Glitz & Glam

HUI, mikä yhdistelmä! Turkoosi-oranssi silmämeikki...

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Haastoin vahingossa kynsi- ja meikkibloggari Charming Nailsin tekemään silmämeikin hänen uusista MACin luomiväreistä, jotka olivat väreiltään turkoosi ja oranssi. Hän tarttu haasteeseen, joten minunkin piti siinä vaiheessa tehdä oma versioni ja tässä se nyt tulisi… 😉

Mietin pitkään, että miten teen meikin ja miten sijoitan värit, koska mahdollisuuksia on monia. Päädyin kuitenkin laittamaan turkoosin liikkuvalle luomelle ja kahta eri oranssia ulkonurkkaan ja luomivakoon.

Käytin kulmaluulle ja vähän sisänurkkaan MUSin Pink Frostia. Liikkuvalla luomella on MUSin Splash. Sisänurkan luomivaossa käytin NYXin Orange Zest Pearlia ja ulkonurkan luomivaossa NYXin Fanta Pearlia. Ulkonurkassa on myös vähän MUSin Pollutionia (matta musta) antamaan syvyyttä ja särmää meikkiin.
Tällä kertaa kulmat ovat koulukaverini Tintin meikkaamat. Tykkään… ovat mun kulmien näköiset. 🙂

Kamera taas söi vähä värejä. Livenä silmämeikki oli aavistuksen värikylläisempi, mut ei paljoa. Tykkäsin tästä ”haasteesta”, koska turkoosin ja oranssin yhdistäminen on vähä haasteellista. Lopputulos on ihan ok. Kuumana kesäpäivänä tämä silmämeikki, aurinkopuuteria ja kauniit oranssit kynnet… JA EI MUUTA KUN TERASSILLE! Voisin kuvitella itselleni.

Mitä mieltä te ootte silmämeikistä??? Entä löytyykö muita yhtä rohkeita, jotka uskaltaisi näyttäytyä tässä yhdistelmässä? ;D

X