Päätin ensimmäistä kertaa Glitz & Glamin historiassa järjestää kilpailun… tai oikeastaan näitä on kaksi. Tänää julkistan ensimmäisen ja huomenna toisen sääntöinen. 😉 Jokainen varmaan osaa olettaakin, että huomenna julkistettava kilpailu on sitten meikkauskilpailu. ;D

Mutta tänään julkistan kynsien lakkauskilpailun alkaneeksi! 😉 Tyyli on vapaa, mutta teema kynsissä on joulu. Kynsien EI tarvitse olla punaiset ollakseen jouluiset. Olkaa luovia ja kekseliäitä, sillä tiedän, että teitä upeita kynsitaiteilijoita on PALJON! Häikäiskää minut kekseliäisyydellä. Äläkä arastele osallistua! Minä en kehtaa osallistua kynsitaidekilpailuihin, mutta toivon, että teistä kukaan ei pidä itseään huonona tai keskinkertaisena, kuten minä pidän itseäni. 😉

TEEMA KYNSILLE:

– Joulu

TYYLI:

– Vapaa

SÄÄNNÖT:

– Voit osallistua vain yhdillä kynsillä.
– Kuvat lähetetään osoitteeseen minttura@hotmail.com
– Kuvassa sinun tulee pidellä paperilappua jossa lukee Glitz & Glam (tällä tavoin varmistetaan, että kukaan ei käytä vilppiä ja osallistu jonkun toisen tekemillä kynsillä).
– En kiellä kynsien esittelemistä omassa blogissa kilpailun aikana, sillä en pysty mitenkään valvomaan tätä asiaa.
– Päävoittajan valitsee yleisö, eli äänestyksellä. Se kuka saa eniten ääniä voittaa ja saa pääpalkinnon.
– Yleisöäänestyksen voittajan löydyttyä raati valitsee heidän mielestä parhaimman. Raati koostuu minusta, ystävästäni ja miehestäni. Eli meitä on kolme (3).
– Osallistuminen on vapaa kaikille! Mutta palkinnot postitan vain Suomessa.

LISÄ-ÄÄNET: (voit hankkia itsellesi lisä-ääniä seuraavin keinoin)

Mainosta blogissasi Glitz & Glamin joulukynsien lakkauskilpailua linkittämällä tähän postaukseen. Saat siitä yhden (1) äänen.
– Liity Glitz & Glamin lukijaksi Google-raatiin. Eli tarvitset Google-tilin tehdäksesi sen. Jos olet jo lukijani, niin olet automaattisesti saanut yhden (1) lisä-äänen.
– Liity Facebookissa Glitz & Glam sivustoon ja saat yhden (1) lisä-äänen.

Eli voit hankkia lisä-ääniä itsellesi kolme (3) kappaletta. 😉

OSALLISTUMISAIKA:

– Aika alkoi nyt!
– Osallistumisen deadline on 27.11.2011 klo 23.59. Eli aikaa on pari viikkoa tehdä kynnet, kuvata ne, halutessa mainostaa kilpailua ja liittyä lukijakseni & FB sivustoon.

TOIMINTAOHJEET: (kun olet tehnyt kynnet ja kuvannut ne lapun kanssa missä lukee Glitz & Glam, niin toimi seuraavanlaisesti)

– Lähetä kuva kynsistäsi mahdollisine lisä-äänen saanti tietoinen osoitteeseen minttura@hotmail.com
– Jos mainostit blogissasi tätä Glitz & Glamin kilpailua, niin liitä mukaan minulle linkki postaukseesi. Tällä tavoin saat sen lisä-äänen.
– Jos olet tai liityit lukijakseni Google-käyttäjäraatiin, niin liitä minulle käyttäjänimesi, jotta saat lisä-äänen. 😉
– Jos olet tai liityit Facebookin Glitz & Glam sivustoon, niin kerro nimesi, jotta saat lisä-äänen.

Lisä-ääniä ei saa ellei nämä tiedot ole liitetty mukaan sähköpostiin jossa lähetät kynsikuvat minulle.
Kuittaan kaikki saapuneet kilpailukynnet, jotta voit olla varma, että olet mukana kilpailussa.

PALKINNOT:


– Yleisöäänestyksen voittaja saa valita haluamansa kuusi (6) Color Clubin kynsilakkaa minun osoittamastani kaupasta. Osoitan kaupan, sillä en voi tietää kuinka hyvä saatavuus tulee olemaan silloin kun voittaja on tiedossa.

– Raadin mielestä paras saa valita kolme (3) haluamaansa Color Clubin kynsilakkaa.

Vinkkaan jo tässä vaiheessa, että äänestäjien kesken on arvonta. 😉 Haluan, että mahdollisia osallistujia äänestetään, joten kaikilla äänestäjillä on mahdollisuus voittaa haluamansa kolme (3) Color Clubin kynsilakkaa. Äänestysohjeet, joilla äänestäjät osallistuvat, tulee sitten siihen postaukseen missä äänestys alkaa. Eli äänestys alkaa tiistaina 29.11. klo 7.00, kun perinteisesti Glitz & Glamin joka aamuinen postaus tulee julki ajastuksella.

Kun voittajat julkistetaan omassa postauksessaan, niin linkitän jokaisen bloggarin ja kunniamaininnan saavien kynnet heidän omiin blogeihinsa, jos heillä on blogi. 😉

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa kilpailusta, niin kysy/kommentoi rohkeasti. 😉

Nyt kynsilakat ja -koristeet sauhuten koristelemaan kynsiä! 🙂

X