KOTOILU JA HYVINVOINTI

Hirrrveen hyvä maskara

6.4.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kun tuossa sunnuntaina postasin 5 parasta -postauksessa Shiseidon kulmakynästä, niin mieleeni tuli, että voisin kertoa saman merkin älyttömän hyvästä maskarasta.

ellos10

Minähän esittelin tämän maskaran pikaisesti Ellos -kampanjapostauksessa, mutta haluan nostaa tälle loistavuudelle oman postauksenkin. Tuollaisessa monen tuotteen postauksessa ei pääse kunnolla syventymään yhden tuotteen ominaisuuksiin.

shiseidofulllashvolumemascara

Shiseido Full Lash Volume Mascara on nimensä mukaisesti volyymimaskara ja tämän vuoden Cosmopolitan Beauty Awards -voittaja.

shiseidofulllashvolumemascara1

Hylsy on aika aika hauska muotoilultaan. Siitä on hyvä ottaa ote, kun maskaran kiertää auki. Ei lipsu sormista.

shiseidofulllashvolumemascara4

Kuten kuvasta näkyy, niin maskaramassaa jää harjaan hyvin maltillisesti ja siististi. Harjaa ei tarvitse pyyhkiä hylsyn reunaan, mitä nyt joskus harjan päähän jäävän ”hännän” saattaa joutua pyyhkäisemään, ettei sotke levittäessä nenäpieltään.

shiseidofulllashvolumemascara2

Harjassa on hyvin tiiviisti lyhyitä ja pidempiä harjaksia. Shiseido on japanilainen brändi, joten harjassa on otettu erityisesti huomioon lyhytripsiset. Harja sopii erinomaisesti lyhyille, mutta myös pitkille ripsille. Harjakset ”pureutuvat” hyvin ripsiin ja levittää maskaramassaa jokaisen ripsen ympärille. Jälki on hyvin tasaista.

iltameikki13

Harjan kaareva muotoilu tuntuu levittäessä hyvin luontevalta, koska se mukailee silmän omaa muotoa. Sillä tavoittaa äärimmäisen hyvin hankalimmatkin ulko- ja sisänurkan ripset.

  iltameikki14

Shiseidon Full Lash Volume Mascarassa on erinomaista myös se, että yhdellä kerroksella saa jo selkeästi volyymia ja nostetta, mutta kolmannella kerroksella ripset saa todella esiin. Maskaraa voi käytännössä kerrostaa mielin määrin, eikä se paakkunnu. Minulle riittää 2-3 kerrosta.

eyemakeuptutorial3

Tämä maskarahan esiintyy aika monessakin postauksessani ja olenkin nyt noukkinut niistä kuvia.

Shiseido Full Lash Volume Mascara tekee hyvin jäsennellyt ripset. Ryhdikkyys ripsissä säilyy hyvin, sillä maskaramassa kuivahtaa aika kovaksi. Siksi uskallan vinkata, että tässä voisi olla suoraripsisille vesiliukoinen maskara, jolla taivutukset saattaa kestää muita vesiliukoisia huomattavasti paremmin.

ripsiseerumi3

Mitä sitten maskaran kestoon tulee, niin uskomattoman hyvin myös kestää. Maskara ei ihan helpolla tuhriinnu tai ”merkkaa” yläluomea. Se kestää hieman rasvaisuuttakin ja vettä sitäkin paremmin.

ellos16

Maskaran sanotaan olevan helposti peseytyvä. Mutta mitä odottaa maskaralta, joka kestää näin hyvin ripsillä? Voiko se peseytyäkin helposti? On jännä sanoa tähän, että kyllä. Minähän pesen kaksoispuhdistuksella, eli ensin puhdistusöljy ja sen jälkeen vasta muu puhdistustuote. Puhdisti nyt millä tavalla tahansa, niin Shiseido Full Lash Volume Mascaraa puhdistaessa huomaa, että massa ei liukene ja suttaa mustalla, vaan se jotenkin jännästi murustuu irti ripsiltä. Toki vähän massa myös liukenee ja mustaa hieman leviää ympäri silmiä hieroessa, mutta ei samoissa määrin, kuin lukuisien muiden maskaroiden kanssa. Tämän puhdistus muistuttaa kovasti Sensai 38-maskaraa, mutta silti veden ei tarvitse olla niin lämmintä, eikä maskaran poisto ole yhtä rankkaa ripsille.  Eli Shiseido Full Lash Volume Mascara on helppoa puhdistaa, sillä se ei jätä silmiin pandakarhu -efektiä.

shiseidofulllashvolumemascara3

Shiseidon tuotteita jälleenmyydään aika laajasti, sillä Sokoksen, Emotionin ja Stockmannin* lisäksi Shiseido löytyy eleven.fi* valikoimasta. Hinnaltaan maskara on noin 30-34 euron välillä, jälleenmyyjästä riippuen. Hinta ei ole mielestäni paha, sillä tämä 8 ml:n maskara tuntuu olevan riittoisa. Huomattavasti edullisempi, kuin Diorin Diorshow Iconic Overcurl Mascara, joka on mielestäni aika vastaavanlainen.

Oletteko sattuneet kokeilemaan?

Maskara saatu. *merkityt linkit affiliate-linkkejä, eli mainoslinkkejä.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Kommentit (12)

Minun pitäisi kokeilla tuota Telescopia uudelleen. Se on äitini lemppareita, mutta itse en syttynyt ollenkaan.

Pakko ottaa tää tolta kaapista esiin, tosi kaunista jälkeä tekee. 🙂

Ota nyt heti! Mitä sinä sitä hillomaan olet alkanut? 😀 Toivottavasti sopii sinulle ja ennen kaikkea kestää.

Blogisi on kyllä tämän hetken eniten koukuttava asia, joka aamu pitää tulla katsomaan, että joko uutta luettavaa tullut 😀 ja paljon saanut vinkkejä ja inspiraatiota omiin rutiineihin. Lapsikin inspiroitui, haluaa samanlaiset monster high synttärit kun mitä näytin kuvia 😀 ja nyt kun kerrankin kommentoidaan niin Lisään vielä siihen painopostaukseen, itse näen itseni jotenkin vääristynein lasein, itselle tulee oltua kovin armoton. Olin yllättynyt kirjoituksestasi, koska näytät erittäin kauniilta ja itsevarmalta. Pakko myöntää, että ihailen sitä naista, joka näistä kirjoituksistasi heijastuu 🙂

Voi mahtavaa! 🙂 Terkkuja lapsellesi! <3

Joo, nuo asiat eivät välttämättä välity, koska en pui niitä jatkuvasti. Aina silloin tällöin tulee laitettua joku tokaisu itsestään postaukseen, mutta ehkä se on niin piilotettu, että harva sitä sieltä huomaa. Ei näitä sisällä tuntevia asioita yleensä näe päältä, jos ihminen on sosiaalinen ja sellainen… no reipas ja iloinen. 🙂 En ole kaiken aikaa epävarma, mutta yritän tavallaan piilottaa sitä ja elää tavallista elämää. Voi kun sitä vielä kasvaisi henkisesti sen verran, että ei olisi itselleen aina niin armoton ja vaatisi liikoja. Tätä toivoisin muillekin, jotka ovat itselleen turhan armottomia. 🙂

Kiitos sinulle kauniista kommentista! <3

Tämä on yksi mun kaikkien aikojen suosikkiripsiväreistä, olen tätä hehkuttanut omassa blogissakin. Ehdottomasti kuuluu TOP3 parhaimman joukkoon! 🙂

Minähän olen joskus listannut parhaimmat sele-maskarat ja tällä hetkellä on niin, että tiputtaisin sieltä jonkun pois ja antaisin tälle paikan viiden parhaimman joukossa. 🙂

Mulla tuli heti tästä esittelystä mieleen Diorin Diorshow Iconic Overcurl Mascara, jonka itsekin mainitsit 😀 Vaikuttaisi, että tämä Shisheido yhdistäisi Diorin Overcurlin ja Sensain 38:n parhaat puolet, joten lähtee ehdottamasti kokeiluun! 🙂 Kiitos tästä tuotteen uudelleen maininnasta, selkeästi sen ansaitsi 🙂

Hih, hassua! 😀 Tämä muistuttaa aika paljonkin sitä Diorin maskaraa, mutta kestävyys on ehkä aavistuksen parempi ja tämä puhdistuu eri tavalla. Jep, tässä on muuten noiden kahden parhaat puolet. Ei tietenkään yhtä kestävä, kuin Sensai 38, mutta sen puhdistus tuntuu joskus vaativan dynamiittia. 😀

Täytyypä huomenna käydä ostamassa tämä. Tällaista olen etsinyt, superkiitos vinkistä 🙂

Ole hyvä aune! Toivottavasti pidät yhtä paljon, kuin minäkin. 🙂

Itse tykkään lorealin telescopin ripsiväristä se pidentää ripset aika huomattavasti ja taivuttaa ripset ilman ripsientaivutinta paras ripsari mitä mä oon käyttäny tähän asti.

Minun pitäisi kokeilla tuota Telescopia uudelleen. Se on äitini lemppareita, mutta itse en syttynyt ollenkaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *