KOTOILU JA HYVINVOINTI

Inspiroituminen keväästä

28.3.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kynsitaiteilu on minussa nykyään sellainen uinuva piirre. Joskus harvoin tuo pieni taiteilija inspiroituu ja innostuu istumaan keittiönpöydän ääreen pidemmäksikin aikaan, kuin nopean värilakan levitykseen.

kynsikoristelut

Joku ihmeen kevätpörriäinen tuli ja puraisi, kun oli pakko saada kynsille jotain kevään inspiroimaa. Nyt piti saada jotain koristeellisempaa ja hauskaa. Hempeä vaaleanpunainen on kevään värejä.

kynsikoristelut2

Kuten myös vihreä. Oli ihan hirveä pakkomielle saada kynsille vihreää ja vaaleanpunaista. Muistin myös omistavani MILV:n ruusuiset water decal -tarrat, eli siirtokuvia. Mallailin ja mietiskelin ja pohdin, että vaaleanpunaisen päällä nuo ruusutarrat toimii, mutta mitä vihreän päälle? Sitten muistin, että minulla on OPI:n Gwen Stefanin kynsilakkapakkauksen mukana tulleet niittikoristeet. Niistä sitten vihreän päälle neliskanttiset niitit kynsiliimalla kiinnittäen ja valmis! Kynsissä oli kapinallista rock-henkeä ja romanttista tyttömäisyyttä.

Kynsilakkoina käytin näitä nyt paljon hehkuttamiani L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis à l´huile -kynsilakkoja. Sävyt ovat hentoisen vaaleanpunainen 114 Nude Demoiselle ja vihreä 666 Vert Absynthe.

kynsikoristelut1

Niitit ovat äärimmäisen epäkäytännölliset, jos niitä ei kerrosta kunnolla päällyslakalla, mutta samalla ne menettävät kolmiulotteisuutensa. Joten päätin nyt pari päivää sitkutella ja pestä hiukseni kumihansikkaat käsissä. Tai noh, ainahan minä niin teen, koska muuten käteni värjääntyisivät suoravärejä sisältävistä shampoistani. Melkein tekisi mieli lähteä ulkoiluttamaan tällaisia kynsiä, eikä antaa niiden kyhjöttää vain kotona. Jos tiedätte mitä tarkoitan? ;D

Mukavaa toista pääsiäispäivää! Miten teillä meni kellon kääntäminen? Minulla sekoitti pahasti. Inhoan tätä kesäaikaan vaihtumista, koska aamu tulee tunnin aikaisemmin. Huomenna on herättävä minun sisäisen kelloni mukaan jo klo 6.00. Hyi! Eikä minua iltaisin nukuta yhtään aikaisemmin. Talviaikaan kääntyminen onkin sitten mukavampaa, vaikka se pimeys onkin rasittavaa. Eli puolen vuoden päästä pääsemme takaisin oikeaan aikaan.

Postauksessa käytetyt tarrat ja kynsilakat saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme