Glitz & Glam

Hirrrveen hyvä maskara

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kun tuossa sunnuntaina postasin 5 parasta -postauksessa Shiseidon kulmakynästä, niin mieleeni tuli, että voisin kertoa saman merkin älyttömän hyvästä maskarasta.

ellos10

Minähän esittelin tämän maskaran pikaisesti Ellos -kampanjapostauksessa, mutta haluan nostaa tälle loistavuudelle oman postauksenkin. Tuollaisessa monen tuotteen postauksessa ei pääse kunnolla syventymään yhden tuotteen ominaisuuksiin.

shiseidofulllashvolumemascara

Shiseido Full Lash Volume Mascara on nimensä mukaisesti volyymimaskara ja tämän vuoden Cosmopolitan Beauty Awards -voittaja.

shiseidofulllashvolumemascara1

Hylsy on aika aika hauska muotoilultaan. Siitä on hyvä ottaa ote, kun maskaran kiertää auki. Ei lipsu sormista.

shiseidofulllashvolumemascara4

Kuten kuvasta näkyy, niin maskaramassaa jää harjaan hyvin maltillisesti ja siististi. Harjaa ei tarvitse pyyhkiä hylsyn reunaan, mitä nyt joskus harjan päähän jäävän ”hännän” saattaa joutua pyyhkäisemään, ettei sotke levittäessä nenäpieltään.

shiseidofulllashvolumemascara2

Harjassa on hyvin tiiviisti lyhyitä ja pidempiä harjaksia. Shiseido on japanilainen brändi, joten harjassa on otettu erityisesti huomioon lyhytripsiset. Harja sopii erinomaisesti lyhyille, mutta myös pitkille ripsille. Harjakset ”pureutuvat” hyvin ripsiin ja levittää maskaramassaa jokaisen ripsen ympärille. Jälki on hyvin tasaista.

iltameikki13

Harjan kaareva muotoilu tuntuu levittäessä hyvin luontevalta, koska se mukailee silmän omaa muotoa. Sillä tavoittaa äärimmäisen hyvin hankalimmatkin ulko- ja sisänurkan ripset.

iltameikki14

  

Shiseidon Full Lash Volume Mascarassa on erinomaista myös se, että yhdellä kerroksella saa jo selkeästi volyymia ja nostetta, mutta kolmannella kerroksella ripset saa todella esiin. Maskaraa voi käytännössä kerrostaa mielin määrin, eikä se paakkunnu. Minulle riittää 2-3 kerrosta.

eyemakeuptutorial3

Tämä maskarahan esiintyy aika monessakin postauksessani ja olenkin nyt noukkinut niistä kuvia.

Shiseido Full Lash Volume Mascara tekee hyvin jäsennellyt ripset. Ryhdikkyys ripsissä säilyy hyvin, sillä maskaramassa kuivahtaa aika kovaksi. Siksi uskallan vinkata, että tässä voisi olla suoraripsisille vesiliukoinen maskara, jolla taivutukset saattaa kestää muita vesiliukoisia huomattavasti paremmin.

ripsiseerumi3

Mitä sitten maskaran kestoon tulee, niin uskomattoman hyvin myös kestää. Maskara ei ihan helpolla tuhriinnu tai ”merkkaa” yläluomea. Se kestää hieman rasvaisuuttakin ja vettä sitäkin paremmin.

ellos16

Maskaran sanotaan olevan helposti peseytyvä. Mutta mitä odottaa maskaralta, joka kestää näin hyvin ripsillä? Voiko se peseytyäkin helposti? On jännä sanoa tähän, että kyllä. Minähän pesen kaksoispuhdistuksella, eli ensin puhdistusöljy ja sen jälkeen vasta muu puhdistustuote. Puhdisti nyt millä tavalla tahansa, niin Shiseido Full Lash Volume Mascaraa puhdistaessa huomaa, että massa ei liukene ja suttaa mustalla, vaan se jotenkin jännästi murustuu irti ripsiltä. Toki vähän massa myös liukenee ja mustaa hieman leviää ympäri silmiä hieroessa, mutta ei samoissa määrin, kuin lukuisien muiden maskaroiden kanssa. Tämän puhdistus muistuttaa kovasti Sensai 38-maskaraa, mutta silti veden ei tarvitse olla niin lämmintä, eikä maskaran poisto ole yhtä rankkaa ripsille.  Eli Shiseido Full Lash Volume Mascara on helppoa puhdistaa, sillä se ei jätä silmiin pandakarhu -efektiä.

shiseidofulllashvolumemascara3

Shiseidon tuotteita jälleenmyydään aika laajasti, sillä Sokoksen, Emotionin ja Stockmannin* lisäksi Shiseido löytyy eleven.fi* valikoimasta. Hinnaltaan maskara on noin 30-34 euron välillä, jälleenmyyjästä riippuen. Hinta ei ole mielestäni paha, sillä tämä 8 ml:n maskara tuntuu olevan riittoisa. Huomattavasti edullisempi, kuin Diorin Diorshow Iconic Overcurl Mascara, joka on mielestäni aika vastaavanlainen.

Oletteko sattuneet kokeilemaan?

Maskara saatu. *merkityt linkit affiliate-linkkejä, eli mainoslinkkejä.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X