Glitz & Glam

IDUN Minerals

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Eilen postasin pikameikkitutoriaalin, jossa käytin käteviä IDUN Mineralsin tuotteita. Meikkitutoriaaliin pääsee tästä linkistä. Lupasin tälle päivälle hieman tarkempaa esittelyä käyttämistäni tuotteista.

IDUN Minerals on kovasti kasvattanut suosiotaan. Tämä ruotsalainen mineraalimeikkisarja on laadukas ja pakkauksiltaan hyvin kaunis, eikä hintatasokaan ole aivan niin korkea, kuin aluksi luulin. IDUN Mineralsin sivuilta voi käydä lukemassa lisää tästä ylistyksensä ansainneesta mineraalimeikkisarjasta. Kirjoitin itsekin esittelevämpää postausta IDUN Mineralsista vasta hiljattain. Tuo ko. postaukseni löytyy täältä.

Mutta nyt voisin aloittaa niiden eilen tutoriaalissa käyttämieni tuotteiden esittelyn.

IDUN Mineralsilta löytyy erilaisia luomivärejä. Sinkkunapeista löytyy tällaisia hauskannäköisiä luomivärejä. Tämä minun on sävyltään Brunklöver. Kaikki yksittäispakatut luomivärit ovat tällaisia kaksivärisiä, joissa sävyt tavallaan sekoittuvat keskenään.

Brunklöver on rusehtava vaaleanpunainen, jossa on ruusukultainen hohde. Kädelleni swatchailemalla sävy näyttää rusehtavammalta, kuin siveltimellä luomelle levitettynä. Koostumus on hyvin pehmeä ja pigmenttisyyttä riittää. Luomivärissä on todella kaunis hohde. Pidän siitä, kuinka kauniisti luomiväri tasoittuu luomelle. Yritän nyt hieman kuvailla, kuinka luomiväri toimii. Tummempi sävy tarttuu pigmenttisempänä ja vaaleampi, kimaltavampi sävy jää pinnalle antamaan hohdetta. Kuitenkin sävyt hieman sekoittuvat toisiinsa, joten silmämeikistä syntyy vivahteikkaampi, kuin pelkästään yksisävyisellä luomivärillä.

Hinta: n. 13,50-18 €

Kauniit luomivärit voit tilata täältä*.

Silmänrajauskyniä löytyy kolme eri sävyä. Minulla testissä ruskea Jord. Sävyt Lava (musta) ja tämä Jord ovat kieritettäviä, joten niitä ei tarvitse teroittaa tai ne voidaan halutessa teroittaa kynän sisältä löytyvällä teroittimella. Teroitin löytyy kynän sisältä, häivytyspäästä vetäisemällä. Lisäksi löytyy vaalea, nude-sävy, joka on perinteinen kynä.

Kynällä saa halutessaan terävän rajauksen tai sen voi häivytellä utuisemmaksi häivytysapplikaattorilla, kuten tein tutoriaalissa. Kynä on hyvin pehmeä ja pigmenttinen, mutta ei mielestäni tee suttuista jälkeä.

Näiden sanotaan soveltuvan herkkäsilmäisillekin.

Hinta: n. 16,50-20 €

Meikkikynän voit tilata täältä*.

IDUN Mineralsilta löytyy myös valikoima maskaroita. Valitsin niistä testiini tämän 38-maskaran, eli ripsivärin, jonka voi poistaa vain vähintään 38 asteisella vedellä.

Maskaroiden sanotaan sopivan herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Niissä ei ole käytetty hajusteita, nanopartikkeleita, parabeeneja, eikä paljon kiisteltyä vismuttioksikloridia.

Olin ehkä hieman ennakkoluuloinen, että näinköhän IDUN Mineralsin 38-maskara on yhtä kestävä, kuin esimerkiksi legendaarinen Sensai 38? Täytyy todeta, että kertaakaan tuhriintumista ei minulla tapahtunut. Ei edes 20 tunnin jälkeenkään.

38-maskaroissa on ainut ongelma se, että niillä ei saa maksimaalista tuuheutta, vaikka kaunista kaarevuutta ja pituutta saisikin. IDUN Mineralsin 38-maskara on siitä jännä, että se kuivahtaa nopeasti ripsille ja sen vuoksi sitä pystyy kerrostamaankin, jolla luoda siitä tuuheampaa ripsirivistöä. Selkeästi IDUN Mineralsin 38-maskaran paras ominaisuus on erotteleva harja, jolla saa ripset kauniisti jäsenneltyä. Lisäksi huomioin maskaran kuivahtaessaan ripsille taivuttavan niitä hieman.

Entä sitten poistaminen? Veden tosiaan tulee olla vähintään 38 asteista. IDUN Mineralsin maskara on helpompaa poistaa, kuin esim. Sensai. Kevyellä hieromisella se lähtee irtoamaan, mutta myös puhdistusöljy helpottaa poistamista. Tätä ei tarvitse nyhtää irti ripsistä ja on siksi hellävaraisempi ripsille.

Hinta: n. 19,90-27 €

Maskaran voit tilata täältä*.

Tässä vielä silmämeikki, jossa olen käyttänyt Brunklöver -luomiväriä, Jord -rajauskynää ja Vatn -maskaraa.

IDUN Mineralsin poskipunat ovat puristettuja ja rasiaan pakattuja. Rasiassa on mukana peili

Sävy Hallon on luonnollista hehkua kasvoille antava. Sävyltään raikas ja marjaisa. Pigmenttisyyttä on todella paljon, joten kehotan varovaisuuteen, ettei mene överiksi. Pehmeä koostumus, joka tarttuu todella tehokkaasti poskipunasiveltimeen ja sulautuu kasvojen iholle helposti. Ei jää puuterisena kerroksena poskille.

Hinta: 25,90-34 €

Poskipunia voit tilata täältä*.

Tämä Hallon on niin ihana sävyltään. Se ei ole kimalteinen, mutta siinä on valonheijastavuutta, jonka mica aikaansaa. Erityisen ihana sävy heille, jotka haluavat ilmettä piristävää hehkua kasvoille. Erityisesti vaaleaihoisille sopiva sävy.

Huulimeikkejä IDUN Mineralsilta löytyy kahta erilaista. Huulipunia ja huulikiiltoja. Testasi huulipunan. Sävyksi valitsin itselleni tyypillisen arkipunan (joka kyllä toimii juhlissakin). Huulipunat on nimetty pohjolan marjojen mukaan. Minun sävyni on Körsbär. Huulipunissa on käytetty lakkaöljyä, joka hoitaa huulten ihoa.

Huulipunat ovat mattaisia, mutta ihanan kosteuttavan tuntuisia. Hyvin miellyttävä, samettinen tuntuma, ei ollenkaan vahamainen. Körsbär on sävyltään hieman vaaleampi, kuin miltä se swatch-kuvassani näyttää. Körsbär on kivan pirteä sävy, joka on hyvin roosamainen sävyltään, jossa ripaus kirsikkaista punaisuutta. Ihanan neutraali, mutta kuitenkin punainen ja naisellinen sävy.

Olen huomioinut, että mineraalisarjojen mattapunat eivät ole aivan yhtä hyvin kestäviä, kuin tavalliset mattapunat. Muuten täydellinen huulipuna, jota tarvitsee lisäillä melkein yhtä usein, kuin kuultopunia.

Hinta: n. 18,90-23 €

Huulipunia voit tilata täältä*.

Körsbär on melkein my lips but better -huulipuna minulle.

Todella laadukas mineraalimeikkisarja tämä IDUN Minerals. Olen ollut kovin ihastunut tämän pohjoismaisuuteen ja luonnollisuuteen. Tuotteet ovat toimivia ja laadukkaita arkeen ja juhlaan. Suosittelen tutustumaan, jos et aikaisemmin ole jo tutustunut. IDUN Mineralsia jälleenmyy apteekit ja niiden verkkokaupat. Jälleenmyyjät löydät kätevästi täältä.

Voit tilata IDUN Minerals -mineraalimeikkejä täältä*.

Oletteko IDUN Mineralsia käyttäneet olleet yhtä ihastuneita vai ovatko kokemuksenne olleet toisenlaiset?

Mukavaa viikonloppua! Tulevana viikonloppuna postailen kaikenlaista ilmoitusasiaa teille. Eli ei kosmetiikkaesittelyjä, eikä meikkikuvia. Minulla on teille asiaa. Mystistä, eikös vain? Sen verran paljastan, että iloisia asioita teille kerron ensi viikosta ja ihan tulevaisuuteenkin hieman mennään.

Tuotteet saatu maahantuojalta.

Lue myös

X