Huulimeikit

Hyvän fiiliksen arvonta

31.8.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa elokuun viimeistä päivää! Tänään onkin ihan ex temporena syntynyt arvontapostaus.

En ole vähään aikaan järjestänyt arvontaa. Nyt kun minulle kuuluu ihan mielettömän hyvää ja myötätuulet tuntuvat puhaltavan muutaman viikon takaisten vastatuulien jälkeen, niin haluan jakaa iloani teillekin. Sen lisäksi satuin huomaamaan, että Glitz & Glamin Facebook-sivuilla on 800. tykkääjän raja ylittynyt jo hetki sitten. Onhan sekin hyvä syy iloita. Kun viimeksi järjestin arvonnan Facebookin kautta, koin sen hankalaksi. Siksi en siirrä arvontaa sinne, vaan pidän sen täällä blogissani.

arvonta4

Kaivelin vähän varastojani ja tein sieltä pieniä löytöjä teitä varten. Kokosin sillä ajatuksella, että näillä pääsee kivasti kokeilemaan uutuuksia, sekä nauttimaan arjen luksuksestakin.

arvonta1

Nämä uutuudet eivät edes ehtineet varastoihini asti. Kaikenlaiset contour-tuotteet ovat suuri hitti. Ennen contour-tuotteet piti ostaa erikseen, nyt korostus- ja varjostustuote löytyy samasta paketista. Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick on puikkomainen tuote kasvojen muotoiluun. Koska en voi tietää arvonnan voittajan ihon sävyä, niin laitoin palkintoon sävyt Light ja Medium.

arvonta3

Sitten löysin jo aikoja sitten arvontaa varten ostamani Clarinsin paletin. Kultaisesta paletista löytyy neljä maanläheistä sävyä silmiin ja niihin yhteensopivia huulipunia on myös neljä. Sävymaailma onkin hieman syksyinen ja värit sellaiset, että sopivat hyvin myös arkeen.

arvonta

Kyseessä on travel exclusive -paletti, eli tätä ei löydy kaupoista.

arvonta2

Sitten vielä IsaDora Gloss Glacé 3-D Mirror Shine -huulikiilto. Tätä kimalteista kiiltoa voi käyttää yksinään tai Clarinsin paletista löytyvien huulipunien päälle antamaan täyteläisemmän ja hohteisemman efektin huulille. Gloss Glazé 3-D Mirror Shine -huulikiillot ovat viime kevään uutuuksia.

arvonta5

Tällaisen setin tosiaan lähetän yhdelle. Ohjeet arvontaan ovat seuraavanlaiset:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro jokin positiivinen asia viime ajoilta. Ok, joskus on niin, että on vaan todella paljon ”sitä itseä”, että positiivista saattaa olla haastavaa hakea. Kerro siinä tapauksessa jotain muuta positiivista – yritä ainakin.
  • Muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi josta tavoitan sinut, jos arpaonni suosii. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaikaa on 7.9. klo 20.00 asti.
  • Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Nyt jo me suomalaiset olemme aloittaneet valituksen kylmästä, sateesta, pimeydestä, väsymyksestä, kiireestä jne. Jotta emme aivan vaipuisi sinne syysmasiksiin, niin herätellään positiivisa ajatuksia. Itse olen tällä hetkellä kaiken arjen valitukseni keskellä silti iloinnut. Väsyttää ja on kiire, mutta silti hymyilyttää, kun olen opiskeluissani uuden ja jännän edessä. Elämä tarjoaa muutenkin nyt hieman jänniä ja uskomattomia kokemuksia, joissa minun pitää uskaltaa heittäytyä virran vietäväksi ja nautittava siitä, mitä nyt saan, jotta taas jaksaa paremmin niitä aikoja kun kaikki ei mene, kuten itse haluaisi.

Oikein kivaa keskiviikkoa ja osallistukaa arvontaan! 🙂

P.s. Huomasittehan bannerini alapuolella, oikeassa yläkulmassa olevan #KäveleNaiselleAmmatti -mainoksen?

Clarinsin paletti itse ostettu, Maybellinet ja IsaDora saatuja pr-näytteitä.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme