Glitz & Glam

Hoidetaan iho nuoreksi ja heleäksi

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein mahtavaa itsenäisyyspäivää kaikille! Eilen postasin Bellablogien joulukalenteripostauksen, jossa tein tutoriaalin kasvojen varjostuksesta ja korostuksesta, mutta samassa tutoriaalissa on myös muitakin meikkausvinkkejä. Postauksesta löytyy myös arvonta, että alekoodi. Joten jos olet missannut eilisen postauksen, niin suuntaa tänne ja palaa sitten lukemaan tämä postaus. Tänäänkin minulla on mielenkiintoista kerrottavaa, että arvonta.

Tänään jatkuu Glitz & Glamin oma joulukalenteri, joten laitan sen intron ja sitten päästään asiaan.

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Eilen tosiaan oli Bellablogien joulukalenteri, joten tänään esittelen luukut 5 ja 6. Tosin sen sanon, että kalenterin voittaja ei ole saanut näitä vielä, mutta pian saa. Muutamat luukut joudun toimittamaan jälkitoimituksella erilaisten syiden vuoksi, mutta laitoin kalenterin mukaan varuiksi korvaavat ”luukut” (kaivoin kätköistäni pienet lohdutukset odotukseen), sillä olisi kurjaa odotella kaksi päivää putkeen ilman luukkuja. Halusin itsenäisyyspäivälle kotimaista, joten siitä syystä Supermood on tämän päivän aihe. Lumene on kaikille tuttu kotimainen, siksi halusin vähän promota melko uutta kotimaista luonnonkosmetiikkamerkkiä, jonka takana seisoo suomalaiskauneutta parhaimmillaan.

supermood10

En tiedä käykö kalenterin voittanut -klaudia spoilaamassa itsensä, mutta 5. luukku on Supermoodin Youth Glo Luxury Peel ja 6. luukku Youth Glo Babyface Mask.

Anne_Kukkohovi_01_low
Kuva: Supermood.fi

Kotimaisen Supermoodin takana seisoo suomalainen kaunotar, jonka kaikki varmasti kuvastakin tunnistaa, eli Anne Kukkohovi.

”Supermood syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta – Yksi ihovoide ei ihmeitä tee, vaan tarvitsemme ajattelua, joka ottaa huomioon koko ihmisen kehon ja mielen. Elämässämme on tarpeita, tilanteita ja hetkiä jolloin tarvitsemme eri tyyppisiä kauneustuotteita. On tärkeää myös oivaltaa, että ravitsemus on suorassa linkissa ihon kauneuteen. Siksi yhdistämme kauneuden eri elementit tukemaan toinen toisiaan, jokaisessa moodissa eri tavoin, eri tarpeita täyttäen.”

– Anne Kukkohovi

Supermood on aika tuore vielä, mutta kovasti niittänyt mainettaan. Muistan, kun sain Anne Kukkohovilta kutsun lanseeraustilaisuuteen. En tuolloin päässyt ko. tilaisuuteen, mutta kutsu on jäänyt mieleeni. Luulenpa syyksi sen, että Anne Kukkohovi kutsui. Nyt en äkkiseltään löytänyt vastausta, mutta olikohan kyseessä viime vuosi, eli 2014? Sen sanon, että Anne on rautaisella ammattitaidollaan tehnyt suuria ja onnistunut brändäämään uuden kosmetiikkamerkin erinomaisen tehokkaasti. Toki Anne itse on täydellinen keulakuva kosmetiikkamerkilleen – kaunis, nuorekas ja elinvoimainen suomalainen nainen. Onneksi Anne antaa meille palan omia kauneussalaisuuksiaan ja rutiinejaan. Hän on myös luonut kosmetikkamerkilleen kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa. Siinä hoidetaan itseään niin ulkoisesti, sisäisesti, kuin sielullisesti.

On todella hämmentävää, että joku kotimainen brändi nousee näin nopeasti suureen tietoisuuteen ja suureen jakeluun. Siihen ei yksinään riitä hyvät tuotteet, hienot pakkaukset, Anne Kukkohovi tai me bloggaajatkaan – se on kokonaisuus, jossa on tehty hienoa työtä. Supermood ei ole alkujaankaan tähdännyt pelkästään Suomen valloitukseen, vaan sitä on alusta asti lähdetty viemään maailmalle ja isosti! Kerta kaikkisen tyylikäs ja upea ihonhoitomerkki.

Supermoodin tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet valmistetaan Ecocert-sertifioidussa tehtaassa ja seftifioitujen standardien mukaisesti. Tuotteet eivät kuitenkaan ole sertifioituja ja syy lukemani mukaan on pakurikäävässä, jota ei voida sertifioida. Pakurikääpä sisältää runsaasti antioksidantteja, joten siitä on haluttu raaka-aine Supermoodin tuotteille.

supermood

Minulla olisi niin paljon yleistä asiaa Supermoodista, mutta pitäydytään nyt vain Youth Glo -tuotelinjassa. Supermoodilla on myös kaksi muutakin tuotelinjaa, Egoboost ja Beauty Sleep. Olen syönyt Egoboostin kollageenisuklaata ja nukkunut prinsessaunia Beauty Sleep -yöseerumi kasvoilla. Eli Supermoodilta löytyy mielenkiintoisia tuotteita laidasta laitaan.

supermood1

Tutustutaan nyt pariin Youth Glo -tuotteeseen.

Youth Glo Luxury Peel 39,00 € / 75 ml

supermood2

Täysin rakeeton kasvojen kuorintavoide, jonka sanotaan vilkastuttavan ihosolujen uusiutumista hedelmähappojen ansiosta. Kuorinta heleyttää kasvojen ihoa. Kuorintateho perustuu hedelmähappoihin, eli kyseessä on happokuorinta.

Tuote on pakattu kätevästi tuubiin, joka on hyvin yksinkertainen ulkonäöltään, mutta kuitenkin brändi on selkeästi tunnistettavissa.

supermood3

Pahvipakkaukset sen sijaan sisältävät kivoja yksityiskohtia ja hauskoja huomionosoituksia, kuten kannen avatessa löytää tekstin: ”I make you peel like a natural woman”. Minusta tällaiset kaikki ovat hauskoja ja arvostan pieniä yksityiskohtia. Katson asioita laajasti ja kokonaisuuksina, mutta keskityn yksityiskohtiinkin.

supermood4

Supermoodilla on aivan huikean hyvä tapa esitellä INCI-luettelot. Niissä on logot, jotka kertovat tuotteesta, kuten onko se luomua, luonnollista vai synteettistä.

Aqua (Water) ✤, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Juice ♥︎, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water ♥︎, Xanthan Gum ✤, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract ♥︎, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract ♥︎, Vigna Aconitifolia Seed Extract ✤, Maltodextrin ✤, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil ♥︎, D-Limonene ♥︎, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides ✤, Fusel Wheat Bran/Polyglyceryl-5 Oleate ✤, Sodium Cocoyl Glutamate ✤, Glyceryl Caprylate ✤, Glycerin ✤, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract ♥︎, Lactic acid ✤, Citric Acid ✤, Sodium Benzoate ♦, Potassium Sorbate ♦

♥︎ Luomuviljelty raaka-aine
★ Luonnollista alkuperää oleva ainesosa
✤ Synteettinen ainesosa

Nerokasta! Lisää tietoa tuotteiden funktioista ja muusta oleellisesta löytyy Supermoodin Kauneuden ABC:stä.

supermood5

Youth Glo Babyface Mask 49,00 € / 75 ml

supermood6

Kasvoja heleyttävä ja napakoittava kasvonaamio. Käytetään ihan yksinään tai Luxury Peel -kuorinnan jälkeen.

supermood7

”You’re only as old as you feel, but a good mask is a nice back-up.” 

No todellakin! Siitä syystä näitä heleyttäviä kasvonaamioita niin haluankin. Tässä ei enää olla ihan nuorimpia ja ne kukkaan puhkeamiset ovat jo taakse jäänyttä aikaa. Tunnen itseni toisinaan vanhaksi, mutta sekin on suhteellista. Jos viettää aikaa parikymppisten seurassa, niin joo’o, sitä tuntee itsensä vanhaksi. Jos taas hengaa viisikymppisten seurassa, niin itsensä tuntee ihan nöösiksi vielä. Eikö se vähän näin mene?

supermood8

Kasvonaamion INCI-luettelo näyttää tältä:

Aqua (Water) ✤, Glycerin ✤, Bentonite ✤, Cetyl Alcohol ✤, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil ♥︎, Cera Alba ♥︎, Cetearyl Alcohol ✤, Cetearyl Glucoside ✤, Ricinus Communis Seed Oil ♥︎, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Juice ♥︎, Rosa Rubiginosa (Rosehip) Seed Oil ♥︎, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil ♥︎, Cetearyl Olivate ✤, Sorbitan Olivate ✤, Vigna Aconitifolia Seed Extract ✤, Maltodextrin ✤, Ginkgo Biloba Leaf Extract ♥︎, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract ♥︎, Sambucus Nigra (Elder) Flower Extract ♥︎, Camellia Sinensis Leaf Extract ♥︎, Xanthan Gum ✤, Lactic Acid ✤, Sodium Dehydroacetate ♦, Tocopherol ✤, Sodium Benzoate ♦, Parfum ✤, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil ♥︎, D-Limonene ♥︎, Potassium Sorbate ♦, Citric Acid ✤

♥︎ Luomuviljelty raaka-aine
★ Luonnollista alkuperää oleva ainesosa
✤ Synteettinen ainesosa

Haluatteko nähdä tuotteet ihan käytössä ja sitä kautta lukea, mitä omakohtaista kerrottavaa minulla niistä on?

youthglo6

Ensin aloitetaan kuorinnasta. Ennen sitä kasvot olisi hyvä puhdistaa meikistä ja muista epäpuhtauksista.

youthglo7

Kuorintavoide on koostumukseltaan enemminkin geelimäistä – kirkasta ja hieman kellervää. Tuoksussa tuntuu xylitolimaisuutta, joka tekee hyvin raikkaan tuntuman kuorintaan.

Annostele kädelle pieni määrä, sillä tuote leviää hyvin ja on liukkaan tuntuista.

youthglo5

Hiero kasvoillesi. Käyttöohjeissa sanotaan, että herkkäihoisille vain 1 minuutti ja muille ihotyypeille 5-10 minuuttia. Suosittelen jokaista käyttämään ensimmäisellä kerralla vain minuutin vaikutusaikaa, joka lähtee siitä, kun tuotetta alkaa levittämään kasvoille. Tämä on todella voimakas kuorinta, vaikka näyttää hyvin viattomalta. Vaikutusajan jälkeen kuorinta huuhdellaan pois.

youthglo4

Luxury Peel saa ihon reagoimaan. Se kuuluu asiaan. Tuote ei ole tuntunut ihollani vaikutusajalla, mutta poishuuhtelun jälkeen alkaa kuumotus ja punoitus. Ensimmäisellä kerralla hieman säikähdin. Huomasin myös, että olen perinnyt äidiltäni couperosan, joka pompsahti esiin nenälläni, aivan kuten äidillänikin on. Olen minä huomannut viitteitä tuosta perinnöstä, mutta kuorinta konkretisoi sen minulle. Kasvot punoittavat muualtakin, mutta punoitus tulee hieman viiveellä ja voi esiintyä iholla sellaista pientä ”röpelöä”, mutta kaikki tämä katoaa muutamassa tunnissa tai seuraavan päivän aikana. Siksi en suosittele tekemään kuorintaa, jos samana päivänä tai seuraavana aamuna on menoa – iho saattaa olla vielä hetkellisesti punakka ja mahdollisesti hieman epätasainen. Mutta niiden kadottua iho on todella nätti. Ei kuorinta kerralla poista epäpuhtauksia ja sellaisia, mutta siinä on nätti kuulaus ja kirkkaus. Vahva, mutta tehokas kuorinta, joka hämmästytti minut. Kuitenkin luettelen itseni faniksi, eli tykkään!

youthglo3

Kuorinnan jälkeen kannattaa hoitaa ihoa ihanalla kasvonaamiolla. Naamiot rauhoittavat ihoa ja antavat sille kosteutta. Babyface Mask lupaa heleyttä iholle.

youthglo2

Annostele reilu annos naamiota kädellesi. Koostumus on hyvin paksu ja täyteläinen. Voide jämähtää kasvoille melko nopeasti. Osa naamiosta imeytyy kasvoille, joten siitä syystä kannattaa levittää ihan kunnon kerros.

Kasvonaamio tuoksuu hennosti xylitoliselle, mutta ei yhtä voimakkaasti, kuin Luxury Peel -happokuorinta.

youthglo1

Levitä kasvonaamio ihollesi, silmänympärysihoa välttäen. Anna vaikuttaa noin 10-20 minuuttia ja huuhtele kasvosi.

youthglo

Voi mahdoton, kun näiden kahden tuotteen käytön jälkeen ihossa on hehkua ja kirkkautta. Toki paras tulos näkyy vasta, kun kuorinnan aiheuttama ”helotus” laantuu. Yleensä vasta seuraavana päivänä punoitus on laantunut. Iho tuntuu pehmeältä ja naamio antaa mukavasti kosteutta ja rasvoja iholle.

Kuorintaa suositellaan vain kerran viikossa käytettäväksi. Se on äärimmäisen tehokas ja voimakas, joten ei kannata edes paksunahkaisimpienkaan kokeilla useammin. Couperosaihoisille sanoisin, että kuorinta saa aikaan lehahduksen, mutta se laantuu kyllä. Pakko sanoa, että minua hämmentää, että luonnonkosmetiikasta löytyy kuluttajakäyttöön näin voimakas kuorinta. Olen aika tottunut AHA- ja BHA-hapoilla kuorimaan, mutta ensimmäistä kertaa jokin tuote tuntuu iholla näin voimakkaasti. Suosittelen ehdottomasti, mutta haluan silti varoittaa herkkäihoisia. Lisäksi toistan vielä, että älä käytä kuorintaa jos olet menossa jonnekin.

Supermoodin tuotteita jälleenmyydään yllättävän laajasti. Niitä saa Supermoodin omasta verkkokaupasta, Sokoksilta ja heidän verkkokaupasta, erilaisista luonnonkosmetiikkaan erikoistuneista verkkokaupoista ja jopa Tallink Silja laivoilta! Kuten aikaisemmin sanoin, niin näin laajaan ja suureen jakeluun on Supermood ponkaissut nopeassa ajassa.

supermood9

Ilokseni kerron, että minulla on teille arvottavana samanlainen setti kotimaista laatua luonnonkosmetiikan saralta. Eli palkintona on yhdelle Supermoodin Youth Glo Luxury Peel -kuorinta ja Babyface Mask -kasvonaamio. Ohjeet arvontaan ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen. Muista sähköpostiosoitteesi. Vain minä näen sen.
  • Kerro minulle tällä kertaa, että mitä suomalaisuus sinulle merkitsee? Ei tarvitse avata aihetta esseenä, ellei sitten tahdo. Luen kyllä aina kaikki arvontaosallistumiset. Voit sanoa vaikka yhden asian. Itsenäisyyspäivän kunniaksi mietitään mitä suomalaisuus meille merkitsee. Ei väliä oletko itse suomalainen vai et, silti suomalaisuus sinuun jotenkin liittyy, kerta luet suomalaista blogia parhaillaan.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 13.12. klo 22.00

Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! Vaikka tämä Suomi aika suossa tällä hetkellä onkin, niin silti kovin rakastan kotimaatani ja uskon, että vielä se suo, kuokka ja Jussi -asenne meidät nostaa takaisin pinnalle. Olemme tuhansien murheellisten laulujen maa, mutta meissä pirulauta on sisua. Olkaamme kiitollisia veteraaneille, jotka taistelivat meidän vapauden puolesta – saamme ajatella ja julkaista omat mielipiteemme. Vaikka yhteisö sen tuomitsisi, niin siitä ei joudu linnaan tai saunan taakse. Minä saan olla tätä mieltä ja saan sen sanoa ääneen, sinä saat olla eri mieltä ja voit sen turvallisin mielin ilmaista – sitä on vapaus.

Tuotteet saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X