Glitz & Glam

Huhtikuun 2014 LivBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kevät on täällä taas ja kuukausi on vaihtunut huhtikuuksi. Kuunvaihteen aikaan on perinteisesti aika elää LivBoxin maailmassa ja seurata boxien sisältöä ja sitä mitä kukakin on siitä ollut mieltä.

Huhtikuun boxin teemaväri on keväisen vihreä. Teemana boxissa on luonto ja mikä sen osuvampaa olisikaan, kun luonto taas heräilee talviuniltaan?

Huhtikuun boxi luontoteemallaan näyttää tältä. 

Ella Baché Créme Tomate l’Originale 59,00 € / 50 ml

Heleyttävä vitamiinivoide päivä- ja yövoiteeksi kaikille ihotyypeille. Voide sisältää tomaattiuutetta, jonka vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet amino- ja hedelmähappoineen pehmittävät, puhdistavat ja kirkastavat ihoa.

Tomaattivoiteet ovat minulle blogeista tuttuja, mutta en ole niitä vielä päässyt kokeilemaan. Innoissani odotan tämän testailuja. Voiteen tuoksu ei ole ollenkaan tomaattinen, vaan melko parfyyminen. En ehkä pidä voiteen tuoksusta sen voimakkuuden vuoksi, mutta muuten voide tuntuu niin ihanalta iholla, että tämän kyllä käytän. Tästä on muuten saatavilla luomuversiokin. Vinkiksi vain luomukosmetiikasta kiinnostuneille.

Nivea Pure & Natural Body Lotion 5,20 € / 250 ml

Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu vartalovoide sisältää arganöljyä.

Tuoksu voiteella on puhtaan raikas ja tuntuma miellyttävä. Ei ollenkaan hassumpi vartalovoide, mutta hieman blaah olin tästä. Syynä se, että muutama kuukausi takaperin LivBoxista tuli tällainen Nivean vartalovoide näytekokoisena. Olisi ollut mukavampaa, jos tästä boxista olisi sitten tullut jokin muu Nivean tuote, kuin vartalovoide.

Sim Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream 24,00 € / 150 ml

Kotimaisen merkin Simin oma arganöljyä sisältävä tuotesarja. Syväkosteuttava muotoiluvoide kaikille hiustyypeille. Kosteuttava, sähköisyyttä poistava ja vahvistava muotoiluvoide. Käytetään pieni määrä kosteisiin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin. Muotoillaan haluamalla tavalla.

Sim Argan Care Healing Smoothie Reconstructive Hair Mask 36,00 € / 300 ml

Ravitseva hoitonaamio palauttaa hiusten kosteustasapainon kuiviin ja käsiteltyihin hiuksiin. Käytetään shampoopesun jälkeen ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhdellaan pois.

Tässä kotimainen miedosti tuoksuva vastine tunnetummalle brändille Moroccanoil. En ole näitä Argan Care tuotteita kokeillut, mutta lukuisat kerrat töissä näitä olen käsissäni pyöritellyt. Pakkaukset miellyttävät silmääni ja varmaankin siksi ovat huomioni herättäneet. Jotenkin pakkaus viestii marokkolaishenkeä ja hieman Moroccanoiliakin.

Herbina biohajoava ruusupuhdistus kasvoille 5,50 € / 150 ml

Luomuruusuvettä sisältävä puhdistusvaahto puhdistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet. Kaikille ihotyypeille.

Aivan käsittämättömän ihana pakkaus! Jokin tässä vanhanaikaisessa lookissa vetoaa minuun. Ehkä se on niin retro? Hellyyttävä pakkaus joka tapauksessa. En ole puhdistusvaahtojen suurin ystävä, joten en avaa tätä pakkausta, vaan annan jollekin sitä enemmän tarvitsevalle. Tästä syystä en voi analysoida tuoksua, mutta voin kaikesta päätellä, että se saattaa tuoksua ruusuille? Ehkä?

Ladyvita Beauty Ravintolisä 18,00 € / pkt (120 tabl.)

Ihon, hiusten ja kynsien hyväksi. Ladyvitan ravintolisä sisältää mm. peltokortejauhetta, oluthiivaa, merilevää, biotiinia ja sinkkiä. Ravintolisät ovat tarkoitettu monipuolisen ravinnon lisäksi, ei korvikkeeksi. Näistä voi olla apua, jos on puutostiloja joidenkin hivenaineiden suhteen, mutta jos saat kaikkia tarvitsemiasi hivenaineita, niin eivät ravintolisät saa hiuksia, kynsiä ja ihoa voimaan paremmin, eikä ne yksinään auta, mutta voivat olla yhtenä apuna.

Suositeltava vuorokausiannos on 3 tablettia, eli tämä yksi pakkaus riittää 40 päiväksi. Otan nämä testiini, mutta odotuksia ei ole.

Tällainen oli tämän kuun LivBox. Mitä olitte mieltä? Boxeissa oli muutaman tuotteen kanssa vaihtelevuuksia. Tässä kuussa boxi sisälsi 6 tuotetta, joista 2 oli täysikokoisia, Herbinan vaahtoputsari ja Ladyvitan ravintolisät. Minulle mieluisimmat olivat tomskuvoide ja hiustuotteet.

Lue myös

X