Glitz & Glam

Hoola – täydellinen aurinkopuuteri

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään haluan esitellä aurinkopuuterin, joka oli nappiostos.

hoola8

Tukholman Sephorasta tuli ostettua kaikenlaista kivaa – erityisesti Benefitiä tuli haalittua. Vloggaaja Mizz Annie vinkkasi minulle Hoolasta, kun kyselin suosituksia Benefitin tuotteista. Hän sanoi mm. Hoolan olevan täydellinen sävy varjostuksiin lähes kaikille ihon sävyille. Nooh, minulla on kyllä paljon varjostus- ja aurinkopuutereita, mutta vielä oli tilaa yhdelle.

hoola1

Benefitin puuteriset kasvotuotteet ovat hauskasti pakattuja. Hoola ei ehkä ole Benefitin kaikista houkuttelevin ulkoisilla avuillaan, sillä pakkaus on aika koruton. Bambu ja itämaisuus inspiroi minua kaivamaan samanhenkisiä rekvisiittoja kuviin. Valitettavasti minun orkideasukuinen kasvi ei vielä kuki, joten kukkaa ei nyt ollut kuviin laitettavaksi.

(On muuten suoranaisesti ihme, että joulun alla saamani viherkasvi on vielä elossa!)

hoola2

Pahvisen kannen alta paljastuu peili ja muovisuoja, jonka päällä sivellin on.

hoola3

Benefitin poskipunat esimerkiksi ovat loistavia käsilaukkuun, sillä rasia on pieni ja näppärä, mutta silti mukana kulkee peili siveltimineen.

hoola4

Sivellin on oikeasti aika hyvä. Harjakset ovat pehmeät. En ole aivan varma harjaksien materiaalista, mutta muistuttaa hyvin paljon vuohen karvaa.

hoola5

Hoola on mattainen aurinkopuuteri. Sen koostumus ei ole pöllyävä, vaan aika kiinteä, mutta silti satiininen ja pehmeä.

hoola7

Sävy on mitä ihanteellisin. Vaikka kyseessä on aurinkopuuteri, niin Hoola ei ole tippaakaan oranssi, mutta silti se ei ole aivan kylmäsävyinenkään. Siinä on auringon kevyttä lämpöä, joka on aika loistava monelle vaaleaihoiselle.

hoola6

Hoola on ”bronzer”, eli aurinkopuuteri, mutta kuten sanoin, niin se on loistava myös ”contour-tuote”, eli varjostuksiin.

punainenmeikki6

MACin 109 -siveltimellä (ylemmässä kuvassa mustaharjaksinen) saa luotua tarkempia varjoja ja jäljestä saa todella tummankin halutessaan. Hoola on hyvin luonnollinen, koska se ei ole liian lämmin, mutta ei myöskään liian kylmä.

toofacedchocolatebonbons2

MACin 168 -siveltimellä (ylhäällä olevassa kuvassa valkoharjaksinen) saadaan pehmeämmät, auringon päivettämän tyyliset muotoilut kasvoille.

Tykkään Hoolasta tosi paljon. Tämä tosiaan on hyvin sulautuva sävy ja koostumus on mitä mainioin.

hoola

Sehän tässä on harmi, että kaikki halukkaat eivät heti pääse käsiksi Hoolaan, sillä Benefitiä ei myydä Suomessa. Lähin myyntipaikka on Tukholman Sephorassa. Mutta kesä on tulossa ja monet reissaavat. Jos siis Hoola alkoi kiinnostamaan, niin muista pyytää reissaavaa läheistäsi tekemään pikku palveluksen, jos itse et ole pääsemässä matkoille. Hintaa Hoola -aurinkopuuterilla on Ruotsin Sephorassa 315 SEK, eli noin 35 euroa.

Jossain vaiheessa tulen listaamaan 5 parasta aurinkopuuteria ja voin luvata, että Hoola tulee olemaan yksi viidestä. Onneksi päätin kasvattaa aurinkopuuterivarastojani vielä yhdellä tuotteella, sillä juuri tällainen minulta puuttui. Tarvitsin aurinkopuuterin, jota voin käyttää vuoden kalpeimpana hetkenäni.

Mitä tuumaatte Hoolasta?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X