Glitz & Glam

Ilottelua huulipunilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikilla! Mitäs jos tänään esittelisin ne virallisesti marraskuussa myyntiin tulevat Lumenen True Passion Lip Color -huulipunat? Marraskuu jo kolkuttelee, sillä jo tällä viikolla käännämme seuraavan kuukauden kalenterissamme. I love me -messuilla pääsin käyttämään näitä Lumenen True Passion -huulipunia.

truepassion2

True Passion Lip Color -huulipunat ovat Lumenen uusin innovaatio. Pigmenttinen huulipuna, joka on pakattu huulikynämäiseen pakkaukseen. Tuotteeseen on haluttu yhdistää helppous, intensiiviset värit, kestävyys ja trendisävyt. Huulipunissa on täyteläiset värit, heleä kiilto, mielyttävä ja kosteuttava koostumus. True Passionit kestävät huulilla todella hyvin – sain messuilla tästä hyvää palautetta ja tietysti itsekin huomioinut saman. Huulipunissa on käytetty vadelman siemenöljyä, joka suojaa huulia ja auttaa niitä pysymään pehmeinä. Geelimäinen koostumus huulipunassa antaa kosteuttavan tunteen huulille. Kaikille hajusteherkille minulla on ilo kertoa, että True Passion Lip Color -huulipunissa ei ole käytetty hajusteita. En löydä näistä edes raaka-aineiden tuoksua haistelemalla.

truepassion1

Uudenlainen muotoilu huulipunassa mahdollistaa tarkan levityksen vaivattomasti. Tietysti käytössä pää kuluu jokaisen käyttäjänsä levitystavan mukaisesti, mutta käytössä on mahdollista säilyttää tuotteeseen tehty muotoilu. True Passion Lip Color -huulipunissa on kierremekanismi, joten huulipunaa saa kierittämällä esiin, esissä olevan kärjen kuluttua.

Haluatteko tutustua kuuteen ihastuttavaan sävyyn?

truepassion3

1 Valon leikki

truepassion4

Pinkkiin taittava nudesävy.

valokynämeikki

2 Varjojen Tanssi

truepassion6

Sävy on saanut inspiraationsa marsala-väristä, joka valittiin Pantonen vuoden väriksi 2015. Huipputrendikäs sävy toisin sanoen.

truepassion11

3 Ruusuinen Ilta

truepassion10

Pehmeä pinkki fuksia.

truepassion13

4 Lumoava Tuulenvire

truepassion14

Hieman helmiäismäinen hohde, viileä lila pinkki.

truepassion12

5 Ylellinen Tunne

truepassion9

Oranssinen punainen. Lämmin ja hehkuva sävy.

truepassion8

6 Häikäisevä Kauneus

truepassion5

Punaisempi, kuin edeltäjänsä ja aavistuksen viileämpään taittavampi.

truepassion

True Passion -huulipunat ovat jo joissakin paikoissa myynnissä, mutta virallinen myyntiintulo on marraskuussa. Suositushinnaltaan punat ovat 14,90 € / 2,5 g.

truepassion7

Mikä on sinun suosikkisävysi? Oma suosikkini on ehdottomasti Varjojen Tanssi. Ihana vamppisävy ja niin perfecto syksylle! Minullahan on halloween-meikki valmis, kun sipaisen Varjojen Tanssia huulille. Harmaat hiukseni, vamppihuulet, minun kasvonpiirteet ja ennen kaikkea nenäni – noita-akka on valmis! Hattu vain päähän ja luuta kainaloon!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Huulipunat saatu I love me -messuja varten.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X