Glitz & Glam

Joulukynnet by Picture Polish (8. luukku)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Huh, olemme jo 8. luukussa! Joulupaniikki iskee ihan kohta! En ole laittanut tikkuakaan ristiin oman jouluni eteen. Nyt pitää tehdä ryhdistäytymistä sillä saralla.

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Olen kynsilakkojen ystävä, vaikka en enää olekaan mikään kynsitaiteilija, kuten blogin alkuvuosina olin. Edelleen kuitenkin pidän kynsistäni huolta ja minulla on aina kynsilakkaa, siis aina! Tietysti siitä syystä halusin tähän kalenteriin kynsilakkojakin.

metallicmush4

Picture Polish on mahtava kynsilakkamerkki. Picture Polish on niitä ns. ”indie-merkkejä”, eli kyseessä ei ole mikään suuri kynsilakkavalmistaja, vaan pieni ja yksityinen. Tosin… kuinka kauan pieni, kun merkki kasvattaa suosiotaan kaiken aikaa ja hullaa uusia käyttäjiään.

Tästä 8. luukusta kalenterin voittaja sai itselleen Picture Polishin Metallic Mush -kynsilakan. Upea kulta, joka sopii niin lämminihoiselle, kuin viileälle. Niin tummalle, kuin vaalealle iholle.

metallicmush3

Metallic Mush on äärettömän kaunis! Kuin harjattua, shampanjan väristä metallia. Ihana himmeä satiini, joka on kullan ja hopean välimaastosta. Kutsun tätä sävyä metalliseksi shampanjaksi. Joku jalometalleja tunteva osaa varmaan antaa tälle oikean nimen.

metallicmush2

Metallic Mush on oikea unelma. Se levittyy mahtavasti, peittää jopa yhdellä kerroksella, mutta itse käytin kahta kerrosta. Lisäksi se kuivahtaa nopeasti ja näyttää hyvältä kynsillä. Kaiken tämän lisäksi Metallic Mushilla voi leimata! Nimettömän ja peukalon leimaukset on tehty Metallic Mush -sävyllä.

metallicmush1

Koostumukseltaan Metallic Mush on foil-lakka, eli kuin sulaa metallia, joka kuivuessaan on kuin foliopinnoite kynnellä.

Kuten sanon, niin minullahan kestää kaikki laadukkaat kynsilakat viikon, jopa toista viikkoa. Niin myös Picture Polish kestää ehjänä.

metallicmush

Jos joku mietti, että mikä se nimettömän ja peukalon punainen kynsilakka on, niin se on myös Picture Polishin. Kyseessä aivan järjettömän ihana O’hara, jonka ostin keväällä. Tuo punainen on niin ihana, että ostin sellaisen myös eräälle ystävällenikin, joka rakastaa punaisia kynsilakkoja.

Picture Polish -kynsilakkoja myy CesarsShop. Käykää katsomassa miten ihania sävyjä sieltä löytyy. Minulla on monta himotusta Picture Polishin lakoista. Hinnaltaan Picture Polishit ovat 13,00-17,20 € / 11 ml. Tämä shampanjainen Metallic Mush -metallilakka on hinnaltaan 13,00 €.

Minulla oli äärettömästi vaikeuksia päättää, että minkä sävyn valitsen kalenterin sisältöön. Halusin jotain sellaista, jossa olisi joulufiilistä, mutta sävyn piti olla hillitty ja kaunis. Halusin kynsilakan olevan hieman erilainen ja mahdollisimman monen ihon sävyyn sopivan. Halusin sävyn miellyttävän mahdollisimman monia. Siksi en voinut ottaa niitä sävyjä, joita olen pitkään himoinnut. Luulen, että kaikki eivät olisi niiden suurimpia ystäviä. Valinnan vaikeus painoi, mutta onneksi CesarsShopin Satu ehdotti Metallic Mushia, joka oli sillä hetkellä loppunut, mutta lisää oli tulossa. Päätin jäädä odottelemaan varaston täydentymistä, sillä swatch-tikusta näin Metallic Mushin ihanuuden. Tuli heti sellainen, että tämä se on!

metallicmush5

Eikös näissä ole jo kivasti joulufiilistä?

Metallic Mush saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X