Yleinen

Illamasquan poskipunia

12.9.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Alkukesästä tuli tehtyä ensimmäinen Illamasquan tilaus heidän verkkokauppaansa. Ostoskoriini meni yksi luomiväripaletti ja poskipunia. Tässä postauksessa esittelen poskipunia.

Illamasquan pakkaukset ovat hauskan mallisia ja nättejä, mutta hieman petyin pakkauksien halpismaiseen muoviin. Kuvissa Illamasqua pakkaukset näyttävät tukevilta ja luksusmaisilta, mutta ne eivät olekaan minusta ihan niin ylellisiä.

Tilasin sävyt Beg, Morale ja Sophie.

Kaikki sävyt ovat erilaisia. Matta, hohtava, glitterinen.

Beg

Sävy on lämmin ja täysin mattainen. Hieman aurinkopuuterimainen sävy, eli rusehtava.

Morale

Hyvin kylmä lila ja voimakkaasti hohtava. Vaalealla iholla talviaikana varmasti upea ja alkukeväälle aivan omiaan. Kannattaa olla varovainen, ettei lopputuloksesta synny liian kasarimainen efekti.

Sophie

Lämmin persikkainen ja glitterinen. Luonnollinen, hehkuva ja kesäinen. Sophie muistuttaa hieman NARSin Orgasm ja Deep Throat -poskipunia.

Beg, Morale, Sophie

Pigmenttisyys on hyvin voimakas jokaisessa. Näitä poskipunia kannattaa sipaista varovasti, jotta ei lipsahda liikaa. Sophie on hieman heikompi pigmenttisyydeltään, kuin Beg ja Morale, mutta kyllä Sophietakin kannattaa varovaisesti levittää poskille, ellet halua voimakasta poskimeikkiä.

Koostumus on hieman pöllyävä, mutta ei pahimmasta päästä, mitä poskipunissa olen törmännyt. Hohtava/helmiäismäinen Morale on lähes luomivärimäinen, eli sitä voi hyvän pigmenttisyyden ja kauniin sävynsä vuoksi käyttää luomivärinäkin. Beg toimisi myös, mutta sävy on sellainen, joka ei toimisi minulle silmämeikissä.

Illamasquan poskipunat maksavat 18 £, eli 21,53 €. Hyvin usein Illamasqualla on tarjouksia, joita kannattaa seurailla. TÄSTÄ pääsette Illamasquan verkkokauppaan ja puuterisiin poskipuniin. Sävyvaihtoehtoja on monia!

Vaikka odotukseni pakkauksilta olivatkin ylellisemmät, kuin mitä ne todellisuudessa olivat, niin silti pidin Illamasquan poskipunista. Odotan jo hieman talvea, jotta pääsen käyttämään Moralea poskilleni.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Eikös olekin. 🙂 Minulta puuttui tuollainen hyvin violettinen poskipuna.

Kommentit

Morale vaikuttaa mielettömän upealta sävyltä.

Morale on todella säihkyvä. Odotan pakkaspäiviä, valkeaakin valkeaa ihoa ja tummia hiuksia. Kunnon Lumikki meininkiä. ;D

Illamasquan puuterimaisia poskipunia olen kokeillut ainoastaan yhden, Betrayn joka on enemmänkin varjostusväri. Voidemaiset poskipunat sitten taas on ihan mun suosikkeja, todella ihuita ja helppota levittää, mutta pigmenttisyys on niissäkin todella hyvä.

Mun täytyy tilata noita voidemaisia kokeiltavaksi. Aika jännä, että tilasin puuterisia, kun minun piti nykyään haalia enemmän voidemaisia. 😀

Tykästyin kans tuohon Moraleen! 🙂 ihanan herkullinen väri! 🙂

Eikös olekin. 🙂 Minulta puuttui tuollainen hyvin violettinen poskipuna.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *