Ihonhoito

Ihonhoitopäivä Sensain parissa

23.2.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

sensai1

Syksyllä kävin Sensain tapahtumassa. Minulta jäi tuolloin teemaviikkojen ja muiden juttujen vuoksi kertomatta päivästäni ja opituista asioista. Tänään tehdään kurkistus Sensain bloggaajatilaisuuteen ja Sensain ideologiaan muutenkin. Huomenna sitten näytän kuvin ihonhoitorutiineista, puhdistuksesta kosteutukseen.

Sensai on japanilainen kosmetiikkabrändi, joka kuuluu Kanebo -konserniin. Sensai yhdistää tuotteissaan korkean teknologian ja arvokkaan Koishimaru-silkin. Silkki on ylellinen, mutta myös tehokas kiihdyttämään hyaluronihapon toimintaa ja antaa ihosoluille pitkäaikaista kosteutusta. Jokainen on varmasti kuullut japanilaisesta teenjuontiperinteestä? Sensai on mielestäni hyvin pitkälti samanlainen ihonhoidossa. Harmoniaa, arvokkuutta, perinteiden vaalintaa, rutiineja ja kokonaisvaltaista hyvää oloa ja kauneutta.

sensai

Sensain bloggaajatilaisuus oli marraskuun ihan lopulla ja se pidettiin hulppeissa tiloissa Länsisataman suunnalla sijaitsevassa Radisson Blu Seaside hotellissa.

sensai4

Tilaisuus oli hyvin intiimi, sillä meitä oli vain neljä bloggaajaa. Minulle kaikki tuttuja ennestään, joten olin hyvin vapautuneessa ja rennossa ilmapiirissä viettämässä tuota ihonhoitoon perehtyvää iltapäivää. Koko tilaisuus oli toteutettu juuri sen tyylisesti, kuin mitä Sensai minulle viestittää. Tyylikästä, harmonista ja ylellistä.

sensai2

Jokaiselle meille oli katettu oma paikka ja kaikki tarpeellinen ihonhoitoa varten oli valmiina. Tarkoituksena oli, että ensin iho puhdistetaan Sensain menetelmillä, sen jälkeen sitä hoidetaan, sitten kosteutetaan ja lopuksi ehostimme.

sensai9

Ihan mahtavaa ruokaakin oli tarjolla. Ihania salaatteja ja kuohariakin. Syömisen jälkeen aloitimme konkreettisen tavan tutustua Sensain ideologiaan ja ihonhoitorutiiniin. Niistä sitten huomisessa postauksessa.

sensai5

Sensailla on monenlaisia tuotelinjoja. Hintahaitarikin on hyvin laaja. Ihan edullisia ihonhoitotuotteita ei kuitenkaan Sensailta löydy, vaan se on hyvin ylellinen brändi. Olen huomannut, että ihonhoitotuotteet ovat suhteessa hintavampia, kuin värikosmetiikka. Värikosmetiikasta löytyy kohtuuhintaisia tuotteita, kuten legendaarinen 38-maskara, silmämeikinpohjustaja ja eipä ne meikkivoiteetkaan aivan kohtuuttomia maksa.

Ihonhoitopuoli on hyvin laaja. Tuotteita löytyy erilaisista puhdistuksista, kuorintoihin, kasvonaamioihin, seerumeihin ja voiteisiin. Sensain ihonhoitorutiineihin kuuluu myös hoitovesi, joka ei ole kasvovesi, vaan ihoa hoitava neste. Sen tarkoitus on hoitaa ihoa ja myös tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta.

sensai7

Sensain ihonhoidon myydyimmät tuotteet ovat varmasti Silky Purifying kaksivaiheiset ihonpuhdistustuotteet. Jokaiselle ihotyypille löytyy omat tuotteensa ja erilaisilla koostumuksilla. Ideana on, että ensin öljyt liuottavat ja irrottavat meikin ja likaa. Tämän jälkeen kakkosvaiheen puhdistusaine puhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia.

sensai10

Sensain Sponge Chief -liina on oivallinen ja hyödyllinen apuväline kasvojen täydellisessä puhdistamisessa.

sensai11

Koska tiesin meidän tekevän ihonpuhdistusta ja kasvojen kosteutusta, niin olin lähtenyt hyvin kevyellä meikillä liikenteeseen.

sensai12

Kaksivaiheisen puhdistuksen jälkeen hellimme kasvojamme mahtavalla kasvonaamiolla. Tiedän, tämä näyttää hurjalta ja sen vuoksi siitä otinkin kuvan. Kuitenkin on pakko sanoa, että tuo naamio on uskomattoman ihana ja kasvoja kosteuttava. Se myös napakoittaa kasvojen ja kaulan ihoa, nostaa piirteitä ja antaa iholle energiaa ja kimmoisuutta.

sensai13

Kyseessä on Cellular Performance Lifting Radiance 3D Mask. Naamioarkit ovat yksittäispakattuja ja kertakäyttöisiä. Yhdessä kankaisessa arkissa on 35 ml ainetta, joka on mieletön määrä kerta annokseen. Naamioarkki levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia. Kasvoille jää miellyttävän tuntuista, geelimäistä ainetta, joka hierotaan ja taputellaan kasvoille Sensain Musculift -tekniikalla. Tuo ko. tekniikka löytyy Sensain sivuilta, eli täältä. Kasvonaamiota neuvotaan käytettävän 1-2 kertaa viikossa. Jos iho on hyväkuntoinen, niin harvemminkin riittää, mutta säännöllisellä rutiinilla saa aina tehokkaimpia tuloksia. Yksi vaihtoehto on myös kuurina käyttää kasvonaamiota. Huomioin, että annospussiin jää naamioainetta, joten mietin vain, että se kannattaa ottaa talteen ja käyttää vaikka välipäivinä seerumin asemasta.

Jälleenmyyjiä ovat Sokos- ja Stockmann-tavaratalot ja Emotion-myymälät. Kasvonaamioita myydään kuuden kappaleen paketissa ja hintaa paketilla on 159,00 euroa. Kuulin Sensain edustajilta, että naamioita myydään yksittäinkin joissakin liikkeissä. Vinkkinä, jos haluaa ensin vain testata yhtä tai haluaa jotakin erityistilannetta varten kasvoja napakoittavan ja runsaasti ihoa kosteuttavan kasvonaamion.

sensai6

 

Kasvonaamion jälkeen olikin kaksoiskosteutuksen aika. Sensain rituaaleissa kaikki tehdään tuplasti. Niin puhdistus, kuin kosteutuskin. Näistä kosteutuksistakin havainnollistan myöhemmissä postauksissa.

sensai3

Lopuksi pääsimme tekemään kevyen meikin Sensain tuotteilla ja siveltimillä. Tiesittekö, että Sensailla on meikkisiveltimiä? Niitä myydään vain Helsingin keskustan Sokoksella ja olikohan niitä Stockmannilla? Siitä en enää ole aivan varma. Esittelen näitä siveltimiäkin jossain vaiheessa.

Aivan pakko sanoa, että minulla ei ole koskaan, ei koskaan ollut yhtä upeaa ihoa, kuin minulla oli tuon tapahtuman jälkeen. Ihan mieletön tunne, josta kyllä hehkutin jälkeenpäin monelle läheiselleni. Niin kosteutettu, niin pehmeä ja tasainen, että todella heleä. Kiitos kaiken puhdistuksen, hoidon ja kosteutuksen. Siihen päälle Sensain pohjustajat ja meikkipohjatuotteet, niin kyllä oli ihana iho.

Huomenna sitten jatketaan Sensain parissa, kun esittelen kaksivaihepuhdistusta ja siinä käytettyjä tuotteita.

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tässä muuten käynnistyi Purkkimafian toinen viikko.

Lue myös

Suosittelemme