Glitz & Glam

Jotain niin kaunista, ylellistä ja juhlavaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Apuva! Marraskuu loppuu just nyt ja huomisesta eteenpäin on aika esitellä mitä tuotteita se arpomani joulukalenteri sisältää. Ihan kaikkia haluamiani juttuja en ennättänyt tässä marraskuussa esitellä. Joten jatketaan niistä sitten joulun jälkeen. Huomisesta eteenpäin tosiaan joulukalenteria. Saattaa olla, että välissä tulee pari kalenterin ulkopuolistakin postausta, mutta jokainen kalenterissa ollut tuote tulee kyllä esiteltyä. Sen verran jo paljastan, että muutama kalenterissa oleva tuote on jo vilahtanut täällä Glitz & Glamissa. Eivät omissa postauksissaan, mutta ovat olleet osana joissakin postauksissa.

_MG_4813

Eihän kukaan vain ole missannut tämän juhlakauden ylellisintä hittituotetta? Guerlainin joulukokoelman meteoriitit ovat saaneet ainakin kosmetiikka- ja kauneusbloggaajat polvilleen – niin myös minutkin. Lupasin esitellä nämä vielä vähän tarkemmin ja sen nyt teen.

5parasta4

Météorites Flocons Enchantés on kuin kaunis joulupallo. Lumipalloa pakkaus mitä ilmeisimmin esittää, mutta minulle siitä tulee mieleen joulukoriste. Meteoriittihelmet kuuluvat tämän vuoden Holiday Makeup -kokoelmaan, eli ne ovat Limited Editioneita.

guerlainmeteorites2

Päältä katsottuna pallo on henkeäsalpaavan kaunis. Voisiko tämän kenties asettaa jouluna koristeeksi paraatipaikalle? Mahdollisesti kyllä, sillä niin yksityiskohtainen ja kaunis pakkaus tällä tuotteella on.

5parasta5

Tavallisesti meteoriittihelmet ovat pyöreitä, mutta tällä kertaa Guerlain yllättää faninsa tähdenmuotoisilla meteoriittihelmillä.

guerlainmeteorites4

Tähdet ovat valkoisia, jotka tuovat kasvoille säkenöivää kirkkautta ja valoa. Kultaiset helmet antavat lämpimän, aurinkoisen hohteen, kun taas beiget tasoittavat ihon sävyä ja shampanjaiset helmet tuovat luonnollisempaa hehkua.

Kerronpa tähän väliin pienen tietoiskun meteoriittihelmistä. Luin Keyword: Love -blogista, kun Jonna kertoi, että meteoriittien valmistus on suurelta osin käsityötä, eikä maailmassa ole, kuin pari ihmistä, jotka osaavat puristaa meteoriittejä muotoonsa. Huhheijaa! Kiitokset Jonnalle, kun sivisti blogissaan meitä muita.

guerlainmeteorites3

Mukana tulee myös ylellinen vippa. Niin pehmoinen, niin pörröinen – se on niin fluffy! En voi sille minkään, mutta noin fluffy ja suloinen puuterivippa saa päässäni soimaan ”pink fluffy unicorns dancing on rainbows”. Jos ette tiedä mistä puhun, niin klikatkaa linkkiä. Biisissä on paha korvamatovaara! Omalla vastuulla, sillä minä olen varoittanut teitä. En vastaanota yhtään valitusta korvamadosta, ettäs tiiätte. 😀

guerlainmeteorites1

Meteoriittihelmiä voidaan käyttää kahdella tavalla. Joko kasvojen korostuksissa, jolloin kannattaa käyttää siveltimenä pienempää, tiivisharjaksista sivellintä tai koko kasvoille suuren puuterisiveltimen avulla. Korostuksissa meteoriittihelmet tuovat kirkkautta ja hienostunutta hehkua kasvojen korkeimmille kohdille ja samalla muotoilee kasvoja. Tämä toki vaatii sen, että oma iho on tummempi, kuin käyttämiesi meteoriittien sävy on. Puuterisiveltimen avulla koko kasvoille käytettäessä helmet tuovat luonnollista hehkua ja valoa. Jos siis näyttää, että iho on meikkivoiteesta huolimatta lattea ja väsyneen näköinen, niin meteoriittihelmillä voi pikaisesti häivyttää noita merkkejä ja hehkua jälleen.

guerlainmeteorites

Valon osuessa kohtiin, joissa on käytetty meteoriittihelmiä, näkyy kaunis ja kuulas loiste. Iho näyttää raikkaalta ja nuorekkaammalta. Pakko vielä mainita siitä ihanasta meteoriittien tuoksusta, joka jää hetkeksi viipyilemään kasvoille. Rakastan Guerlainin Terracotta ja Météorites -tuotteiden tuoksua! Meteoriiteissä on hienostunut orvokkien tuoksu. Kevyt, raikas ja puuterinen tuoksu, joka koukuttaa. Joka kerta, kun avaan purkin, on aivan pakko vähän nuuhkaista.

guerlainmeteorites5

Miten koen näiden Flocons Enchantés -meteoriittien eroavan perinteisistä meteoriittihelmistä? Ero ei ole suuri, mutta vivahteet ovat erilaiset. Kun vakiovalikoiman sävy Clair on viileähkömpi ja enemmän raikastava, niin Flocons Enchantés on juhlavampi ja hehkuvampi. Siinä sekoittuu lämpö ja viileys omalla tavallaan. Nämä ovat kuitenkin sellaisia juttuja, joiden huomaaminen vaatii hieman silmän harjaantumista ja tietynlaista pikkutarkkuutta. Ehkäpä juuri siksi vain meikkifriikit näistä intoutuvat niin paljon, että hankkivat meteoriittejä erilaisina versioina.

Tosiaan jos mielit hankkia nämä erikoishelmet, niin kannattaa kiirehtiä. Flocons Enchantés -helmet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan ja ovat Limited Edition -tuote. Hinnaltaan helmet ovat melko suolaiset, sillä näistä saa maksaa 78 euroa, joka on mielestäni aika paljon. Kuitenkin tällaiselle esteetikolle, meteoriitteihin hurahtaneelle ja kosmetiikan parissa työskentelevälle ihan must juttu. Ilmankin pärjäisi, mutta onhan se nyt hienoa arkisinkin napata pieni pala ylellisyyttä ja ainakin kuvitella näyttävänsä kauniimmalta.

Onko siellä ketään, joka jää aivan kylmäksi nämä meteoriitit nähdessään? Ei nyt huomioida hintaa tai merkkiä, vaan ihan sitä, että miten kaunis pakkaus ja miten kauniita helmet ovat. Entäs kuinka moni on mennyt minunlailla investoimaan pieneen palaan ylellisyyttä?

Iiiks! Huomenna minä pääsen avaamaan omia joulukalenterejani!

Minulla on L’Occitanen joulukalenteri ja…

kicksjoulukalenteri2

Kicksin joulukalenteri. Jee! Olo on samanlainen, kuin lapsillani, joilla on omat kalenterinsa.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Minä jään tässä rallattamaan pink fluffy unicorns dancing on rainbows… Mieluummin hattaraa ja pinkkiä, kuin synkkää ja harmaata.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X