Glitz & Glam

IsaDora Flashing Volume

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Loppukesästä (vai oliko se puolivälissä kesää?) IsaDoralta ilmestyi uusi volyymimaskara, Flashing Volume.

Kuten kaikki maskarat, niin tämäkin lupaa hurjasti tuuheutta ja erotellut ripset. Olen todella innokas maskaroiden testaaja, sillä minua ei ”luoja” heittänyt massiivisilla ripsillä, kuten lapsiani. Olen teinistä asti testaillut uutuuksia. Toisinaan olen ilahtunut ja toisinaan, arvaatte varmasti, pettynyt karvaasti.

Omat ripseni ovat lyhyehköt, mutta ne ovat tuuheudeltaan keskiverrot. Lähes aina jokaisessa ja jossain on jotain hyvääkin, niin minun ripseni kaartuvat ilman taivuttajaa. Maskaralla ripseni taipuvat ja ne taivutukset pysyvät, jos maskara on edes keskivertoa laadultaan.

Flashing Volume maskarassa on hyvin pieni ontto harja. Maskaran harjaan perustuu volyymin idea. Harja varastoi enemmän massaa, jolloin ripsillekin levittyy enemmän massaa. Harja ei ole kumimainen, vaan kova. Oikeastaan hyvin pieni muovinen kampa tulee enemmänkin mieleen.

Itse pidän eniten niistä perinteisistä ”pulloharjoista” maskaroissa, mutta on kumisissa ja kovamuovisissakin yllättäjiä.

Uutena Flashing Volumen massa on hieman liian notkeaa minun makuuni, mutta kaikesta huolimatta maskara tarttuu ja kerrostuu muutamalla vedolla ripsiin. Olen käyttänyt Flashing Volumea lukuisia kertoja, odottaen massan kevyttä jähmettymistä. Se ei tapahdu hetkessä.

Minusta Flashing Volume lunastaa minun ripsillä lupauksensa volyymista.

Erottelevuudesta olen hieman ristiriitaisissa fiiliksissä. Periaatteessa Flashing Volume erottelee ripseni. Minulla on hyvin herkästi kimppuuntuvat ripset. Erityisesti jos massa on kosteaa tai notkeaa. Saan eroteltavuutta kaikista parhaiten hieman jähmeämmällä massalla. Pieni harja kuitenkin pääsee hyvin erottelemaan ripsiä ja levittämään maskaran massaa tasaisesti.

Pituutta Flashing Volume ei lupaa, mutta tietysti massa kerrostuu myös ripsien kärjillekin, luoden näin pituutta yksittäiselle ripselle. Kuvassa näkeekin hyvin, miten tarkasti massa pääsee aivan ripsityveen asti, mutta kuitenkaan silmäluomeni eivät ole sotkeentuneet. Toki minä pari kertaa ”töppäsin” vahingossa luomeeni, joten puhdistin ne vanupuikolla. Mutta tuolta aivan ripsityvestä vanupuikolla olisi mahdotonta puhdistaa. Yllätyin kovasti näitä kuvia katsoessa, että maskaratuhruja ei näy ripsityvessä ollenkaan.

Alaripsille Flashing Volume on minulle yksi parhaimpia maskaroita. Lyhyet ja muutenkin pienet ripset saa esiin, ilman sotkuja. Melkein voisin pitää Flashing Volume alaripsieni maskarana.

Mitä maskaran kestävyyteen tulee, niin Flashing Volume ei ole vedenkestävä, mutta säänkestävä. Jos IsaDoran Big Bold on tuttu, niin vertaisin kestoa identtiseksi. Eli ei varise, kestää hieman kosteutta ja vettä, puhdistaminen on siksi hieman työlästä. Rasvoittuvilla luomilla saattaa hieman tuhria noin 8-12 tunnin jälkeen. Minun luomeni eivät niinkään ole rasvoittuvat, mutta kuivien silmänympäryksieni vuoksi joudun käyttämään runsaasti silmänympärysvoidetta, joka vaikuttaa hieman maskaroiden kestoon.

IsaDoran Flasing Volume on hieman harjoitusta vaativa maskara, vaikka harja on ihanan pieni. Massa ja harjaan suunniteltu runsas annostelu olivat minulle aluksi kompastuskiviä. Muutaman kerran jälkeen opin oikean levitystavan ja ajoituksen kerrostamisessa. Tämähän on jokaisella yksilöllistä. Minulle toimi parhaiten vain suorat, nopeat vedot aivan tyvestä ripsen kärkiä kohti. Ei ollenkaan sahaavaa liikettä, vaan suoria vetoja. Kerrostamisessa ehdoton maksimi on minulla kaksi kerrosta. Jopa yhdelläkin pärjäisin ja se on hyvin harvinaista minkään maskaran kanssa.

Jos etsit nopeasti levitettävää volyymimaskaraa normaaleille tai hieman jämäköille ripsille, niin kannattaa kokeilla Flashing Volume. Minulla on vahva epäilys, että aivan pitkille ja hentoisille ripsille tämä voi olla liian paksusti kerrostuvaa ja ripsiä kimppuunnuttavaa.

Hintaa Flashing Volumella on alta 20 euroa. Sokoksella hinta muistaakseni on 17,90 euroa.

Oletteko testanneet Flashing Volumen? Minkälaisia kokemuksia teillä oli? Samanlaisia vai kenties aivan erilaisia?

Tuote saatu blogin kautta.

Lue myös

X