Glitz & Glam

Illamasqua tilaukseni

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Silloin kun minulla vielä oli ostolakossani se ”porsaanreikä”, että hyvät tarjoukset saa hyödyntää, niin tuli shoppailtua Illamasquan kosmetiikkaa.

Illamasquaa sai puoleen hintaan ja ilman postimaksuja. En pystynyt ohittamaan tätä tarjousta. Kuka olisi voinut? Kun muutenkin Illamasqua on kiinnostanut. Minulla oli yksi huulipuna ennestään, jonka sain toiselta bloggaajalta taannoin.

Osaatteko kuvitella miten jumissa Illamasquan verkkokauppa olikaan, kun kaikki tuotteet olivat muutaman tunnin -50% alessa? Aivan järkyttävän jumissa! Siellä ei voinut tutkia ja katsella, vaan siellä piti yrittää saada edes jotain ostoskoriin ja äkkiä kassalle. Kassalla oli niin paljon ruuhkaa, että minulla meni lähes tunti pelkästään maksaessa ja osoitetietojani kirjoitellessa. Kuulostaako ihan kuin olisin ollut oikeassa liikkeessä ja siellä olisi järjetön ruuhka? Se tuntui samalta, vaikka istuinkin kotisohvallani. Tälläiset tuotteet onnistuin nappaamaan Illamasquan verkkokaupasta. Tosin yksi poskipuna tuli vahingossa tuplana, kun lataaminen oli hidasta ja toisinaan jouduin päivittää sivua uudestaan. Noh, yksi sävy on tuplana, mutta voinhan minä sen heittää seuraavaan arvontaan tai jotain.

Yksi ostoksistani oli luomiväripaletti.

Paletin nimi on Empower Palette.

Paletti sisältää yhden voidemaisen, yhden mattamaisen, yhden glitterisen ja yhden duo-helmiäismäisen luomivärin.

Poskipunia tuli ostettua tälläinen setti.

Sävyt Beg, Morale ja Sophie.

Kaikki kolme ovat erilaisilla koostumuksilla.

Beg on mattamainen ja hyvin luonnollinen.

Morale on minun talviposkilleni, eli on hyvin kylmä lilan fuksiainen ja koostumukseltaan helmisäismäinen.

Sophie on glitterinen ja sävyltään persikkainen. Hieman tulee NARSin Orgasm mieleen.

Näitä en vielä ole kunnolla testailut. Ainoastaan vähän swatchaillut, mutta täytyy aloittaa kokeileminen. Sen verran petyin Illamasquaan, että vaikka pakkaukset, brändi ja mielukuvat ovat kauniita, niin pakkaukset ovat halvan muovin oloisia. Olin jotenkin odottanut luksusmaisempaa. Tosin ei Illamasqua ole mitenkään älyttömän kallis. Oikeastaan hinta taitaa olla aika samaa luokkaa kuin Suomessa Make Up Store tai MAC. Silti Illamasquassa on heppoisemman oloiset pakkaukset, kuin MACillä tai Make Up Storella. No mutta, tämä on sivuseikka jos tulen pitämään tuotteista. Hyviltä jo vaikuttivat, mutta tarkempaan syyniin nämä Illamasquan tuotteet pääsevät vasta nyt.

Illamasquata ei tosiaan Suomesta saa, mutta netin kautta voi tilata Illamasquan omasta verkkokaupasta. Tuotteet lähetetään Briteistä, joten arvonlisäveroista ei tarvitse välittää, koska kuuluu EU:n vero- ja tullialueeseen. Eli tarkoittaa, että voimme tilata netin kautta esim. Ruotsista, Saksasta, Isa-Britaniasta, Ranskasta jne. ilman, että joudumme maksamaan alv:ia. Mutta jos tilaamme Aasian maista tai Yhdysvalloista, niin juodumme maksamaan alv:n, jos perittävä summa ylittää 5 euroa (ennen oli 10 euroa). Tällä hetkellä meillä Suomessa alv on 24%, joten jos ostoksesi ovat euroissa 20 € (sisältää tilaamasi tuotteet ja postikulut), niin alv:n osuudeksi jää 4,80 €, joten sitä ei peritä. Jos taas ostoksesi on 24 €, niin täten alv:n osuus on 5,76 €, joten alv peritään, koska se ylittää 5 euron rajan. Usein vain kauppiaat laittavat paketin kanteen pienemmän summan, kuin mitä ostoksesi todellisuudessa olivat. Jos tulli kuitenkin tekee pistokokeen paketillesi ja pyytää sinua toimittamaan kuitin tilauksestasi, niin siinä vaiheessa joudut maksamaan tilaamiesi tuotteiden alv:n, jos se ylittää 5 euron rajan. Kovasti väitellään siitä, että lasketaanko postikulut myös summaan mukaan? Minä elän tiedossa, että lasketaan. Saa korjata, jos tietää oikeasti mitä tulli- ja verolainsäädännössä sanotaan. 🙂

Hyvää juhannusta kaikille! Olkaahan oikeasti ihmisiksi, jotta jokainen teistä on vielä juhannuksen jälkeenkin lukemassa Glitz & Glamia. Pitäkää myös kavereistanne huolta. Meillä juhannus menee hyvin rauhallisissa merkeissä käväisemällä appivanhempien mökillä ja olemalla kotona. Ehkä meidän Milla uskaltautuu heittämään talviturkinsa. Tiedän jo nyt, että minä tuskin veteen uskallan. 😀

X