Kasvotuotteet

Hoola – täydellinen aurinkopuuteri

28.4.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään haluan esitellä aurinkopuuterin, joka oli nappiostos.

hoola8

Tukholman Sephorasta tuli ostettua kaikenlaista kivaa – erityisesti Benefitiä tuli haalittua. Vloggaaja Mizz Annie vinkkasi minulle Hoolasta, kun kyselin suosituksia Benefitin tuotteista. Hän sanoi mm. Hoolan olevan täydellinen sävy varjostuksiin lähes kaikille ihon sävyille. Nooh, minulla on kyllä paljon varjostus- ja aurinkopuutereita, mutta vielä oli tilaa yhdelle.

hoola1

Benefitin puuteriset kasvotuotteet ovat hauskasti pakattuja. Hoola ei ehkä ole Benefitin kaikista houkuttelevin ulkoisilla avuillaan, sillä pakkaus on aika koruton. Bambu ja itämaisuus inspiroi minua kaivamaan samanhenkisiä rekvisiittoja kuviin. Valitettavasti minun orkideasukuinen kasvi ei vielä kuki, joten kukkaa ei nyt ollut kuviin laitettavaksi.

(On muuten suoranaisesti ihme, että joulun alla saamani viherkasvi on vielä elossa!)

hoola2

Pahvisen kannen alta paljastuu peili ja muovisuoja, jonka päällä sivellin on.

hoola3

Benefitin poskipunat esimerkiksi ovat loistavia käsilaukkuun, sillä rasia on pieni ja näppärä, mutta silti mukana kulkee peili siveltimineen.

hoola4

Sivellin on oikeasti aika hyvä. Harjakset ovat pehmeät. En ole aivan varma harjaksien materiaalista, mutta muistuttaa hyvin paljon vuohen karvaa.

hoola5

Hoola on mattainen aurinkopuuteri. Sen koostumus ei ole pöllyävä, vaan aika kiinteä, mutta silti satiininen ja pehmeä.

hoola7

Sävy on mitä ihanteellisin. Vaikka kyseessä on aurinkopuuteri, niin Hoola ei ole tippaakaan oranssi, mutta silti se ei ole aivan kylmäsävyinenkään. Siinä on auringon kevyttä lämpöä, joka on aika loistava monelle vaaleaihoiselle.

hoola6

Hoola on ”bronzer”, eli aurinkopuuteri, mutta kuten sanoin, niin se on loistava myös ”contour-tuote”, eli varjostuksiin.

punainenmeikki6

MACin 109 -siveltimellä (ylemmässä kuvassa mustaharjaksinen) saa luotua tarkempia varjoja ja jäljestä saa todella tummankin halutessaan. Hoola on hyvin luonnollinen, koska se ei ole liian lämmin, mutta ei myöskään liian kylmä.

toofacedchocolatebonbons2

MACin 168 -siveltimellä (ylhäällä olevassa kuvassa valkoharjaksinen) saadaan pehmeämmät, auringon päivettämän tyyliset muotoilut kasvoille.

Tykkään Hoolasta tosi paljon. Tämä tosiaan on hyvin sulautuva sävy ja koostumus on mitä mainioin.

hoola

Sehän tässä on harmi, että kaikki halukkaat eivät heti pääse käsiksi Hoolaan, sillä Benefitiä ei myydä Suomessa. Lähin myyntipaikka on Tukholman Sephorassa. Mutta kesä on tulossa ja monet reissaavat. Jos siis Hoola alkoi kiinnostamaan, niin muista pyytää reissaavaa läheistäsi tekemään pikku palveluksen, jos itse et ole pääsemässä matkoille. Hintaa Hoola -aurinkopuuterilla on Ruotsin Sephorassa 315 SEK, eli noin 35 euroa.

Jossain vaiheessa tulen listaamaan 5 parasta aurinkopuuteria ja voin luvata, että Hoola tulee olemaan yksi viidestä. Onneksi päätin kasvattaa aurinkopuuterivarastojani vielä yhdellä tuotteella, sillä juuri tällainen minulta puuttui. Tarvitsin aurinkopuuterin, jota voin käyttää vuoden kalpeimpana hetkenäni.

Mitä tuumaatte Hoolasta?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Kommentit (10)

[…] Hoolan tarkemman esittelyn löydät täältä. […]

Hoola <3 Tällaiselle aloittelevalle varjostajalle vaatii hieman tarkempaa ja huolellisempaa työstöä kasvoille kuin esim. NYXin Taupe, mutta kun on aikaa meikkaukseen kunnolla, niin tää on munkin valinta 🙂 Nimenomaan tää on mulla käytössä varjostuksissa eikä niinkään aurinkopuuterina 🙂

Minullakin on tuo NYXin Taupe. 🙂

Luulen, että kun saan kesällä vähän väriä, niin Hoola jää liian vaaleaksi kunnon varjostuksiin, joten sitten se onkin hyvä arskapuuteri. 🙂

Sain aikoinaan LivBoxista Lumene Arctic Sun aurinkopuuterin, jota olen käyttänyt siitä lähtien päivittäin juurikin brontour-tyyppisesti. Lumenen puuteri on myös hyvin neutraali ja sopii vaaleammalle iholle. Sitä en ole vielä koskaan onnistunut levittämään liian paljoa, mutta sillä saa kuitenkin kasvoihin hieman lisää eloa. Osaatkohan verrata Hoolan sävyä Lumeneen? Vaikka nykyisessä aurinkopuuterissa ei ole mitään vikaa, sen pohja paistaa jo ja olisin halukas kokeilemaan kesällä jotakin asteen verran tummempaa.

Joo, osaan, koska Lumenen aurinkopuuteri on ollut minullakin ahkerassa käytössä – jopa niin, että pohja paistaa. Hoola on viileämpi. Vaikka se Lumenen aurinkopuuteri on hyvin suomalaiselle vaaleudelle istuva, niin silti siinä on kesäistä oranssia pohjalla, mutta niin vähän, että se sopii hyvin aurinkopuuteriksi vaaleille ja kyllä se varjostuksissakin menee. Hoola taas on viileämpi, mutta silti ei selkeästi kylmä. Hoolalla voi tehdä voimakkaammat varjostukset, jos verrataan Lumeneen. Se on meinaan hieman tummempi. 🙂

Hoola on kaunis, ei ole vain mahdollisuutta nyt ihan saada.
Hakusessa minulla on persikn sävyinen poskipuna.

Sepä tuossa harmi onkin. Jotkuthan metsästää noita verkkokauppoja jenkeistä ja muualta, mutta kun omakohtaista kokemusta ei ole, niin en uskalla vinkkailla niistä.

MACillä on ihana Peachykeen.
https://anna.fi/glitz8glam/2013/10/mac-lightscapade-ja-peachykeen/

Jos taas mattaisempi persikkaa pienemmällä hinnalla on hakusessa, niin Lumenella on aika kiva sävy 10 Kuulaus. Se on sen verran vaaleahko, että sopii paremmin vaalealle iholle.

Voi kun tätä ei saa Suomesta! Vaikuttaa ihanalle!

Mulla on vaan se Lumenen perus aurinkopuuteri ja sillä koitan vähän muotoilla kasvoja. Mikä olis hyvä aloittelijalle (hyvin)vaaleaihoiselle?

Pitää muuten kehua sitä Remingtonin kasvoharjaa! ? Ihana! Tosin oon vasta reilun viikon ehtiny sitä käyttää, kun piti lopettaa hetkeksi (muusta johtuvan) allergiaen reaktion vuoksi. Nyt vasta alkaa iho oleen lähes normaali ja vois taas jatkaa käyttöä.. ?

Äh, lähti vastaus liian nopeasti… 😀

Kiva kuulla, että olet pitänyt harjasta. 🙂 Voi, tosi kurjaa tuollainen reaktio. 🙁 Niissä menee aina aikaa, että saa ihon takaisin kuntoon.

Kiitos vastauksesta! Pitääpä katsoa NYX:n valikoimaa. Juuri hankin muuta NYX:iä ja oon kyl tykänny! ?

Joo, yllättävän kauan menee et iho palaa entiselleen.. Onneks ihottumaa ei sentään kasvoihin tullut, mut kyl huomas et ei oo ”oma” iho! Niin kuiva, herkkä ja arka oli!

Joo, harmi! Jospa se Benefitkin tulisi Suomeen jossain vaiheessa. 🙂

Tuo Lumenen aurinkopuuteri on oikein hyvä aloittelijoille. 🙂 Tuon Hoolan lisäksi NYXin Taupe voi olla kanssa, mutta siinä Taupessa on se, että se ei natsaa jokaiseen ihon sävyyn. On niin kylmä, että ihon pitää olla todella kylmäsävyinen, jotta efekti ei muutu likaisen näköiseksi. Hmm… Sitten vielä ehdotan NYXin contour-palettia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *