Glitz & Glam

Hulluttelua väreillä, mutta kuitenkin hillitysti

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein toisen meikin Body Collectionin paletilla. Tällä kertaa erikoisella väriyhdistelmällä, mutta look on kuitenkin hillitty, eikä huuda huomiota. Toiset tykkäävät räikeistä ja näkyvistä meikeistä, toiset taas hillitystä ja huomaamattomasta. Tässä meikissä yhdistin kaikkea. Heille jotka haluaisivat joskus kokeilla värejä, mutta pelkäävät sirkuspelle efektiä, niin huono pigmenttiset helmiäisluomivärit olisivat heille hyvä vaihtoehto, kuten tässä meikissä on käytetty.

Rusketus on saatu Make Up Storen aurinkopuuterilla Sun Touch. Tässä meikissä ei ole ollenkaan meikkivoidetta. Huulilla kiiltona NYXin Round Lip Gloss Café Latte, joka on nude.

Tässä silmämeikissä juttu on turkoosissa rajauksessa ja violetin ja vihreän yhdistelmästä luomiväreissä.

Näettekö kuinka silmäni väri muuttuu vihertäväksi? Violetti korostaa silmieni vihertävyyttä ja vihreä tukee sitä.

Tämä on se minun ”huonompi” silmä. ;D Värikalvolla tuo ruskea piste ja kaksi arpea silmäluomella. Toinen arpi ei näy tässä kuvassa.

Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin valkoinen. Liikkuvalla luomella vihreä. Luomivaossa, ulkonurkassa ja alaluomella paletin tummempi lila.
Rajaus Stargazerin turkoosilla cake eyelinerilla. Ripsillä Lumenen True Natural Volume.

Eli käytössä oli keskimmäisen rivin valkoinen, alarivin vihreä ja lila.

Rajauksessa käyttämäni turkoosi cakeliner.

Nude huulikiilto, eli NYX Round Lip Gloss Café Latte.

Omasta mielestäni tämä meikki oli hauska. Se on neutraali, mutta kuitenkin värikäs. Kevyt kesäinen meikki.

Tällä viikolla on luvassa tutorialeja. 😉 Olen vihdoin saanut aikaiseksi kuvattua niitä ja nyt minun pitäisi valita ja muokata kuvat, että myös kirjoittaa ohjeet. 🙂 Luvassa on kulmakarvojen ehostuksesta ja havainnollistamista ns. ”väärin” meikatuista kulmista, että myös oikein meikatuista kulmista. Tutossa on myös 4 eri tummuus astetta kulmille. Toisena tutorialina on Pumpulipupulle lupaamani tuto oranssista silmämeikistä. 😉

X