Glitz & Glam

Joulu on vihdoin ohi…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minun jouluiset suihkuhetket ovat vihdoin ohi! Ainakin toistaiseksi.

Tilasin viime syksynä monen monta pulloa Lushin ihania joulusuihkugeelejä. Ison Snow Fairyn sain käytettyä jo alkutalvesta. Olin välillä käyttänyt Ponchea ja Rose Jamia, mutta Snow Fairyn loputtua pääsin vasta kuluttamaan näitä muita todenteolla. Nyt vihdoin elokuun lopulla sain viimeisetkin tipat kulutettua näitä jouluisia suihkugeelejä. Tyttärenikin sai oman pienen Snow Fairynsa loppumaan. Toki olen välissä vähän testaillut muitakin suihkugeelejä ja tyttärelläni on paria muutakin suihkugeeliä ollut käytössä.

Olin innoissani, kun vihdoin nämä loppuivat, sillä tässähän on pian uusi joulu tulossa. Tavoitteeni oli saada nämä kulutettua juhannukseen mennessä. Ihan en siihen päässyt. Pari kuukautta meni pidempään. Epätoivo meinasi iskeä näitä kuluttaessa, mutta oloni oli kuin voittajalla näiden loputtua. Sitten muistin…

Minna pieni iso hamsteri on jemmannut yhden ison pönikän Snow Fairya vaatehuoneen kosmetiikkakätköihinsä. Ei! Joulu ei ole vieläkään ohi!

Viime syksyn Snow Fairy on vähän kummallisen värinen, koska kaikki pinkki sävy ja glitteri on vajonnut pullon pohjalle. Tuoksu on edelleen normaali ja varmasti käyttöominaisuudetkin, sillä tuotteen päiväys menee vasta tammikuussa 2015. Ei tässä auta muu kuin iskeä tämä seuraavaksi suihkuun käytettäväksi. Ensin taidan testailla muutamat muut jonossa olevat suihkutuotteet ja sitten nautin taas Snow Fairyn ihanasta tuoksusta… fiilistelen tulevaa joulua.

Mitä tästä opin? No sen, että kyllä se joulu tulee aina pian uudestaan, eikä se vuosi olekaan niin pitkä aika. Lushin suihkugeelit ovat riittoisia. Minun ei tarvitse tänä jouluna haalia näin montaa Limited Edition -joulusuihkugeeliä. Onneksi nämä Lushin jouluiset suihkugeelit eivät tuoksu niin jouluisilta. Hyvin menivät kesälläkin. Tässä hamstraamisessani ei oikein ollut mitään ideaa. Mitähän minä oikein kuvittelin? Käydä suihkussa monta kertaa päivässä tai olla käyttämättä koko vuotena mitään muuta kertaakaan? Ostin itselleni kaksi isoa pulloa Snow Fairya, yhden ison pullon Rose Jamia ja yhden keskikokoisen Ponchea. Lisäksi tyttärelleni pienen pullon Snow Fairya, jotta hän ei havittelisi minun Snow Fairyani. Pöhkö minä!

Osaatteko samaistua ollenkaan minun hamsterimaisuuteeni? Kuluttaako kukaan muu edelleen viime joulun sesonkituotteita?

Ps. Olinko muuten ensimmäinen bloggaaja, joka mainitsi jo joulusta? *tirsk*

Lue myös

X