Glitz & Glam

Joico K-PAK (arvonta)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt kaikki hiuksiaan kemiallisesti rääkänneet huomio! Tietysti tämä koskee muitakin, joiden hiukset kaipaavat erittäin hyviä hiustenhoitotuotteita.

joicok-pak1

Uskoisin, että Joicon K-PAK on kantautunut monien korviin. Onhan ko. brändin jälleenrakentavahoitoaine palkittu useamman kerran Stylist Choise Awardseissa. Joico on arvostettu ammattilaismerkki, johon monet kampaajatkin luottavat. Joicolla on todella laaja valikoima erilaisia tuotteita erilaisille hiuksille ja tarpeille. Sain testiini tämän hyvin suositun ja pidetyn K-PAK -tuotelinjan tuotteita, joita nyt esittelen ja on minulla postauksen lopussa arvontakin teille.

Lainaan pienen pätkän Joicosta kertovaa tekstiä:

Jotkin hiustuotteet keskittyvät vain hiuksen pintaosaan, jolloin hius näyttää ja tuntuu kosmeettisesti käsitellyltä. Se on helppo tapa saada hiukset näyttämään hyviltä, mutta auttaa hiuksia vain hetken. JOICO-tuotteiden ero on siinä, että olemme hyödyntäneet tietojamme hiuksen DNA:sta luodaksemme ainutlaatuisen tekniikan todella korjata vaurioituneita hiuksia tuomalla hiukseen juuri niitä aineita, joita se tarvitsee.

Sitä en tiedä, että onko tuo mahdollista, sillä olen oppinut, että hiuksen vaurioita ei voida korjata pois, mutta hiusta voidaan vahvistaa ja suojata tietyillä tuotteilla. Sen kuitenkin huomasin, että K-PAK parantaa huomattavasti vaurioituneen hiuksen käsiteltävyyttä, tuntumaa ja näköä.

joicok-pakshampoo

K-Pak Shampoo

Rakennepaikkaava shampoo käsitellyille hiuksille.

Shampoon pH on 4.5-5.5. Tämä on hieman happaman puolella, joka on hiukselle vain hyväksi. Hius ”pitää” happamasta, sillä happamuus parantaa hiuksen käsiteltävyyttäkin.

Shampoo on koostumukseltaan hyvin runsasta ja täyteläistä. Aika pieni määrä riittää annostelussa, mutta kuivashampoolla kerrostetut hiukset kannattaa pestä runsaalla shampoolla tai tehdä tuplavaahdotus, eli pestä kahteen kertaan. Shampoo pesee ja vaahtoaa ihan hyvin ja jättää hiuksille heti hieman napakamman tuntuman. Shampoo ei sinällään selvitä hiuksiani, mutta jämäköittää niitä selkeästi.

Kuiville ja vaurioituneille hiuksille loistava shampoo.

Hinta: 20,90 € / 300 ml

joicok-pakkosteuttava

K-Pak Intense Hydrator

Kosteuttava tehohoito kuiville hiuksille.

Koostumukseltaan lähes voidemainen ja täyteläiseltä tuntuva tehokosteuttaja hiuksille. Hoitoaine selvittää tehokkaasti hiuksia ja jättää ne miellyttävän pehmeiksi ja siloisiksi. Kosteuttavan hoitoaineen pH on 3.5. Kuten olen jo maininnut, niin pieni happamuus on hyväksi hiuksille. Vielä joulu- ja tammikuussa hiuksieni hoitoon riitti pelkästään tämä kosteuttava Intense Hydrator. Sain sillä ominaisuudet, jotka tarvitsin.

Sopii erinomaisesti kuiville hiuksille. Poistaa pörröisyyttä, antaa pehmeyttä ja siloisuutta. Ei ehkä kaikista hentohiuksisimmille, jos halutaan säilyttää hiuksissa hieman rakennettakin.

Hinta: 27,50 € / 250 ml

joicok-paktehohoito

K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor

Jälleenrakentava proteiinihoitoaine vaurioituneille hiuksille.

Tämä on se Joicon lukuisia kertoja palkittu tuote. Jälleenrakentajana toimii Quadramine Complex – yhdiste, joka on molekyyliyhdistelmä pienimpiä ja kevyimpiä proteiineja. Tämän 19 aminohapon sanotaan vaikuttavan nopeasti ja tehokkaasti. Suojaa hiuksia ja jälleenrakentaa suomukerroksessa ja jopa kuitukerroksessa.

Koostumukseltaan hoitoaine on hieman kummallinen. Se näyttää pilaantuneelta, koska on hieman ryynimäistä ja epätasaista. Sellaista juoksettuneen näköistä. Tätä ei kuitenkaan tarvitse säikähtää. Tuote toimii silti ja hyvin tuntuu toimivan. Kun ensimmäisiä kertoja testasin tätä jälleenrakentavaa hoitoainettaa, hiukseni olivat vielä todella hyväkuntoiset. Hyväkuntoisissa hiuksissa ei huomannut oikein mitään. Hius ehkä hieman jämäköityi enemmän, mutta selvittävyyttä en huomannut hoitoaineessa. Kun helmikuussa hiukseni kokivat taas vaalennuksen, niin huomasin suuremman eron tämän Deep-Penetrating Reconstructor -hoidon käytön jälkeen. Vaalennetut hiukseni olivat hentoisempia, kuivempia ja hieman kärsineemmän näköiset. Hoitoaine tuntui imeytyvän hiuksiin välittömästi. Pois huuhtelun jälkeen tuntui, kuin olisin käyttänyt selvittävää hoitoainetta. Hieman hämmentävää, sillä paremmassa kunnossa olleissa hiuksissa en tuota ominaisuutta huomannut. Tulin johtopäätökseen, että eron tuotteen tehokkuudesta huomaa, jos hiukset tarvitsevat sen tarjoamia ominaisuuksia. Huikea tuote tämä kyllä on! Olen käyttänyt tämän loppuun ja olen sitä mieltä, että minun on pakko ostaa lisää. Hiukseni tarvitsevat Deep-Penetrating Reconstructor -hoidon tuomaa jäntevyyttä, hallittavuutta ja suojaa. Olen tykännyt pestä K-PAK -linjan shampoolla, sen jälkeen levittänyt Deep-Penetrating Reconstructor -hoidon ja antanut vaikuttaa 5 minuuttia. Pois huuhtelun jälkeen vielä kosteuttava Intense Hydrator -hoito. Hiukset saavat jäntevyyttä, tehokasta hoitoa, suojaa, kosteutta ja silottavuutta.

Mielestäni tämä sopii kaikille hiuksille, jos ne ovat vaurioituneet tai jos halutaan hentoiseen, hieman ”höttöiseen” hiukseen napakkuutta ja jäntevyyttä. Tietysti parhaimmillaan käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille. Suosittelen kuiville ja vaurioituneille hiuksille vielä lisäksi kosteuttavaa hoitoainetta Deep-Penetrating Reconstructor -hoidon jälkeen.

Hinta: 27,50 € / 150 ml

joicok-paköljy

K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil

Hoitava muotoiluöljy.

K-PAK -tuotelinjoja on kaksi; pelkkä K-PAK ja K-PAK Therapy. Tämä hoitava muotoiluöljy kuuluu jälkimmäiseen tuotelinjaan.

Ihastuttavan kevyt koostumus tässä öljyssä. Itse olen käyttänyt aivan tavallisten hoitoöljyjen tapaan. Voin annostella 2-5 painallusta, eikä hiukseni mene ollenkaan rasvaisen tai ”lähmäisen” näköisiksi. Hiukset eivät kasaannut yhteen, vaan ne säilyttävät miellyttävän ilmavuuden. Pehmentää ja silottaa tehokkaasti ja antaa kosteutta ja kiiltoa kuiville hiuksille. Öljyssä on käytetty manketti-, argan- ja iltaesikkoöljyjä.

Muotoilutuotteen ominaisuuksia tässä ei juurikaan ole muuten, kuin kiillonantajana ja helpottaa hiusten suoristusta ja käsiteltävyyttä.

Tämä öljy sopii mielestäni kaikille. Myös niille hentohiuksisille. Annostelu aina tarpeiden mukaiseksi. Itse levitän hieman kosteisiin hiuksiin ja föönaan loppuun. Mutta toimii myös ilman föönaamistakin.

Hinta: 26,50 € / 100 ml

joicok-pakhoitoaine

 K-Pak Smoothing Balm

Suojaava muotoiluvoide suoristukseen.

Suoristan äärimmäisen harvoin hiuksiani suoristusraudalla. Kokeilin kuitenkin muotoiluvoiteen avulla suoristusta. Sain hyvin sileät ja tavallista pehmeämmät hiukset. Toimii mahtavasti myös föönauksessa, joka on minun tapani saada suoremmat hiukset. Voide antaa aina vähän vahvemman pidon suoristukselle ja toimii parhaiten erityisen pörröisien ja kuivien hiusten kanssa parhaiten. Muotoiluvoide aktivoituu lämmön vaikutuksesta ja se antaa hyvän lämpösuojan hiuksille.

Hinta: 22,90 € / 200 ml

joicok-pak3

Joicon K-PAK on loistava tuotesarja! Tuoksu niissä ei ole voimakas, eikä mieleenpainuva. Odotettavissa ei siis ole makeita ja herkullisia tuoksuja, mutta ei huonojakaan. Tuotteet ovat laadukkaita ja tuntuvat erittäin hyvin toimivilta. Koin K-PAK:n tuotteet tehokkaasti hiuksiani elvyttäviksi kemiallisten käsittelyiden ja kuivattavien sitruunakäsittelyiden jälkeen. Pakkauksista sanon sen verran, että hieman niitä on hankala avata suihkussa kosteilla käsillä. Klipsikorkit ovat hieman jäykkiä aluksi. Mitään muuta huomautettavaa en sarjasta keksi.

joicoarvonta

 

Minulla olisi teille arvottavana tällainen setti, joka sisältää Joico K-PAK Shampoon (300 ml), kosteuttavan Intense Hydrator -hoitoaineen (250 ml) ja jälleenrakentavan ja palkitun Deep-Penetrating Reconstructor -tehohoidon (150 ml).

Yhdellä teistä olisi mahdollisuus voittaa tuo setti, joiden jokainen tuote on minusta aivan loistava! Arvonnan säännöt olisivat seuraavat:

– kommentoi tähän postaukseen ja kerro hiusrutiineissasi käyttämäsi tuotteet. Onko se shampoo ja tavallinen hoitoaine, vai käytätkö niiden lisäksi hiusnaamioita, tehohoitoja, hiuksiin jätettäviä, hiusöljyjä jne.
– kun kommentoidessa liität sähköpostiosoitteesi sille kuuluvaan sarakkeeseen, saan sinut kiinni, jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteet eivät näy muille, kuin minulle, ei muille lukijoille.
– osalistumisaika arvontaan päättyy tiistaina 24.3. klo 22.00.

Onnea arvontaan!

 

Tuotteet saatu blogin kautta testiin ja arvottavaksi.

Lue myös

X