Glitz & Glam

IsaDora Cream Mousse Eye Shadow

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

IsaDoralta ilmestyi joku aika sitten taas uutuuksia. Vaahtomaisia luomivärejä.

Luomivärit on pakattu putkiloon, josta niitä on helpompi ja siistimpi käyttää, kuin purkista.

Tuotteen nimi on Cream Mousse Eye Shadow. Koostumus on vaahtomainen voide, jota levitetään luomille.

Minun on kerrotava, että olen todella skeptinen ja hieman ”asennevammainen” kaikkia voidemaisia luomivärejä kohtaan. Kerron hieman syitä, että miksi? Toiset voidemaiset luomivärit kerääntyvät luomivakoon, en siksi oikein luota mihinkään voidemaisiin. Minut on pettänyt monien ylistämä MACin Paint Pot ja siksi mokoma sai lähteä sellaiselle, joka siitä tykkää ja kenellä se toimii. Monesti voidemaiset luomivärit levittyvät hieman rumasti, eli niitä ei saa kauniin pehmeästi häivyteltyä. Joskus näkee voidemaisella luomivärillä tehtyjä meikkauksia, joissa on niin paksulti voidetta, että se lähes halkeilee luomilla. Lopuksi voidemaiset luomivärit eivät aina imartele jo elämää nähneiden silmäluomia. Tässä syitä miksi olen hieman ”asennevammainen” voidemaisia luomivärejä kohtaan. Olen kyllä kestäviin törmännyt ja kauniisti häivyttyviinkin, mutta kaikkia hyviä puolia en ollut vielä kokenut niistä kokeilemistani. Mennäänpä eteenpäin asiassa. Lopussa kerron siitä mitä pidin IsaDoran Cream Mousse Eye Shadow -luomiväristä.

IsaDoran sivuilla kerrotaan tuotteesta näin:

Cream Mousse Eye Shadow on runsaspigmenttinen, kevyen vaahtomaisen tuntuinen voideluomiväri, joka on helppo levittää ja häivyttää. Lopputulos kestää kauniina koko päivän! Voideluomiväri luo imartelevan, pehmeän silmämeikin. Siinä on erityinen helmiäisefekti, joka muuttuu valon mukaan: silmämeikki on hillitty luonnonvalossa ja kimalteleva keinovalossa.

Kuva: IsaDora

Sävyvaihtoehtoja löytyy kuusi erilaista. On vaaleita ja tummempaa. Lisäksi on 7. sävy, joka on Limited Edition, jonka nimi on 32 Stardust. Oma sävyni on 26 Khaki, joka on aavistuksen vihertävä taupe sävyltään.

Hintaa luomivärillä Sokoksella on 16,40 €. IsaDoraa myy Sokokset ja Anttilat (Stockmannia unohtamatta), mutta huomasin, että meidän Kouvolan Prismaankin on IsaDora tullut myyntiin. Tosin valikoima on suppea. 🙁 Ehkä joissakin toisissa kaupungeissa Prismasta löytyy laajempi skaala IsaDoran kosmetiikkaa. Meidän Prismassa ei ole kausituotteita ollenkaan. Ai niin… se piti vielä sanoa, että kaikki Sokokset eivät myy IsaDoraa, sillä Kotkan Sokoksen valikoimiin ei kuulu IsaDora.

Miltä Cream Mousse Eye Shadow näyttää käytössä?

Tein nopean ja yksinkertaisen meikin IsaDoran Cream Mousse Eye Shadow -luomivärillä. Sävy on luonnollinen, eikä liian vahvan näköinen.

Huulipunana minun toinen Rimmelin Kate Moss -huulipuna, joka on sävyltään 03. Kate Moss -huulipunista tulee postaus lähipäivinä. 😉

Lähikuvia Cream Mousse Eye Shadow -luomiväristä.

Pohjustin silmäluomeni Urban Decay Eyeshadow Primer Potionilla. Kulmaluulle ja sisänurkkaan käytin Make Up Storen Muffin luomiväriä, mutta muuten koko luomelle käytin IsaDoran Cream Mousse Eye Shadowia.

Levitin kevyesti sisänurkan puolelle ja häivyttelin luomiväriä huolellisesti, jotta näyttää vaaleammalta. Ulkonurkan puolella kerrostin luomiväriä, jotta ulkonurkka olisi tummempi, kuin sisänurkka. Häivyttelin rajoja ylös päin luomivaon yläpuolelle.

Luomivärin käyttötapa oli seuraavanlainen:

Levitin ensin ohuesti luomivärin omalla aplikaattorilla luomelle. Sen jälkeen työstin puhtaalla aplikaattorilla luomiväriä luomella, jotta sain sen tasoittumaan ja kiinnittymään. Tällä välin luomiväri ehti kuivahtaa sen verran, että sitä pystyi häivyttelemään häivytyssiveltimellä.

Kuvassa näkyy luomiväri meikkauspaikkani keinovaloissa salamavalolla kuvattuna. Luomiväri näyttää kuvassa hyvin hohtavalta.

Epätarkassa kuvassa näkyy luomivärin kimalteisuus.

Ja kuva jossa näkyy hohtavuus ja kimalteisuus.

Swatch-kuva on otettu luonnonvalossa ilman salamavaloa. Tässä valaistuksessa luomiväri näyttää satiiniselta ja hillitymmältä, ehkä aavistuksen himmeältä.

Luomiväristä sanottiinkin näin: ”Siinä on erityinen helmiäisefekti, joka muuttuu valon mukaan: silmämeikki on hillitty luonnonvalossa ja kimalteleva keinovalossa.”

Allekirjoitan tuon, sillä huomasin luomivärin erilaisuuden erilaisissa valoissa. Kätevää sinällään, että päiväsaikaan luonnonvalossa voi kulkea hillitymmässä silmämeikissä ja illalla keinovalaistuksessa sama meikki onkin kimalteinen. 🙂
Yllättävää kyllä, mutta minähän pidin tästä luomiväristä, vaikka onkin voidemainen! Otin varman päälle ja pohjustin silmäluomeni hyvällä silmämeikinpohjustajalla. Ainakaan sillä yhdistelmällä luomiväri ei pettänyt. Silmämeikinpohjustajan vuoksi pelkäsin, että voidemainen luomiväri ei häivyty pehmeästi, mutta yllättävää kyllä, se häivyttyi kivuttomasti. 🙂 Olin todella yllättynyt. Huomasin luomivärin muuttuvan kuivemmaksi luomella, jolloin pehmeälläkin häivytyssiveltimellä sai hyvin luomivärin liikkumaan. Voisin haluta sellaisen todella kimalteisen valkoisen, mutta tällä hetkellä sellaista sävyä ei löydy IsaDoralta. Ehkä tulevaisuudessa sitten.

Ei minusta kuitenkaan voidemaisten luomivärien suurin ystävä tullut, mutta ehkäpä uskallan ostaa niitä hieman useammin. Oikeastaan voisinkin satsata voidemaisiin tuotteisiin enemmän, sillä minulla on hirvittävän paljon puuterisia luomivärejä ja poskipunia, mutta voidemaisia vain muutama hassu.

Onko muita joilla on hieman ”asennevammaisuutta” voidemaisia luomivärejä kohtaan?

Tuote on blogin kautta saatu.

X