Glitz & Glam

Jouluaatto & 24. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Käyköhän täällä blogissa kukaan jouluaattona? Vai oletteko kaikki jo vetäytyneet joulunviettoon?

Jouluaaton luukkuun jätin minusta kaikkein makeimman jutun. Diorin trio-paletin, sävyssä 091 Smoky Black. Diorin kolmikoissa suurin nappi on aina vaalein sävy, kaksi muuta ovat hyvin lähellä toisinaan tummuusasteeltaan, mutta koostumus on erilainen. Yksi napeista on aina hyvin hohtava ja kimalteinen, kun kaksi muuta luomiväriä ovat koostumukseltaan lähes mattaisia tai kevyemmin hohtavia. Toivottavasti joulukalenterin voittanut Elli pitää paletistaan ja ehkä tekee juhlameikin tänään tällä.

Minun oli tarkoitus tehdä kuvakollaasi joulukalenterin sisällöstä. Kahdessa edellisessä postauksessani olenkin kertonut harmeistani, jotka ovat vähän sotkeneet aikataulujani, että myös jaksamisiani. Joten joudun nyt vain laittamaan linkin, että tunnisteella joulukalenteri, löytyy kaikki 24 luukun sisältöä.

Ehkä teen ensi vuonnakin teille lukijoille arvottavaksi kosmetiikkajoulukalenterin.

Lupasin julkaista Balmain-arvonnan voittajat. Tällä kertaa onnettaren suosikit olivat Myy ja Noora. Otan heihin yhteyttä joulunpyhien jälkeen. Myylle ja Nooralle lähtee matkakokoisia Balmainin tuotteita.

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Loppuun minulla olisi teille Digijoulurauhan julistus.

Kuva: Ilona / Eyeshadow and flame Teksti: Elisa / Miten niin liikaa?

Lainasin hieman Ilonan ja Elisan yhdessä tekemää digijoulurauhan julistusta. Kiitos tytöt lainasta! <3

Minun jouluni on aika samanlainen, kuin aikaisemmatkin. Sen verran erilainen joulu on tiedossa, että äitini lisäksi mummoni viettää joulua meillä. Niin ja tietysti äitini miesystävä. 😉 Aamulla aamupuuro mieheni vanhemmilla, siitä haudalle kynttilän vientiin ja kotiin ruokia valmistelemaan. Illalla tulee taas joulupukki ja tuo lastemme ne tuhat pakettia. Huh! Lähti vahingossa mopo käsistä. Rauhallista oloa ja eloa olisi tiedossa.

Toivotan kaikille teille ihanaa ja rentouttavaa joulua! Minä rentoudun sen verran, että pidän oikein kahden päivän loman. Joulunpyhinä en postaile blogissa, mutta Instagramissa (@glitz8glam) ja sitä kautta Facebookissa pidän yllä kosmebloggaajien Photo-a-Day -kuvahaastetta ja saatanpa muutenkin julkaista kuvia joulustani. Postaus tänne blogiin tulee sitten taas lauantaina 27.12.

Jouluja!

Lue myös

X