Hamstraus

Joulukalenterin voitti…

20.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Nyt on aika julkaista Glitz & Glam -joulukalenterin voittaja…

Sain ihan mielettömän ihania osallistumisviestejä teiltä. Suuret kiitokset! Ihanaa, kun näitte vaivaa vastauksissanne. Luin ihan jokaisen, myös ne pitkääkin pidemmät sähköpostiosallistumiset. 😉 Oli myös mukava huomata miten moni teistä on kiinnostunut kosmetiikkakalenterista. Ehkä tästä jää tapa? Olen joka vuosi pitänyt ns. ”jouluarvonnan”, mutta olisiko tässä ideaa jokavuotiseen arvontaan vai onko tämä tällainen one shot -juttu enemmänkin? Mitä luulette?

Mutta tosiaan, joulukalenterin voittaja on…. Elli! Oikein paljon onnea! Toivottavasti kalenteri ilahduttaa sinua joka päivä. Otatko minuun pian yhteyttä? (minttura(at)hotmail.com) Kuten jo säännöissä mainitsin, niin jos en tavoita voittajaa, niin joudun arpomaan kalenterin uudestaan.

Sitten vähän puintia niistä teidän kertomistanne mielikuvista, joita olette minusta saaneet. Olin kyllä niitä lukiessani, että kenestä kirjoitatte? Ihmenainen, yli-ihminen? Olen niin monimutkainen tapaus, että aloin lähes jo panikoimaan, että olenko antanut itsestäni liian kiillotellun mielikuvan? Mutta sitten järjenääni minulle sanoi, että kaikki tietävät minussa olevan paljon myös sitä vähemmän hyvääkin. Vaikka en blogissani avaudu kaikesta, niin kyllähän kaikki tietää, ettei elämäni ole pelkkää ihanaa ja mahtavaa. Olen myös toisinaan kiukkuinen ja jäkätän. Olen joskus ahdistunut ja joskus hyvin surullinen. En vain tuo niitä esiin, ainakaan usein. Olen halunnut pitää blogini sellaisena positiivisena, sillä negatiivisuus tarttuu.

Ihan selkeästi näette minut äidillisenä ja perhekeskeisenä ihmisenä. En ole koskaan mieltänyt itseäni äitityypiksi, mutta kun olen asiaa enemmän pohtinut, niin taidan minä ollakin. Olen muista huolehtiva, syliini voi aina tulla hakemaan lohdutusta ja yritän aina joillakin viisailla sanoilla parantaa lohdutettavan oloa. Minut nähdään myös hyvänä äitinä. On varmasti äideille hyvin tuttua, että kokee toisinaan olevansa huono äiti. Niin minäkin koen. Erityisesti silloin kun stressaa ja väsyttää. Minulla on ihan hyvät hermot (ne kasvavat lasteni mukana), mutta kyllä ne päivittäin palaakin. Pikkumiehen ensimmäisiin sanoihin kuului EI! Mistähän johtuisi?

Kiltteys, iloisuus ja lämmin jäi mieleeni myös. Olen hyvin nauravainen ihminen ja samalla myös iloinen. Harvoin olen ruttuturpana. Olen myös kiltti. Sen lasken kyllä toisinaan huonoksi ominaisuudekseni, sillä kilttejä ihmisiä käytetään niin usein hyväksi. Niin minuakin. Olen monet kerrat kironnut omaa kiltteyttäni. Olen silti mieluummin lämmin ja kiltti, kun ilkeä.

Näette minut myös ammattitaitoisena. Positiivista, sillä olen ollut tällä alalla vasta reilun 3 vuotta ja siinäkin välissä olen saanut lapsen ja ollut äitiyslomalla. Koen kyllä toisinaan epävarmuutta, mutta ihmekös tuo, kun olen periaatteessa vasta alalle tullut, jota ei opiskella vuosia ammattikoulussa tai missään muussakaan korkeakoulussa. Tätä työtä opiskellaan työtä tekemällä. Onneksi varmuus työssä kasvaa vuosien myötä. En ole enää niin paniikissa ja epävarma, kuin 3 vuotta sitten.

Ahkeruus, kunnianhimo ja blogiin paneutuminen tulivat myös paljon esiin. Kyllä, annan tälle blogilleni paljon aikaani ja energiaani. Ihanaa, että se myös näkyy. Toki tämä ihmistyyppi, jota minä edustan, ajattelee, että tätäkin voisi tehdä vieläkin paremmin. Teidän lukijoiden huomioiminen ja teistä välittäminen nousi esiin myös. Ihan totta, minä välitän ja huomioin teidät. Kuten olen aikaisemminkin sanonut, niin ei tätä blogia olisi ilman teitä mainioita lukijoita. Tykkään näistä arvonnoista myös siksi, että tavallaan ”tapaan” teitä hiljaisia lukijoita silloin. Ei teidän kaikkien tarvitsekaan kommentoida postauksiini, mutta jotenkin on hauska sitten ”tavata” teitä arvonnoissa. Personoidutte minulle tuolloin, ettekä ole pelkästään lukuja, jotka näen tilastoista.

Kirjoitustyylini ja rehellisyyteni on saanut kiitosta. Olen omasta mielestäni aivan surkea kirjoittaja. Äidinkieli ei ole minun vahvuuteni, ei ollenkaan. Onneksi kuitenkin olen tässä bloggaamisen myötä kehittynyt siinä, eikä kaikkia haittaa ne pilkut väärissä paikoissa tai jotkin yhdyssanavirheet, jotka muuten ovat yleisestikin monille vaikeita. Rehellisyydestäni pidän kiinni. Siinä on pelissä omat kasvot ja ammattitaitoni. Mutta samalla se tarkoittaa sitä, että jos jokin tuote ei toimi/sovi minulle, se ei tee siitä välttämättä huonoa. Eli en hauku minulle sopimatonta tuotetta, mutta toki sen myös kerron. Oletan, että ei teillä kaikilla ole samanlaisia hiuksia, ihoa ja mieltymystä, kuin minulla. Itselleni sopimattomien tuotteiden mustavalkoisesti haukkuminen tekisi minusta epäammattimaisen. Joudun työssäni kuitenkin käyttämään tuotteita, jotka eivät ole minulle itselleni niitä optimaalisimpia. Siksi kirjoitan siitä kenelle suosittelen ja/tai kenelle en.

En ihan kaikkia adjektiiveja käy läpi, mutta tunnollisuuden nostan myös. Se on totta. Olen tunnollinen. Saatan saada asioita valmiiksi viime tingassa, mutta minä hoidan luvatut asiat. Ihanaa myös, että pidätte minua tavallisena. Sitä mitä olen! Olen aivan tavallinen ja pidän itsekin itseäni ihan tavallisena.

Niin ja todellakin rakastan työtäni ja tätä blogiani. Mukavaa, että se näkyy myös teille. Kyllä minä myönnän, että ei aina ole niin luovaa ja aikaansaavaa fiilistä päällä, mutta kyllä minä rakastan tätä mitä teen.

Kun oikein pähkäilin ja mietin itseäni, niin taidatte olla oikeassa. Tässä tuli samalla minulle sellainen itsetutkiskelun paikka. Taidan jatkossakin pitää ne kaikkein kenkuimmat puoleni piilossa. Tiedätte kuitenkin, että niitä on vähintään yhtä paljon, kuin hyviä. Kodinhengetär on sellainen, että sitä en taida olla. Viihdyn kyllä kotona, mutta nykyään tuntuu, että aikani ei riitä hengettäröimään, vaikka kyllä haluaisin. Joskus ennen olin kyllä kodinhengetär.

Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille! Olette ihania! Minua aina harmittaa, kun kaikki eivät voi voittaa. Minulla on kuitenkin tosi kiva arvonta tulossa hyvin pian. Ei ehkä näin kiva, kun tämä joulukalenteri, mutta kiva sekin. Niin ja 1,5 viikon kuluttua sitten alan julkaisemaan, että mitä joulukalenterissa on.

Kommentit (23)

Tietysti vastaan. 🙂

Onnea etsintöihin ja uusiin rutiineihin/elämäntapoihin. Niitä ei hetkessä muuteta, mutta pienin askelin hyvä tulee. 🙂

Itken pari kyyneltä täällä nyt. Mut hei onnea voittajalle (prkl)!!! 😀

No voi sinua! <3 Kestä se kun nainen, vähintään yhtä hyvin, kuin mies. ;D

Mut ajattele miten ihana ja lämmin kuva ihmisillä on susta jääny! Piristät varmaan muidenkin päivää mun lisäks 😉

Oli kyllä mukava kuulla. 🙂 Ihana oot!

Onnittelut voittajalle! Vaikkei omalle kohdalle osunutkaan, niin odotan silti innolla, mitä ihanaa luukuista paljastuu 🙂

Ensi viikon jälkeen sitten alkaa luukkujen avaaminen. 😉 Apuva! Se tietää sitä, että joulu ei ole kaukana.

Heippa! Vau, upea meikki!

Täytyisikö 23-vuotiaan alkaa jo kovastikkin käyttämään silmänympärysvoidetta? Ja kaiken maailman muita ryppyvoiteita kasvoihin?
Auttavatko ne? Mitä suht edullisia voiteita suosittelet? 🙂

Tietysti vastaan. 🙂

Onnea etsintöihin ja uusiin rutiineihin/elämäntapoihin. Niitä ei hetkessä muuteta, mutta pienin askelin hyvä tulee. 🙂

Voi kiitos paljon kun jaksoit vastata! 🙂 Eikun harjoittelemaan ja etsimään oikeita tuotteita 😀

Helppoa? Minusta puhdistusgeelit ja -voiteet ovat helppoja käyttää. Niin tai puhdistusvaahto. Pieni määrä käsille, pyörittely kasvoilla ja huuhtelu. Luulen, että puhdistusvaahto voisi olla sinulle nyt ensin hyvä. Helppoa ja nopeaa käyttää, niin totut rutiineihin. 🙂 Pesun jälkeen (joka tulisi tehdä 2x päivässä) kosteusvoide kasvoille. Nuo mainitsemani ACO:t voisi kyllä sopia silti tai Lumenen Arctic Aqua 24H Balancing. Et ole käyttänyt mitään kosteusvoiteita, niin kannattaa aloittaa kosteuttavilla, mutta ei liian rasvaisilla. Jos niistä ei käytöstä huolimatta ole apua, niin sitten vaihtaa täyteläisempää. Sinulla on nyt paljon työnsarkaa kun alat etsimään juuri sinua ja sinun tarpeita miellyttäviä tuotteita. 😉 Valitettavasti kukaan ei sitä voi tietää sinun puolesta, mutta vinkkejä sinulle pystyy antamaan, että mistä aloittaa.

Lähde nyt aluksi liikkeelle sillä, että puhdistat kasvosi 1-2 kertaa päivässä ja aina heti pesun jälkeen kosteusvoide. Jos saat nämä mahdutettua rutiineihisi, niin sitten voit esim. kerran viikossa tehdä kuorinnan. 🙂

BB- ja CC-voiteet ovat käteviä ja näppäriä heille, jotka hakevat helppoa tuotetta. Tuohon tukkimiseen en ota kantaa. Jotkut kokevat meikkivoiteiden tukkivat, jotkut taas eivät. Kuitenkaan tutkimuksissa ei ole huomattu, että niistä löytyvät silikonit tukkisivat ihohuokosia.

Se vähän riippuu ihosta ja käytetystä BB-/CC-voiteesta, että tarvitaanko alle kosteusvoidetta. Myös vuodenaika vaikuttaa tähän. Kesällä moni pärjää ilman erillistä kosteusvoidetta, mutta talvella tarvitsevat alle sen päivävoiteen. Nuoremmat pärjäävät usein pelkällä BB-/CC-voiteella.

BB- ja CC-voiteet eivät ole huippupeittäviä (paitsi Lumenen CC-voide kuuluu kyllä todella peittäviin), mutta ne tasoittavat kyllä hyvin ihon sävyeroja. Ne ovat luonnollisia iholla. Jos paikallisesti jokin finni ei peity riittävästi, niin sen päälle voi sitten levittää vielä peitevoidetta. 🙂

Sain hyvin selkoa. Toivottavasti sinä saat minun selostuksistani. 😀

Ihoni on aika kuiva, ja käytän yleensä vain vettä kasvojen puhdistukseen, koska olen niin laiska etten jaksa panostaa kaiken maailman rasvoihin tai kuorintavoiteisiin(?). Ja koska en juuri koskaan käytä meikkivoidetta tms. Jotenka mitä kannattaisi alkaa tekemään että iho voisi hyvin? Siis jotakin helppoa? 😀

Ja onko joku bb- tai cc-voide hyvää iholle? Tukkiiko se niin pahasti ihohuokosia?
Olisiko se sellaisen laiskan meikkaajan ratkaisu? 😀
Tarviiko sen alle laittaa kosteusvoide ja kuinka peittävää voide on? Naamani ei ole tasaisen värinen joten joku peitevoide ei olisi pahitteeksi, joten olen miettinyt noita bb-voiteita sun muita.

Tulipa sekava teksti mutta toivottavasti sait jotain selkoa 🙂

No heippa!

Kiitos, tarkoitit varmaankin Angelina Jolie -meikkiä? 🙂

Silmänympärysvoiteen käyttöä suosittelen käyttämään viimeistään reilu parikymppisenä. Aikaisemminkin, jos iho on kuiva. En noin nuorelle suosittelisi ”ryppyvoiteita” (eli anti-aging -voiteita), mutta nuoren ihon kosteusvoiteita. Silmänympärysvoide voi hyvinkin olla geelimäinen. Kosteusvoide kannattaa ihan senkin vuoksi, että ihomme on siitä niin fiksu, että se alkaa itse tuottaa rasvaa, jos se meinaa kuivua. Moni rasvoittuvan ihon omaava saisi oikeanlaisella voiteella hillittyä rasvoittumista.

En tiedä mihin asiaan tarvisit apua? Onko ihosi kuiva? Vai ihan vain ihon kunnon ylläpitoonko haet voidetta? Testasin vasta (mutta en ole vielä kirjoittanut) ACO:n Face -tuotelinjan (normaalille ja sekaiholle) voiteita. Ne tuntuivat minulle liian kevyiltä, mutta uskoisin niiden olevan juuri sinun ikäiselle hyviksi. Oletan nyt, että sinulla ei ole mitään erityisiä tarpeita. Ihosi ei ole erityisen rasvoittuva tai kuiva.

Edellinen kommenttini tuli väärän postauksen alle, piti tulla siihen Angelina Jolie -meikkipostauksen alle 😀 mutta joka tapauksessa, toivottavasti vastaat ja sinä sekä blogisi olette huippuja!!!

Vastasinkin jo. 🙂 Oletinkin, että kommentti tuli väärään postaukseen, mutta ymmärsin silti. 🙂

Komppaan kaikkia kommentteja ja omakin siellä joukossa. Oli kyllä uskomaton arvonta, kyllä tämä vetoaa jokaiseen naiseen joka rakastaa yllätyksiä. <3 Onnea voittajalle 🙂

Kiitos Tiia! 🙂 Pakko myöntää, että kelpaisi minullekin kosmetiikkajoulukalenteri. 😀

Lämpimät onnittelut voittajalle! 🙂 kerrassaan upea palkinto <3 täällä odotellaan jo innolla mitä luukkujen takaa paljastuu 🙂

Juu, ne oli viime vuonnakin heti loppu. 🙁 Muutamalla muullakin brändillä oli joulukalentereita, mutta en jaksanut stressata niiden saamisen kanssa. Ne kun myydään sekunneissa loppuun. 🙁

Body Shopilla on oma kosmetiikkajoulukalenteri 🙂 oli verkkokaupasta jo kyllä loppu, taas nopeat söi hitaan 😀 mutta niitä voi kysellä myymälöistä 🙂 semmoinen olis ihana <3 65€ taisi olla hintaa. 🙂 anoppi ostaa meille aina Lumilyhtykalenterin, se on ihan perinne jo 🙂

Onnittelut meni varmaankin perille. 🙂 Mistähän minä itselleni joulukalenterin keksisin? Ostaisiko arpa- tai Lumilyhtykalenterin?

Byääh… No mut suuret onnittelut voittajalle:) teetkö muuten vielä maskeerauksia? Ja mitä merkkiä suosittelisit? Kuulun muuten niihin hiljaisiin lukijoihin 😀 joka päivä käyn katsomassa että onko uusia postauksia…siun blogi ja muutama muu kuuluu niihin mitä pitää päivittäin päästä lukee töitten jälkee..:) en vaa lukee osaa kommentoida tai kysellä mitä vaik oliski jotain kysyttävää.. Pitää petrata täs asias 😀

Teenhän minä, mutta loppujen lopuksi aika vähän. Mitä nyt teatterilla ja toisinaan mainoskuvauksissa. Pääasiassa teen kuitenkin kauneusmeikki juttuja.

Tykkään Grimasista, koska se on edullinen, toimiva ja helposti saatava.
http://www.grimas.nl/website/web2/index.php

Kryolania tulee myös käytettyä.

Hei, tosi kiva, että kommentoit. 🙂 Jos se kommentointi ei tunnu luonnolliselta, niin saa siellä ruudun toisella puolen hiljaakin seurailla. On vaan aina tosi kiva saada tietää, että ketä siellä on. 🙂

Onnea voittajalle

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *