Yleinen

Illamasqua Empower Palette

20.9.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee esittely ensimmäisestä Illamasquan luomiväripaletistani meikkilookin kera.

Olen jo aikaisemmin marmattanut Illamasquan hieman heppoisen muovin omaavista pakkauksista. Pakkaus on kaunis ja vetoaa minuun, mutta niillä hinnoilla odotin jotain vähän tukevampaa.

Tilasin kokeiluun paletin Empower Palette.

Paletti sisältää neljä luomiväriä, joista yksi on matta, yksi glitterinen, yksi helmiäinen ja yksi voidemainen.

Tein silmämeikin, jossa käytin paletin kaikkia sävyjä ja yhtä (highlight) sävyä lainasin paletin ulkopuolelta, koska paletista puuttuu riittävän vaalea sävy sisänurkkiin ja kulmaluulle.

Liikkuvalla luomella kylmän sävyinen ja glitterinen vaaleanpunainen. Sisänurkissa vaalea Avonin Precision Glimmer White.

Ulkonurkassa, rajauksena ylä- ja alaluomella tummanharmaa voidemainen luomiväri. Voidemaisen luomivärin päälle käytin paletin pohjasävyltään punaruskeaa, mutta hohteeltaan turkoosista luomiväriä. Luomivaon yläpuolella häivytyksessä apuna paletin mattamainen, hieman vanhan roosan sävyinen luomiväri.

Näin turvallisesti ja omalla mukavuusalueella pysytellen yhdistin paletin täysin toisistaan poikkeavia sävyjä ja koostumuksia.

Huulimeikissä on tämän silmämeikin kanssa valinnanvaraa, jos kantajalleen toimii kylmät ja lämpöiset sävyt. Silmämeikissä yhdistyy kylmiä ja lämpöisiä sävyjä. Kylmä sävy huulimeikissä toimi minulle kaikista parhaiten. Näin silmämeikistä tuli esiin paremmin kylmät sävyt ja lämpöiset jäivät vain osaksi meikkiä, eivätkä enää nouseet esiin.

Empower Palette ei nousut minun top-5 listalleni. Pakko myöntää, että odotin jotain parempaa. Paletin paras sävy ja koostumus oli mattaisella vanha roosa sävyllä. Tulin johtopäätökseen, että jos tilaan Illamasqualta jatkossa, niin tilaan mattamaisia luomivärejä. Paletin perusteella mattainen tuntui parhaimmalta. Lisäksi voidemainen tuntui voidemaiseksi hyvältä. Niitäkin voisin jatkossa tilata Illamasqualta. Glitteriset eivät tunnu toimivan millään merkillä, sillä glitterit ropisee lähes aina jossakin vaiheessa poskipäille. Paletin helmiäisluomiväri punaruskealla pohjalla ja turkoosilla hohteella on jo vanha juttu, eikä laatu vakuuttanut minua. Ko. sävy löytyy Wet’n’Wildin Comfort Zone -paletista ja Inglotin AMC Pure Pigment Eye Shadow -luomivärissa sävyltään 85.

Empower ei ole ihan susi, mutta tiedän lukemattomia muita edullisempia luomivärejä, jotka ovat laadukkaampia.

Mitä olette olleet mieltä muista Illamasquan luomiväreistä? Kannattaako minun antaa niille vielä mahdollisuus?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Minäkään en ole koskaan ollut voidemaisten ylin ystävä. Nykyää yritän edes vähän tutustua, kun ammatin puolesta pitäisi niistäkin tietää. En montaa voidemaista omista ja pitäisi sille tehdä jotain. Jotenkin vaan tulee hankittua aina puuterisia luomivärejä.

Kommentit

Illamasquan samanlainen paletti löytyy täältä. Nimi oli niin outo, että olin varma että se on hyvä vaan toisin kävi..ei ollu minun juttu ollenkaan. pitäydyn vanhassa ja hyvässä ja kalliissa vielä tästä eteenpäinkin 😀

Joo, ei ole Empower kovinkaan vakuuttava, vaikkakin aika hauska paletti. Kun parempiakin omistaa, niin ei tule tartuttua Empoweriin kovinkaan usein.

Erittäin kaunis meikki 🙂 Pinkki ja viininpunainen sopivat erittäin hyvin yhteen!

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

Kiitos! 🙂

Tosi nätti meikki, paletti vaikuttaa sellaiselta ”varmalta”, pieleen tuskin voi mennä. 🙂

Kiitos! 🙂 Juu, sävyt ovat helppoja käyttää. Mukavuusalueen sävyjä ovat. 🙂

voisitko joskus tehdä jotain postausta kulmiin liittyen esim. kulmakynistä ja sen sellaisista? 🙂

Voi kiitos, kun vihjasit! Minun on pitänyt hankkia pari uutta tuotetta, joilla kulmia ehostetaan. Lahjakkaasti pyörin tiistaina ja tänään kosmetiikkaosastolla, että mitä minun pitikään ostaa? Nyt muistan mitä minun pitää hankkia ja sen jälkeen voin postailla aiheesta. 🙂 Kiitos sinulle!

Mä haluan heti sun meikattavaksi! 😀 tosi nätti meikki! <3

Kiitos ihana Tiina Eliisa! 🙂

Alavasen on kaunis väri.
Mutta mua ärsyttää toi voidemaisten ujuttaminen puuterimallien sekaan.Inhoan voidemaisia luokkareita,en edes sillon nuorena ja notkeana niistä tykännyt.Eli kun luomeni eivät vielä olleet roikahtaneet..

Minäkään en ole koskaan ollut voidemaisten ylin ystävä. Nykyää yritän edes vähän tutustua, kun ammatin puolesta pitäisi niistäkin tietää. En montaa voidemaista omista ja pitäisi sille tehdä jotain. Jotenkin vaan tulee hankittua aina puuterisia luomivärejä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *