Glitz & Glam

Juhlameikki ystävälleni

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Lauantai aamuna tein ystävälleni meikin ja kampauksen, koska hän oli menossa vieraaksi häihin. Voitte hyvin vertailla sitä miten meikillä ja yms. voidaan muuttaa ulkonäköä, sillä ko. ystäväni oli mallina näyttötyössäni goottienkelinä. 😉 Silloin meikki ja look muutenkin oli hyvin erilainen. Nyt on pehmeä ja naisellinen.

Kuvasta puuttuu mustat korkokengät ja lainaamani musta koristeellinen pieni iltalaukku. Look on hyvin sensuelli, hienostunut ja aikuismainen. Ystäväni on 26-vuotias, joten look saakin olla häissä kypsemmän näköinen.

Aluksi mietimme auki olevaa kampausta, joka olisi kihara. Laitoin lämpörullat, mutta jotenkaan kampaus ei asettunut auki ollessa niin tyylikkäästi, joten ehdotin hänelle simppelisti kiinni olevaa, joka ei kuitenkaan ole nutturalle kiinnitetty. Kampauksessa on siis edelleen myös vapautta, mutta ei kuitenkaan täysin auki.

Lainasin hänelle kultaista ruusuani, jolla sai helposti juhlavuutta ja näyttävyyttä kampaukseen.

Kuvaa varten laitoimme minun kultaiset renkaat, mutta hän oli laittamassa häihin omat kultaiset renkaat.

Ystäväni toivoi violettia silmämeikkiä, joten tein hänelle sellaisen. Olen muuten huomannut, että violetti silmämeikki on kaikkein suosituin ja toivotuin väri.

Meikkivoiteena käytin NYXin Liquid Foundation Nudea. Korostuksissa NYX Mosaic Powder Highlight, varjostuksissa Latte ja poskipunana Plummy. Huulille kiilloksi antamaan hieman särmää laitoin aavistuksen kirsikkaisen NYX Round Lip Gloss Amethyst. Kasvoille suihkautin Urban Decayn Setting Sprayta josta tulee huomenna esittely ja arvostelu. 😉

Pohjustajana Urban Decay Primer Potion. Kulmaluulla ja silmän sisänurkassa helmiäisvalkoinen, joka tässä meikissä on NYXin Smokey Look Kitistä. Liikkuvan luomen sisänurkassa Make Up Storen Dolly. Loppu osaan liikkuvaa luomea käytin Coastal Scents Metal Mania paletin keskitummaa violettia ja ulkonurkkaan & luomivakoon tummaa violettia. Alaluomella Make Up Storen Pollution ja Metal Mania paletin violetteja joita on käytetty yläluomellakin. Alaluomen sisänurkassa Make Up Storen Dolly.
Rajaus mustalla geelilinerilla, jota pehmensin ja tein utuisemman näköiseksi Make Up Storen Pollutionilla. Alaluomen sisärajauksessa Urban Decayn 24/7 kynä Zero.

Btw, kuinka moni huomasi ystäväni erikoiset silmät? Niiden muoto ja väri on ihana! Hänellä on ihanan kissamaiset silmät luonnostaan ja väriltään jännän vihreät. Koska hänellä on luonnostaan voimakkaasti kissamaiset silmät, niin en enään tee hänelle kissamaisia varjostuksia ja voimakkaasti kissamaista rajausta. Alaluomelle käytin ulkonurkan puolelle reilusti ja paksusti mustaa luomiväriä ja näin muotoilin silmiä hieman pyöreämmiksi alapuolelta. Yleensä tehdään kissamaista mallia, mutta tälle ystävälleni yritetään hieman vähentää kissamaisuutta silmistä. ;D 

Laitetaanpa vielä kuvin käyttämäni luomivärit…

Coastal Scents Metal Mania paletti. Ympyröitynä käyttämäni luomivärit.

Näppärä NYX Smokey Look Kit. Käytin helmiäisvalkoista.

Make Up Store Dolly.Dolly on aavistuksen hohtava. Koostumus on ehkä enempi satiininen.

Upea ja kauniin metallinen NYX Round Lip Gloss Amethyst.

Eilen tein kuvaaja Sofia Virtasen kanssa meidän yhteisiä projekteja. Hieman pilvisen ja pimeän päivän vuoksi emme voineet kuvata metsässä fantasia projektia, mutta toteutimme fiftarikuvien kuvailut. Mallina oli minun näyttötöideni päivämeikissä ja natural meikissä mallina ollut I. Kuvien tyttönen seikkailee kaikenlaisissa paikoissa… muunmuassa Kouvolan rautatieasemallakin. ;D Ihmiset hieman katselivat, kun I poseeraa hieman huomiota herättävissä vaatteissa ja meikissä, Sofia antaa ohjeita ja räpsii kuvia, kun minä taas toimin lisäsalamavalon pitelijänä ja meikin & kampauksen korjaajana. 😀 Kouvolassa ei sellainen ole joka päiväistä, joten uteliaita katseita kyllä keräsimme. Jos sinä bongasit kuvaukset, niin se valkoisen varjon takana piilossa oleva olin sitten minä! ;D
Jos vaan sää sallii, niin tänään jatkuu kuvailut. 😉

X