Glitz & Glam

It Cosmetics - minä, mutta pikkuisen parempana

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Osa tuotteista saatu maahantuojalta

Olette varmasti kuulleet It Cosmeticsista? Ainakin merkin CC-voide on jo kulttimaineeseen noussut ja tunnettu jo meillä Suomessa. It Cosmetics tuli maaliskuussa virallisesti Suomeen. Lähdin pitkästä aikaa täältä Kouvolasta junalla Helsinkiin PR-tilaisuuteen. Edellisestä kerrasta oli ehtinyt vierähtää pari vuotta.

Viime talvena tilasin *Kicksin verkkokaupasta paljon kehutun CC-voiteen sävyssä Light. Samoilla postareilla laitoin tilaukseen myös Bye Bye Under Eye -peitevärin sävyssä Light. Harmikseni tilaamani peiteväri oli vähän liian vaalea ja CC-voide oli keskitalven iholleni hieman liian tumma. Rakastuin ihan älyttömästi peiteväriin ja CC-voiteeseen, vaikka niiden sävyt eivät täydellisestti natsanneetkaan sillä hetkellä. Pääsin hyvin jyvälle siitä, miksi niin paljon It Cosmeticsin CC-voidetta hehkutetaan.

Vaikka It Cosmetics oli saatavilla Kicksin verkkokaupasta, ei sitä saanut virallisesti Suomesta. Maaliskuussa It Cosmetics tuli myyntiin Kicksin valikoituihin myymälöihin. It Cosmeticsilla on laaja valikoima myös siveltimiä sekä ihonhoitotuotteita. Kuvassa näkyy ihoa pinnasta tasoittava Confidence in a Cream. Kosteusvoide on kehitetty yhteistyössä plastiikkakirurgien kanssa. Voide kosteuttaa ihoa, tasoittaa pintaa sekä sävyeroja. Ihanteellinen meikin alle.

It Cosmetics sai alkunsa, kun yhdysvaltalainen Jamie Kern Lima sai aikuisiällä ruusufinnin. Hän toimi paikallisen tv:n uutisankkurina. Hänen meikkinsä usein suli ja halkeili jo lähetyksen loppupuolella. Jamie halusi löytää itselleen meikkipohjan, joka peittäisi punoitusta ja tekstuurista ihoa, mutta kestäisi kuumuutta ja kerrostamista. Hän sai apua plastiikkakirurgeilta ja ihotautilääkäreiltä, joiden kanssa he loivat It Cosmeticsin. Vaikka sarja oli valmis ja laadukas sekä oikeasti toimiva, ei sen myynti ottanut tuulta allensa. Jamien tuotteita ei haluttu ottaa myyntiin, sillä monet pelkäsivät, että miksi kukaan ostaisi hänen näköiseltä (ylipainoinen nainen, jolla ruusufinni) kosmetiikkatuotteita? Tulee muistaa, että 10 vuotta sitten maailma oli pinnallisempi kuin nyt. Markkinointi oli pinnallisempaa kuin ikinä, kunnes viime vuosina on lähdetty rohkeammin tavoittelemaan aitoutta.

It Cosmeticsia markkinoidaan sillä, että sen kanssa jokainen voi olla pikkuisen parempi versio itsestään. Pidän tästä, sillä mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä vähemmän muutoksia itseeni haluaisin. Haluan vain pieniä parannuksia – haluan olla parempi versio itsestäni.

Siksi voitkin nähdä It Cosmeticsia markkinoitavan kasvoilla, joista toinen puoli on pyyhitty puhtaaksi It Cosmeticsin tuotteista. It Cosmetics on Yhdysvalloissa yksi suosituimpia meikkibrändejä ja Kanadassakin valtavan suosittu.

Kun Jamie sai tuotteensa vihdoin myytäväksi, oli paikka QVC-ostoskanavan suoralähetys. Jamie pyyhki toisen puolen kasvoistaan puhtaiksi, jotta pystyi näyttämään, kuinka peittävä CC-voide on. Tämän seurauksena It Cosmeticsin jokainen CC-voide ja Bye Bye Under Eye -peiteväri myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

*It Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF 50+ on lukuisia palkintoja voittanut ja mainintoja saanut CC-voide. Yhdyn mukaan kehuihin, sillä It Cosmeticsin CC-voiteessa yhdistyy lukuisat hyvät ominaisuudet. Se on peittävä, ihoa kosteuttava ja selkeästi aikuisemmalle iholle suunnattu. Tämä näkyy muuten myös markkinoinnissa, sillä ihailtavaa, että It Cosmeticsia ei myydä parikymppisen täydellisillä kasvoilla, vaan täydellisen tavallisilla aikuisen naisen kasvoilla, joilla saattaa olla omia ihohuolia.

Ostamani sävy Light oli talvella liian tumma. Sain lanseeraustilaisuudesta sävyn Fair, joka hetken oli sopiva. Olen nyt jonkun aikaa miksannut näistä kahdesta sopivan sävyn itselleni. Luulen, että välisävy, Fair Light olisi se optimaalisin sävy. Mutta nyt Kreetan matkan jälkeen saattaa sävy jopa Light jäädä liian vaaleaksi minulle. Nämä kuvat on otettu ennen matkaani.

Your Skin But Better CC -voide levittyy näppärästi *Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush #7 -siveltimen, meikkisienen ja sormien avulla. Tykkään kaikista eniten sormin levittää CC-voiteen, mutta myös It Cosmeticsin kaksipäinen sivellinkin on ollut käytössäni.

Siveltimen toisella päällä saa näppärästi levitettyä peitevärit. *It Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer on loistava peiteväri silmien alle, jos vain sävy osuu. Minulle Light on liian vaalea silmien alle tummuutta peittämään, mutta korostavana peitevärinä Light menee. Sävy Medium on mahtava tummille silmänalusille.

*Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush #7 -siveltimen toisen pään pieni sivellin, on tarkoitettu peitevärien levitykseen. En voi kuin kehua tätä sivellintä yhdessä peitevärin kanssa.

Minun ihotyyppini on rasvoittuvaisuuteen taipuvainen, joten minun pitää puuteroida meikkipohjat. It Cosmeticsin CC-voide on sen verran täyteläinen, että se ei pysy minun ihollani ilman puuterointia.

*It Cosmetics Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder on ihohuokosia häivyttävä ja ihoa hoitava puuteri meikin kiinnitykseen. Puuteri on niin hienojakoista, että se näyttää savulta pöllytessään. Ei siis näytä pöllyävältä puuterilta tai jauholta, vaan oikeasti savulta. Se lähtee ilmavirtauksen mukana, niin kevyttä se on!

Tykkään It Cosmeticsin hienoakin hienommasta puuterista, mutta pikkuisen enemmän olen pitänyt Pür Mineralsin kiinteästä puuterista It Cosmeticsin CC-voiteen päällä. Se piti kiiltoa paremmin kurissa kuin It Cosmeticsin oma puuteri.

Sain It Cosmeticsin Suomeen lanseeraustilaisuudessa vinkin puuterin levitykseen. *Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush #8 -puuterisivellintä pyöritellään kasvoilla lappeeltaan. Ei siis pidetä pystysuorassa kasvoja kohti, vaan lappeeltaan, josta rullataan puuteri kasvoille. Kannattaa kokeilla!

It Cosmeticsilla on myös hyvin suosittu maskara ja kulmakynä. *Brow Power Universal Taupe -kulmakynä on siitä jännä, että sitä on saatavilla vain yksi sävy. Universal Taupe sopii todella monille. Yllätyin siitä, kuinka muuntautumiskykyinen sävy onkaan. Ihmettelimme lanseeraustilaisuudessa, kuinka kynää painamalla muuttuu kynän sävykin. Kannattaa kokeilla, sillä kynä todella muuttaa vähän sävyäänkin sen mukaan, mitä kovempaa sitä painaa. Ei pelkästään tummuutta.

It Cosmetics on siitä mahtava, että pakkauksissa käytetään aitoja ennen ja jälkeen -kuvia. *It Cosmetics Superhero Mascara on lyhyiden ripsien sankari.

Vaikka se lupaa yhdellä vedolla hurjasti muutosta, saa parilla lisävedolla vähän ekstraa. Ripset saavat pituutta ja tuuheutta. Superheron alle ei maskarapohjustajat sovi. Sen olen kokenut. Superhero toimii mahtavasti ilman pohjustajia. Se nostaa ripset korkeuksiin ja tekee niistä viuhkamaiset ja upeat. Maskara on säänkestävä. Se ei pienestä määrästä vettä lähde valumaan. Sen poisto on kuitenkin melko helppoa puhdistusaineen avulla.

Kuten aina, maskarat jakavat mielipiteitä ja kokemuksia. Minulle tämä sopii hyvin, mutta parin viikon jälkeen massa kyllä kuivahtaa jonkun verran. Jos tykkäät ripsiväristä, jossa on kostea massa, älä vaivaudu kokeilemaan Superheroa. Sen massa sopii paremmin lyhyille ripsille, jotka tarvitsevat napakkaa massaa, jolla luodaan noste ripsille.

Esittelin juuri It Cosmeticsin viisi suosituinta meikkituotetta. Nämä viisi ovat It Cosmeticsin bestsellereitä. En ihmettele, sillä nyt kuukausia näitä käyttäneenä esittelin ne teille. It Cosmetics on mielenkiintoinen brändi, jolla on huipputuotteet. Ehkä vähän enemmän meille 35+ -ikään ehtineille kuin ihan parikymppisten juttu. It Cosmetics puhuttelee sen vuoksi, että se ei yritä myydä täydellisen parikymppisen kasvoilla, joita niitäkin on muokattu kuvankäsittelyllä. Sydämeni sykähti, kun It Cosmetics myy tavallisen naisen kauneushuolilla ja antaa niiden näkyä, mutta samalla näyttää kuinka heidän tuotteensa ne voi peittää.

It Cosmetics on todella tällainen, sinä, mutta vähän parempana versiona. Tykkään tästä ideologiastakin. Olen kuvassa itseni näköinen, mutta pikkuisen paranneltu versio It Cosmeticsin avulla. CC-voide peittää uskomattoman hyvin punaisuutta ja tasoittaa tekstuurista ihoa. Peiteväri todella hyvästelee tummat silmänaluset ja ripsiväri taikoo lyhyistäkin ripsistä pitkät.

Nappasin Kreetan matkalle mukaani neljä It Cosmeticsin tuotetta. Mukanani olivat kulmakynä, peiteväri sävyssä Medium, CC-voide sävyssä Light ja kaksipäinen sivellin. Kulmakynää tarvitsin vasta parina viimeisenä iltana, kun kestoväri kulmistani alkoi sen verran jo kulua, että särmä oli jo vähän haihtunut. Kynällä vähän vahvistin muotoa. CC-voidetta en käyttänyt ollenkaan, mutta peitevärillä tein helteen ja hien kestäviä meikkipohjia. Ohuesti pyörittelin Bye Bye Under Eye -peitevärin kaikialle kasvoille, huomautan vielä, ohuesti! Päivetyin reissussa niin paljon, että Medium onkin tosi hyvä minulle. Suosittelen Bye Bye Under Eye -peiteväriä mukaan etelään. Se kestää ja peittää kaikki ihovirheet.

Jokaiseen Kicksiin ei It Cosmetics tullut, mutta olen kuullut, että tuotteet voi käydä swatchailemassa liikkeissä ja ne voidaan tilata sinne. Tai voit tilata itse suoraan *Kicksistä, kuten minä tein talvella. Laitan vielä loppuun jokaisen tuotteen nimen ja linkin sekä mainitsen omat suosikkituotteeni.

*Confidence In a Cream Face Cream
*Your Skin But Better CC+ SPF 50+  Suosikkini!
*Bye Bye Under Eye Concealer  Suosikkini!
*Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder
*Brow Power Universal Taupe  Suosikkini!
*Superhero Mascara Black  Suosikkini!
*Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush #7  Suosikkini!
*Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush #8

Oletko kokeillut It Cosmeticsia? Minua kovasti mietityttää, että olisiko näin kesällä se Your Skin But Better CC+ Oil Free Matte 40+ parempi? Kuka on kokeillut? Osaisiko joku kertoa, että olisiko se vähän parempi kesällä, kun iho on rasvoittuvampi? Alkuperäinen CC-voide on ehkä vähän liian rasvaisen tuntuinen, kun on oikein helteistä. Siksi pohdin, että olisiko tuo Oil Free Matte parempi vaihtoehto kesällä?

Oikein ihanaa loppuviikkoa!

Lue myös:

It Cosmeticsin ja Lumenen CC-voiteet vertailussa

Hikoilun, rasvoittumisen ja kosteuden kestävät meikkivoiteet

Aikuisen ihon meikkivoide

Näin peität maksaläiskät vaalealla iholla

5 parasta meikkivoidetta kautta aikain!

X