Huulimeikit

Huurteista ja utuista roosaa

28.9.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hellurei taas! Kuten maanantaina sanoin, niin tällä viikolla on enemmän meikkeihin liittyvää.

syyslook4

Koska syksy on saapunut, niin pyöritään näissä meikkilookeissakin nyt syksyn inspiroimissa teemoissa. Syksy on tunnetusti sellaista murrettujen sävyjen aikaa. Tai ainakin kun katsotaan meikkibrändien syyskokoelmia, niin sävymaailmat ovat usein pehmeitä, murrettuja sävyjä. Luonnolliset sävyt ovat myös yksi syksyn toistuvista teemoista.

syyslook1

Tällä hetkellä on todella trendikästä maalata huulet hyvin tummanpuhuvilla sävyillä, mutta tuo trendi ei istu kaikkien tyyliin. Syksyllä on myös hyvin tyypillistä, että suositaan mattaisia sävyjä, varsinkin nyt, kun matta on muodissa – erityisesti huulissa.

syyslook

Perinteisen meikkikombo, siipirajaukset ja huulipuna, voidaan rakentaa niin monella tavalla ja silti kokonaisuus on aina erilainen. Nyt hain syksyisiä fiiliksiä tuohon todella klassiseen tyyliin. Tällä kertaa tein hyvin viileän ja aavistuksen huurteisen oloisen kokonaisuuden. Toisille arkimeikki, toisille bilemeikki.

syyslook5

Siipirajauksen kanssa voi yhdistää kevyen luomivaon varjostuksen. Varjostus mattaisilla sävyillä. Kulmaluun ja silmän sisänurkkaan voi hieman lisätä vaaleaa korostusta ja liikkuvalle luomelle läpikuultavaa hohdetta. Tällainen hentoisempi, läpikuultava hohde luo meikkiin keveyttä, jossa musta siipirajaus jo itsessään on hyvin hallitseva.

syyslook3

Alaluomen meikkaamatta jättäminen keventää meikin voimakkuutta, mutta maskara alaripsillä tuo kehystä ja muotoa silmään myös alaluomella. Jos alaripset ovat hyvin harvat, kannattaa tehdä äärimmäisen ohut ”rajaus” ripsityveen jollakin keskitummalla sävyllä, jos halutaan kehystää silmät kunnolla.

syyslook6

Huulille ja poskille luonnollista, raikkaan viileää sävyä. Huulilla kaunis harmahtava ruusu, eli vanharoosa, joka on aika helppo sävy. Toimii hyvin monilla. Tällaisia utuisia roosan sävyjä löytyy myös hieman lämpimämpinäkin. Tämä minulla oleva on selkeästi viileän puolella.

Vähän toki riippuu jokaisen omasta ihon sävystä, että ovatko viileät sävyt luonnollisia. Voimakkaasti lämminpohjaisella iholla viileät sävyt näyttävät hieman kovilta. Tällöin kannattaa valita värikartan lämpimämmältä puolelta omat sävyt. Voimakkaasti viileällä iholla selkeästi lämpimät sävyt saattavat luoda vähän tunkkaisen efektin. Tämä ei kuitenkaan ole absoluuttinen sääntö, mutta antaa suuntaa valinnoissa. Esimerkiksi minä olen kylmäsävyinen ja nyt hiustenkin sävy on hyvin kylmä. Liian oranssipohjaiset sävyt eivät mairittele, jos en lisäksi pukeudu vaatteisiin tai asusteisiin, joista löytyy lämpimiä sävyjä tukemaan kokonaisuutta.

syyslook7

Meikissä käyttämäni tuotteet:

Kasvot
Mac Studio Fix Fluid, NW13
Dior Diorskin Star Concealer, 001 Ivory
MAC Mineralize Skinfinish Natural, Light
Dior Diorskin Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush 
Guerlain Terracotta the Bronzing Powder, 00 Clair Blondes
Dior Diorskin Nude Air Illuminating Powder, Glowing Pink

Silmät
Shiseido Natural Eye Brow Pencil, Natural Black*
Benefit Gimme Brow, 05 Deep
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion*
Urban Decay Naked Basics -luomiväripaletti, Venus, W.O.S, Naked 2, Faint (meikissä käytetyt sävyt) kuvassa
Urban Decay Moondust -luomiväripaletti, Specter* (käytetty sävy) kuvassa
Urban Decay Perversion Fine-Point Eye Pen* kuvassa
Shiseido Full Lash Volume Mascara
IsaDora Inliner Kajal, 56 Blonde

Huulet
IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof, 56 Rosewood* kuvassa 
Urban Decay Vice Lipstick Comfort Matte, Backtalk* kuvassa

*saatu tuote

syyslook2

Jossain vaiheessa pyöri blogeissa omista signatuurimeikeistä postauksia (my signature makeup). Itse en siihen osallistunut, sillä minulla ei ole niin vahvasti jotain tiettyä meikkiä, mutta tällainen olisi yksi variaatio. Tällainen kuuluu niihin minun mukavuusmeikkeihin. Murrettuja sävyjä, hieman viileä ja raikastavia punaisia vivahteita. Jos on epävarma tilaisuuden luonteesta jonne menee, tällä ei voi mennä pahasti vikaan. Toki rajauksien kokoa säätelen, mutta noin muuten.

Syksyinen ruska vai huurteinen ja utuinen sävymaailma? Kumpi on lähempänä teidän sydäntä?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Tämä sama huulimeikki on ollut käytössä eilen ja tänään. 🙂 Tosin ilman kunnon skarppeja rajauksia tällä kertaa.

Kommentit

Todella kaunis meikki! Mun silmään osuu kyllä. 🙂 Eli tykkään itellä varsinkin enemmän viileän huurteisesta meikistä mutta olen kyllä avannut silmiäni lämpimille sävyille itsellänikin. Tuo sinun meikkisi vain hivelee silmiä. On niin utuisen kevyen kaunis. Toki ihastelen välillä kauniita lämpimän sävyisiäkin meikkejä ja tulee hinku kokeilla itsellä. Mulle ei vaan sovi ellei mukana ole edes ripaus viileää. Tai kuka sen sanoo mikä sopii ja mikä ei mutta itsellä ei ole niin mukava/varma olo täysin lämpimän sävyisessä meikissä. 🙂 Ja nuo sinun siipesi! Ne on kyllä komeat!

Voi kiitos -klaudia! 🙂

Minulla sama juttu, että mukana pitää olla jotain viileääkin, jotta todella lämpimät sävyt toimii. Kunnon kuparit, pronssi, oranss jne. Eivät oikein wörki, jos en tuo mukaan viileyttäkin.

Niinpä niin… Monesti asiat ovat katsojan silmissä. Ei mitään absoluuttisia totuuksia ole olemassa. Ei siis voida sanoa, että minulle ei sovi, kun jonkun silmään se saattaa olla just kaunein yhtälö. 🙂

Tää on just sellanen mun comfort zone -meikki 🙂 Vaaleanpunaiset luomet + malvanudet huulet <3 itse en vaan ole vuoteen tehnyt enää rajauksia, voisikin niitä jossain vaiheessa taas kokeilla.

Tämä sama huulimeikki on ollut käytössä eilen ja tänään. 🙂 Tosin ilman kunnon skarppeja rajauksia tällä kertaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *