivottavasti sen myötä saatavuuskin alkaisi parantumaan.

kaypro3

Kaypro koki kesällä ilmeen uudistuksen. Ennen pakkaukset näyttivät tältä – aika ruma pullo, vai mitä? Tuo ilmeen piristys on tehnyt vain hyvää merkille. Käytän tässä postauksessa uuden, että vanhan pullon kuvia, koska molempia on varmaankin myynnissä. Kestää aina aikansa ennen, kun uudet pakkaukset ovat kaikkialla. Tuote ei ole muuttunut, vain pullon ilme on uudistunut. Ihmettelettekö mistä minä sitten olen käsiini saanut tätä loistavaa hopeashampoota? No minäpä kerron…

Viime keväänä en vielä ollut granny, mutta olin matkalla harmaahapsiseksi. Teatterilla kampaaja-maskeeraaja työkaverini kertoi minulle tästä shampoosta ja kehui sitä todella tehokkaaksi taittamaan jopa punerviakin sävyjä. Hän oli testannut shampoota peruukille (vai oliko se hiuslisäke, en enää muista tarkalleen). Peruukin/hiuslisäkkeen hiukset olivat punervat ja hän oli saanut shampoolla ne viileänruskeiksi. Huisia, eikö?

Minä sitten kotona aloitin googlettamisen, mutta eipäs vaan tullut hakutuloksia minnekään muualle, kuin sinne maahantuojalle, josta tiesin työkaverini sen tilanneen. Jouduin sitten ottamaan yhteyttä maahantuojaan ja selittämään asiani. Halusin tietää, että mistä tuota mahtavaa shampoota saa? He sitten lähettivät minulle shampoon testiin. Tuote on kerrassaan mahtava ja halusin sitä lisää. En valitettavasti löytänyt. Loppukesästä sain paketin, jossa oli Kaypron tuotteita uudistuneella ilmeellä. Joukosta löytyi myös tätä hopeashampoota uudenlaisessa pullossa. Kohta kun tämäkin loppuu, niin en tiedä mitä teen, jos kampaamot eivät ala jo ottamaan tätä shampoota myyntiin? Kampaajat, wink-wink!

Haluatte nyt varmasti kuulla tarkempaa esittelyä shampoosta.

kaypro4

Kaypro Anti Yellow shampoo on hyvin tummaa, lähes sinistä. Koostumus on hyvin notkea/ohut ja tuoksu makeahko. Tuoksu on aika voimakas, sillä sen tuoksun tunnistaa hiuksista. Kuvailisin tuoksua ehkäpä marjaisaksi, mutta se ei ole sellainen selkeästi joksikin tuoksuksi tunnistettava.

kaypro5

Shampoo vaahtoaa erittäin helposti ja sen vuoksi sitä ei tarvitse paljon hölväillä hiuksiin, vaikka koostumus vaikuttaa laihalta. Älä anna koostumuksen hämätä tehossa. Jos sitä taittoa nimenomaan haluaa shampoolla tehdä, niin kannattaa käyttää runsaasti, jotta latvaan asti riittää niitä pigmenttejä. Kaypro Anti Yellow on kaikista hellävaraisin hopeashampoo mitä olen kokeillut. Latva ei hapsota, eikä hiukset tunnu natisevan puhtailta. Jos hopeashampoot kuivattavat hiuksiasi, niin kokeile Kayprota. Monestihan on niin, että hopeashampoo on syväpuhdistavaa, jossa on suoraväripigmenttejä. Oikein puhkiblondattu hius ei oikein pidä niin voimakkaasta pesutehosta. Siksi näen tämän Kaypron hopeashampoon ihan must -tuotteena meidänlaisille, joilla hius on kokenut melkoista rääkkiä.

kaypro2

Kaypro Anti Yellow shampoota tulee ehdottomasti käyttää kumihanskat kädessä. Muuten kädet värjääntyvät. Minulla oli vain pari minuuttia shampoota iholla ja näin värjääntyi käsi. Jos shampoota hieroo huolellisesti ja antaa vaikuttaa tovin, niin iholle tulee värjääntymisiä. Joten kaikki otsalle, korville ja niskaan valuneet vaahdot kannattaa pyyhkäistä pois vaikutusajaksi. 

hellemeikki5

Muistatteko, kun kesällä olin vielä melko lämminsävyinen blondi? Tai noh, ei tämä nyt aivan lämmin ole. Aika beige sanoisin, ei todellakaan keltainen.

glowmeikki

Mietin, että voisinko saada hiukset ihan kunnolla harmaiksi? Päätin kokeilla. Vaahdotin Kaypron kaksi kertaa. Annoin molempien vaahdotuksien jälkeen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia. Toistin tämän kahtena päivänä.

viidakontahtonen2

Lopputulos on todella paljon harmaampi. Ne tummemmat kohdat vielä kuultavat lämpöisempinä, mutta yleisilme on viileä ja harmaa.

viidakontahtonen11

Näiden kahden eri sävyn välissä on 5 päivää, eikä käyntiä kampaajalla. Pelkästään shampoolla pesty. Lämpöisemmässä blondissa olin 22.7. ja tässä viileässä, jo todella harmahtavassa 27.7. (Tarkistin kuvista kuvauspäivät) Huikeaa! Nauroinkin tätä muutosta kaikille hopeashampooöveriksi.

isadorarockandromance

Liiallisella käytöllä on myös seurauksensa. Hius alkaa sinertää. Toki näiden kuvien välissä on käyty kerran vaalennuksessa. Hius alkaa sinertämään herkemmin, jos väripigmenttejä kerrostuu riittävästi. Siksipä olen joutunut pesemään välillä pigmenttejä pois. Eli olen pessyt hiukseni jollain tavallisella shampoolla 1-3 kertaa ennen, kun alan taas hopeashampoon käytön.

kaypro1

Tämä on huippushampoo, jos haluaa taittaa niitä lämpimiä sävyjä hiuksistaan ja ylläpitää kampaajan värjäämää platinavaaleaa tai grannyä. Myös sinimustan kanssa suosittelen tai minkä tahansa muun viileän sävyn kanssa. Varmasti se viileys säilyy pidempään, kun käyttää kunnolla pigmenttejä sisältävää hopeashampoota. Jokaisen hiuksista riippuu, että kuinka usein käyttää ja minkälaisia vaikutusaikoja pitää. Mitä puhtaamman vaalea, sitä vähemmän vaikutusaikoja, mutta tämä ei ole sääntö. Jokaisella on omanlaiset ominaisuudet hiuksissa. Jos menee överiksi, niin sitten vaan sitruunalla huuhtelu (postaus aiheesta) tai syväpuhdistavalla. Jos sinisyys ei haittaa, niin sitten tavallisella shampoolla muutama pesu, niin kyllä se sinisyys siitä katoaa. Ja sitten vielä vinkki, jos shampoo meinaa olla liian pigmenttistä – lantraa sitä tavallisella shampoolla. Voit tehdä juuri itsellesi sopivan pigmenttisyyden. Pese päivittäin laimennetulla ja tarvittaessa ihan pelkällä hopeashampoolla.

Kerroinkin jo, että minulla ei ole tietoa myyntipaikoista, eikä hinnasta. Uskon, että tätä myy jotkut kampaamot. Kannattaa siis kysellä. Ihan senkin vuoksi, että kysyntään yleensä halutaan vastata. Hinnasta arvioisin, että tämä ei ole hirvittävän kallista edes. Mitä olen sieltä täältä löytänyt jotain osviittaa hinnasta, niin Kaypro ei ole kallis merkki. Argan Oil -sarjan 1000 ml:n pulloja myydään tutustumishintaan 15 € ja ilman tarjousta 16,90 €. Uskaltaisinkohan heittää varovaiseksi arvioksi parikymppiä tälle hopeashampoolle? Voi olla vähemmänkin, sillä normaalikokoisessa pullossa on 350 ml. Jokainen kampaaja itse määrittelee tuotteelleen myyntikatteen, mutta olen huomannut Argan Oil -sarjan olevan todella halpa.

MUOKATTU 27.10.2015 klo 20.03: Juuri saamani tiedon mukaan suositushinta Kaypro Anti Yellow -shampoolle on 10-12 € / 350 ml. Eli todella edullinen! En uskaltanut näin edulliseksi edes veikata.

MUOKATTU 2.11.2015
Tällä hetkellä mahdollisia jälleenmyyjiä ovat:

Parturi-kampaamo Maarit Särkijärvi, Muonio

COOL TIME HYVÄNOLONKESKUS, Karkkila

TAIGASAKSET, Ulvila

HIUSHUONE FUURU, Laihia

O´NIEL IMAGINATION OY, Oulu

JAASKA HAIR,  Vantaa

SALON MARISSA/SALON ELLE, Helsinki

Tiedän, että siellä lukijakunnassa on kampaajia, joten teille vinkiksi, että maahantuojana toimii Hairmail. 😉

Onko siellä ketään kuka olisi tätä testannut tai nähnyt jossain? Nyt saa jakaa vinkkiä. Siellä ruudun toisella puolen on ennenkin ollut paljon tietoa, joten kokeillaas kepillä jäätä.

Shampoot saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (29)

Työkaverini käyttää paljon tuota Argan – sarjaa, on kuulemma hyvä ja isot koot ovat edullisia. Mä olen joskus värjännyt hiuksiani sarjan väreillä, mutta aika perus-ruskeilla ja mustalla. Molemmat ollaan ostettu tuotteita just Hairmailista, siksi sarja onkin jokseenkin tuttu 🙂 Missään kampaamossa en oo tainnut tätä nähdä. Joskus voisi kokeilla jotain sarjan tuotteita enemmänkin 🙂

Se on ihan ”sikahalpaa”! :O Mutta niin on tämä hopeashampookin. Sain hetki sitten hintatietoa. OMG!

Itse olen nähnyt vain Kaypron muita tuotteita ja nekin oli vielä vanhoissa pulloissa. Ei näissä uusituissa. Olen testannut sitä Macadamiaa ja Caviaria. Suosittelen. Mun kärvennetty granny tulee siloisaksi Macadamialla.

Tää vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta mistähän tätä saisi.. ?
Miten vertaisit tätä Fudgen hopeashampooseen? Taittaako paremmin väriä? Onko tuoksu voimakkaampi? Mulle noi tuoksut on tärkeitä ja valitsen usein sen miedon..
Fudge menee ja oikeestaan tykkään siitä aika paljo. Se ei vaan (ainakaan kerralla) taita väriä tarpeeksi. Tukan pitäis olla kirkkaan vaalea mut on enimmäkseen kai hunaja tai toffee.. ? Punapigmenttiä kai niin paljon ettei pysy vaaleena..

Saan huomenna jälleenmyyjiä. 😉 Hintatiedot ovat päivitettynä. Tää on halpaa. En uskaltanut arvioida näin halvaksi. :O

Kun verrataan Fudgeen, niin taittoteho on mielestäni sama. Saan molemmilla harmaaksi. Kaypro oli mielestäni tehokkaampi punaisen taitossa, mikä sinällään on outoa, koska vihreä taittaa punaista. Ja ei, mikään shampoo ei muuta punervaa harmaaksi, mutta se punervuus muuttui neutraaliksi, että lämpö väheni ja sain hiuksista beigemmät. Tummemmassa se olisi ruskeaa.

Tuoksu on voimakkaampi, mutta tuoksu on mielestäni miellyttävä. Sellainen marjaisa. En osaa sitä muulla tavalla kuvailla. Ei hajuvesimäinen tai hajusteilta tuoksuva, vaan marjamehu tulee mieleen.

Kyllä Kayprokin vaatii pientä vaikutusaikaa ja/tai tuplavaahdotusta oikein vaikeissa tapauksissa. Mutta… jos löydät tuon, niin kokeile. Tuo 350 ml on suositushinnaltaan 10-12 euroa! :O

Oletko kuullut siitä villityksestä, että mustikkaa (mehua? survosta?) voisi käyttää samaan tarkoitukseen? Olisi tosi mahtavaa, jos näin luonnonmukaisesti voisi saada tuloksia aikaiseksi. Tuntuu, että mustikassa on aika runsaasti pigmenttiä – ainakin silloin, kun sitä joutuu jonnekin, minne ei pitäisi… 😀

Laitoin blogissani sulle haasteen. Ehkä haasteisiin vastaaminen ei kuulu tyyliisi tai blogisi aihemaailmaan – silti olisi kiva kuulla välillä myös bloggarista Minna. 🙂

Mustikan pigmentit ovat punervampia. Se ei valitettavasti taita oranssisuutta. Olen näistä villityksistä kuullut. 🙂 Itsekin vaalensin suoravärisähläykseni sitruunalla. Toimi erinomaisesti, kun vaan jaksoi hieroa ja antaa vaikuttaa… että toistaa useaan kertaan. 😀 Kirjoitinkin siitä joskus. Luulen, että mustikka värjäisi minun hiukset violetiksi tai viininpunaiseksi – vähintään vaaleanpunaiseksi. 😀 Tosin minua kyllä vähän houkuttaa vaaleanpunainen hattarapää. 😉

Voi kiitos ihana! <3 Kyllä minä olen toisinaan vastaillut haasteisiin. Joskus vaan käy niin, että unohdan saamani haasteen. Mutta tykkään kyllä niistä. Nykyään niitä vain tulee paljon harvemmin, kuin joskus aikoinaan. Mua ei enää haastella, joten olen erittäin otettu tästä. Kiitos! <3

Kuulostaa kiinnostavalta! Mä sain vasta hankittua Fudgea, joten jos en ole siihen tyytyväinen niin voisin kokeilla tätä seuraavaksi 🙂

Kokeile ihmeessä. Voit sitten vertailla, että kumpi oli sinun juttu enemmän. Mun on molemmat.

Moikka! 🙂 Törmäsin vasta tähän putelliin ja sarjan muihin uudistuneisiin pakkauksiin Oulun Harimail- tukussa 🙂 Aattelin vinkata 😛 Uskoisin että löytyy kaikista hairmail myymälöistä! 🙂

Pääseekö Hairmailin tukkuun/myymälään ”tavikset”? Olen käsittänyt, että nuo ovat vain ammattilaisille joilla on Y-tunnus. Toisin sanoen alaisena toimivat kampaajatkaan eivät saa ostettua tuotteita itselleen. Itse kun teen töitä alaisena, freelancerina ja laskutuspalvelun kautta, niin en pysty hyödyntämään mitään ammattilaisuuksia. Saati sitten aivan tavalliset kuluttajat, jotka eivät edes työskenele alalla.

Vai onko alan tukuissa säännöistä luovuttu? 🙂 Ennen on ainakin ollut hyvin tiukkaa.

Ikävä kyllä säännöistä ei ole luovuttu. Itsellä opiskelija jäsenyys, joten pääsen asioimaan liikkeessä ja toinen vaihtoehto on juurikin se y-tunnus :-/

Moikka! Kerroit postauksessa, että tämä hopeashampoo toimii myös punertavaan tukkaan? Oma tukkani on tällä hetkellä sellaiseksi värjätty, että tyvi on ruskea ja pituudet/latvat ovat hiekanvaaleat, ja haen tukkaani juuri viileitä, tuhkaisia sävyjä. Ruskea väri osoittaa punertavuuden elkeitä, ja mulla punapigmentit muutenkin tuntuvat vetävät riemukarkeloita tukassani aina tilaisuuden tullen. Siispä, olisiko tämä kyseinen shampoo oivallinen taittamaan ruskean hiusosuuden punertavia sävyjä imaisematta itseensä kaikkea tätä lilapigmenttiä? Enhän kuitenkaan violettia tukkaa halua, vaan viileän, mahdollisimman neutraalin sävyisen 🙂
Toivottavasti ei ole liian vaikea kysymys 😀 Ainoastaan se hämmentää, että lila taittaisi punaisuutta pois… Eikös vihreä ole punaisen vastaväri? Hyvä jos tämä toimii myös ruskeaan tukkaan, niin ei tarvitse sitä mietiskellä erikseen vaan saan samalla tuotteella taiteltua sekä ruskean että blondin osuuden!

Heippa!

Violetiksi et voi saada tummaa väriä tällä shampoolla. Vaaleat voivat värjääntyä, sillä itselläni tulee harmaaseen välillä liikaa violettisuutta.

Vihreä on punaisen vastaväri, mutta vihreää shampoota en nyt äkkiseltään muista. Ihan punaista tämä violetti shampoo ei taita, mutta punertavan ruskean se voi viilentää. Toki hiusten kunto ja se punaisuuden voimakkuus vaikuttaa asiaan. Mitä parempi kuntoinen hius, sen huonommin siihen mikään suoraväri tarttuu. Voisit kokeilla niin, että levität shampoon kuivaan tyveen ja annat olla puolisen tuntia. Sitten huuhtelu. Sen jälkeen jokaisessa pesussa hopeashampoo ja aina kannattaa antaa hetken vaikuttaa, jotta pigmentit tarttuvat. Tyvi on siitä paha, että siellä on se hyväkuntoisin hius, johon suoravärit eivät tartu tehokkaimmin.

Niin se jäi vielä sanomatta, että violetti ei taita punaisuutta pois, mutta se viilentää sävyä. Tämä hopeashampoo on todella sinipohjainen, jonka vuoksi se viilentää sävyä. Siksipä nämä todella pigmenttiset ja siniviolettiset shampoot saattavat muuttaa todella keltaiset hiukset hieman vihertäviksi. Silloin taas kannattaa käyttää punapohjaisempaa violettia, jotta ei hiusten sävy muutu vihertäväksi.

Mutta selitän nyt vielä tästä väriopista vähän. Jos hiusväri on punaruskea, niin hiuksissa on myös sitä keltaisuutta, jotta sävy on sellainen. Jos ne omat luonnolliset pigmentit ovat hyvin kultaiset, niin hiuksissa on jo keltaisuutta. Kun päälle käytetään siniviolettia suoraväriä, niin hiuksiin tulee runsaasti sinistä, jossa on hieman punaistakin, jotta väri olisi violetti. Kun sinivioletti laitetaan punaruskean päälle, niin siellä on kaikkia kolmea pääväriä (muistatko mitä puhuin keltaisesta ja kullasta?), eli keltainen, punainen ja sininen. Keltaista on vähiten, joten väristä ei ole täysin neutraali. Mutta suuren sinisyyden vuoksi väristä tulee viileämpi.

Selvensikö tämä sinulle, että miksi sinivioletti saattaa (jos vain pigmentit tarttuvat) muuttaa lämpimän punaruskean viileäksi? Värioppi on jännä juttu. 🙂

Kiitti nopeasta vastauksesta 🙂 Ja väriopin lyhyestä oppimäärästä, joka kyllä oli varsin ymmärrettävästi selitetty! Se vaan jäi mietityttämään, että tukkani on jossain valaistuksessa (luonnonvalossa lähinnä) lilahtavan ruskea, toisessa valaistuksessa taas punertavan ruskea. Jos käytän hopeashampoota ruskeiden hiusosuuksien päälle, eihän se näytä luonnonvalossa entistäkin lilammalta…? Sen ymmärsin, että tämä hopeashampoo saattaa taittaa punertavia sävyjä, mutta entä jos sävyt ovatkin toisessa valaistuksessa enemmän violehtihtavia?

No hyvä, että osasin selittää. 🙂

Paljon mahdollista, että näyttää entistä lilahtavammalta. Valolla on suuri merkitys siinä miten värit näemme. Jos valossa on paljon sinisyyttä, se saa kaiken näyttämään kylmemmältä. Jos olemme keltaisessa valossa, värit lämpenevät.

Tämä minunkin harmaa on luonnonvalossa ja kylmässä valaistuksessa sinervä. Keltaisessa valaistuksessa se muuttuu hieman beigemäisemmäksi.

Luin eilen tekstisi ja tajusin, että ostin juurikin kaypron hiusnaamion sen kilon purkin Nummelan prismasta, joten tänään oli pakko sitten käydä katsomassa löytyisikö tätäkin sieltä ja olihan sitä. En ole kylläkään varma myykö kaikki prismat kyseistä tuotetta, mutta ainakin Nummelasta siis löytyi 🙂 Tänään sitten vain kokeilemaan. Itsellä on muuten platinablondi, mutta latvan väri on oranssiin/keltaiseen taittuva 🙁

Ainakaan meidän Kouvolan Prismassa ei ole salonkimerkkejä. 🙁 Voi vitsi, jos sinnekin tulisi!!! 🙂

Mitäs tykkäsit shampoosta? 🙂 Saitko lämmön pois latvoista?

Tykkään todella paljon shamppoosta, hiukset on muuttuneet todella paljon kahden käsittelyn jälkeen. Shamppoo taittaa oranssisuuttakin äärimmäisen hyvin. Jonkun verran vielä ihan latvasta näkee oranssia, mutta muuten tukka on viileä blondi.
Täällä shamppoo maksoi kaikenlisäksi vain 8 € O.o
Nummelan prismassa on sellanen erillinen hyllykkö missä on vain erikois hiustenhoito tuotteita.

Laitappas pelkästään latvoihin, siis kuivilteen latvoihin ja anna olla about 20 minuuttia ja mene suihkuun ja pese sen jälkeen koko pää shampoolla. 🙂

8 euroa!!!!!!! OMG! Siis tää on niin huippiskamaa ja noin halvalla löytyy.

Vitsit kun itsekin löytäisin tätä. Taidan mennä katselemaan kauppakeskus Veturin Hiustropiikista ja Tokmanneilta. Prismastamme en tätä löytänyt. 🙁 Olisihan se ollut jo liian mahtava juttu, sillä meidän perheen ruokaostokset tehdään pääasiassa Prismassa.

Okei pitää ensi kerran koittaa laittaa kuiviin hiuksiin, jos lähtis loputkin oranssit pois 🙂 Tää on kyllä ollut niin hyvä tuote, että ajattelin tolla hinnalla hakee pari varastoonki, jos sattuvat poistamaan valikoimastaan nii ei sitten harmita liikaa 😀

Saako tätä ihme tuotetta tilattua mistään vai onko ainoa vaihto ehto lähteä etsimään kampaamoista?

Itse en ole löytänyt. 🙁 Olen saanut kommentteja lukijoilta, että Kayprota olisi Keskisellä ja Nummelan Prismassa ainakin. Mutta tosiaan kampaamoista voi löytää. Vielä niin harmillisen harvakseltaan löytyy. 🙁

Voi vitsit! Tää tuote kuulostaa juuri siltä mitä olen etsinyt.
Onkohan mitään tietoa onko jälleenmyyjiä Tampereella päil ollenkaan?

Oli pakko tulla kommentoimaan kun bongasin tämän postauksen puolivahingossa! Tosiaan olen itsekin täysin hurahtanut tähän kyseiseen shampooseen ja voi vitsit miten tyytyväinen oon aina lopputulokseen; viileä ja hieman harmahtava. Tykkään!

Omani olen tilannut Nettiterveysapteekilta ja toimitus on kestänyt vain muutaman päivän! Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan sieltä jos vielä mietityttää mistä tätä löytäisi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *