Glitz & Glam

Joulukalenterin voitti…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Nyt on aika julkaista Glitz & Glam -joulukalenterin voittaja…

Sain ihan mielettömän ihania osallistumisviestejä teiltä. Suuret kiitokset! Ihanaa, kun näitte vaivaa vastauksissanne. Luin ihan jokaisen, myös ne pitkääkin pidemmät sähköpostiosallistumiset. 😉 Oli myös mukava huomata miten moni teistä on kiinnostunut kosmetiikkakalenterista. Ehkä tästä jää tapa? Olen joka vuosi pitänyt ns. ”jouluarvonnan”, mutta olisiko tässä ideaa jokavuotiseen arvontaan vai onko tämä tällainen one shot -juttu enemmänkin? Mitä luulette?

Mutta tosiaan, joulukalenterin voittaja on…. Elli! Oikein paljon onnea! Toivottavasti kalenteri ilahduttaa sinua joka päivä. Otatko minuun pian yhteyttä? (minttura(at)hotmail.com) Kuten jo säännöissä mainitsin, niin jos en tavoita voittajaa, niin joudun arpomaan kalenterin uudestaan.

Sitten vähän puintia niistä teidän kertomistanne mielikuvista, joita olette minusta saaneet. Olin kyllä niitä lukiessani, että kenestä kirjoitatte? Ihmenainen, yli-ihminen? Olen niin monimutkainen tapaus, että aloin lähes jo panikoimaan, että olenko antanut itsestäni liian kiillotellun mielikuvan? Mutta sitten järjenääni minulle sanoi, että kaikki tietävät minussa olevan paljon myös sitä vähemmän hyvääkin. Vaikka en blogissani avaudu kaikesta, niin kyllähän kaikki tietää, ettei elämäni ole pelkkää ihanaa ja mahtavaa. Olen myös toisinaan kiukkuinen ja jäkätän. Olen joskus ahdistunut ja joskus hyvin surullinen. En vain tuo niitä esiin, ainakaan usein. Olen halunnut pitää blogini sellaisena positiivisena, sillä negatiivisuus tarttuu.

Ihan selkeästi näette minut äidillisenä ja perhekeskeisenä ihmisenä. En ole koskaan mieltänyt itseäni äitityypiksi, mutta kun olen asiaa enemmän pohtinut, niin taidan minä ollakin. Olen muista huolehtiva, syliini voi aina tulla hakemaan lohdutusta ja yritän aina joillakin viisailla sanoilla parantaa lohdutettavan oloa. Minut nähdään myös hyvänä äitinä. On varmasti äideille hyvin tuttua, että kokee toisinaan olevansa huono äiti. Niin minäkin koen. Erityisesti silloin kun stressaa ja väsyttää. Minulla on ihan hyvät hermot (ne kasvavat lasteni mukana), mutta kyllä ne päivittäin palaakin. Pikkumiehen ensimmäisiin sanoihin kuului EI! Mistähän johtuisi?

Kiltteys, iloisuus ja lämmin jäi mieleeni myös. Olen hyvin nauravainen ihminen ja samalla myös iloinen. Harvoin olen ruttuturpana. Olen myös kiltti. Sen lasken kyllä toisinaan huonoksi ominaisuudekseni, sillä kilttejä ihmisiä käytetään niin usein hyväksi. Niin minuakin. Olen monet kerrat kironnut omaa kiltteyttäni. Olen silti mieluummin lämmin ja kiltti, kun ilkeä.

Näette minut myös ammattitaitoisena. Positiivista, sillä olen ollut tällä alalla vasta reilun 3 vuotta ja siinäkin välissä olen saanut lapsen ja ollut äitiyslomalla. Koen kyllä toisinaan epävarmuutta, mutta ihmekös tuo, kun olen periaatteessa vasta alalle tullut, jota ei opiskella vuosia ammattikoulussa tai missään muussakaan korkeakoulussa. Tätä työtä opiskellaan työtä tekemällä. Onneksi varmuus työssä kasvaa vuosien myötä. En ole enää niin paniikissa ja epävarma, kuin 3 vuotta sitten.

Ahkeruus, kunnianhimo ja blogiin paneutuminen tulivat myös paljon esiin. Kyllä, annan tälle blogilleni paljon aikaani ja energiaani. Ihanaa, että se myös näkyy. Toki tämä ihmistyyppi, jota minä edustan, ajattelee, että tätäkin voisi tehdä vieläkin paremmin. Teidän lukijoiden huomioiminen ja teistä välittäminen nousi esiin myös. Ihan totta, minä välitän ja huomioin teidät. Kuten olen aikaisemminkin sanonut, niin ei tätä blogia olisi ilman teitä mainioita lukijoita. Tykkään näistä arvonnoista myös siksi, että tavallaan ”tapaan” teitä hiljaisia lukijoita silloin. Ei teidän kaikkien tarvitsekaan kommentoida postauksiini, mutta jotenkin on hauska sitten ”tavata” teitä arvonnoissa. Personoidutte minulle tuolloin, ettekä ole pelkästään lukuja, jotka näen tilastoista.

Kirjoitustyylini ja rehellisyyteni on saanut kiitosta. Olen omasta mielestäni aivan surkea kirjoittaja. Äidinkieli ei ole minun vahvuuteni, ei ollenkaan. Onneksi kuitenkin olen tässä bloggaamisen myötä kehittynyt siinä, eikä kaikkia haittaa ne pilkut väärissä paikoissa tai jotkin yhdyssanavirheet, jotka muuten ovat yleisestikin monille vaikeita. Rehellisyydestäni pidän kiinni. Siinä on pelissä omat kasvot ja ammattitaitoni. Mutta samalla se tarkoittaa sitä, että jos jokin tuote ei toimi/sovi minulle, se ei tee siitä välttämättä huonoa. Eli en hauku minulle sopimatonta tuotetta, mutta toki sen myös kerron. Oletan, että ei teillä kaikilla ole samanlaisia hiuksia, ihoa ja mieltymystä, kuin minulla. Itselleni sopimattomien tuotteiden mustavalkoisesti haukkuminen tekisi minusta epäammattimaisen. Joudun työssäni kuitenkin käyttämään tuotteita, jotka eivät ole minulle itselleni niitä optimaalisimpia. Siksi kirjoitan siitä kenelle suosittelen ja/tai kenelle en.

En ihan kaikkia adjektiiveja käy läpi, mutta tunnollisuuden nostan myös. Se on totta. Olen tunnollinen. Saatan saada asioita valmiiksi viime tingassa, mutta minä hoidan luvatut asiat. Ihanaa myös, että pidätte minua tavallisena. Sitä mitä olen! Olen aivan tavallinen ja pidän itsekin itseäni ihan tavallisena.

Niin ja todellakin rakastan työtäni ja tätä blogiani. Mukavaa, että se näkyy myös teille. Kyllä minä myönnän, että ei aina ole niin luovaa ja aikaansaavaa fiilistä päällä, mutta kyllä minä rakastan tätä mitä teen.

Kun oikein pähkäilin ja mietin itseäni, niin taidatte olla oikeassa. Tässä tuli samalla minulle sellainen itsetutkiskelun paikka. Taidan jatkossakin pitää ne kaikkein kenkuimmat puoleni piilossa. Tiedätte kuitenkin, että niitä on vähintään yhtä paljon, kuin hyviä. Kodinhengetär on sellainen, että sitä en taida olla. Viihdyn kyllä kotona, mutta nykyään tuntuu, että aikani ei riitä hengettäröimään, vaikka kyllä haluaisin. Joskus ennen olin kyllä kodinhengetär.

Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille! Olette ihania! Minua aina harmittaa, kun kaikki eivät voi voittaa. Minulla on kuitenkin tosi kiva arvonta tulossa hyvin pian. Ei ehkä näin kiva, kun tämä joulukalenteri, mutta kiva sekin. Niin ja 1,5 viikon kuluttua sitten alan julkaisemaan, että mitä joulukalenterissa on.

Lue myös

X