Glitz & Glam

Juhlameikkitutoriaali

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eilen julkaisin postauksen Joe Blascon talven juhlameikki -kokoelman tuotteista. Tänään sitten olisi vuorossa tutoriaali eilisestä meikistä.

Joe Blascon talven juhlameikki -kokoelma on maanläheinen värimaailmaltaan ja lookin idea on olla valoisa ja tyylikäs.

Olen tehnyt meikkipohjan ja kulmat etukäteen, mutta tässä meikissä kannattaa aloittaa silmämeikistä.

Pohjusta silmäluomet silmämeikinpohjustajalla. Levitä napakalla siveltimellä kullanhohtoista Joe Blascon Champagnea silmän sisänurkkaan ja tuo luomiväri myös liikkuvalle luomelle asti. Näin tummaankin silmämeikkiin saadaan riittävästi valoisuutta sisänurkkiin, eikä tummameikki näin näytä liian vahvalta ja tee meikkiä ”tukkoiseksi”.

Varjosta luomivaon yläpuolta Joe Blascon lämpimällä Walnut -luomivärisävyllä. Käytä levitykseen pehmeää sivellintä, kuten häivytyssivellintä. Näin saat pehmeää jälkeä aikaiseksi. Lämpimän ruskean on tarkoitus tehdä tummaan silmämeikkiin pehmennystä.

Muotoile ja varjosta hiilenharmaalla Charcoal -luomivärillä luomivakoa, ulkonurkkaa ja tuo harmaata liikkuvan luomen keskiosalle. Häivyttele rajoja tarvittaessa häivytyssiveltimellä.

Meikkaa alaluomi samoilla sävyillä. Levitä ensin paksumpi rajaus lämpimällä ruskealla. Tee jäljestä pehmeä ja häivytelty heti. Tämä onnistuu napakallakin siveltimellä taputtelemalla luomivärin alaluomelle.

Lisäää harmaa Charcoal aivan ripsityveen.

Rajaa silmät mustalla kajalilla ja pehmennä jälkeä siveltimellä. Levitä maskara ja tee halutessasi alaluomelle sisärajaus kajalilla.

Jos et ole tehnyt vielä meikkipohjaa ja ehostanut kulmiasi, niin tee ne tässä vaiheessa.

Seuraavaksi luodaan valoa ja hehkua kasvoille Joe Blascon Special Yellow -valovoiteella. Ota pieni määrä voidetta kämmenselällesi ja hiero sitä hieman notkeammaksi. Joe Blascon purkkiin pakattu valovoide notkistuu ihonlämmöstä hyvin helposti ja on nopeasti työstettävissä.

Jos valoa halutaan luoda hillitysti (käyttömeikissä hillitty = parempi), taputtele ohuet kerrokset valovoidetta poskipäillesi, alaluomien alapuolelle, leukaan, amorinkaarelle, nenänselkään ja otsan keskiosaan. Esiintymis- ja kuvausmeikissä kerrokset saavat olla paksummat.

Valovoide levitetään ja häivytetään siveltimellä.

Valovoide tulee häivytellä ns. huomaamattomaksi, vaikka selkeä ero näkyykin. Minulla ei ole varjostuksia vielä tässä kuvassa, mutta silti kasvojen muodot ovat tulleet selkeämmiksi.

Voit halutessasi korostaa myös kulmaluuta valovoiteella. Levitä vain kulmakarvojen alle, sen korkeimmalle kohdalle kevyesti valovoidetta ja häivyttele sormin tai siveltimellä. Voi päälle lisätä esim. Joe Blascon Champagne -luomiväriä.

Silmämeikki valmis! Se on tumma, mutta silti valoisa. Lämminruskea luomivaon yläpuolella tuo pehmeyttä silmämeikkiin, tummaharmaa muotoilee ulkonurkan ja kullanhohteinen luomiväri tuo silmämeikkiin valoa ja kirkkautta.

Tein tässä meikissä puuteriset varjostukset, jotta kasvomeikistä ei tulisi liian jylhä ja kontrastinen. Varjostin aurinkopuuterilla poskiluun alta, nenänpielet ja kasvojen reunat.

Lisää poskipuna ja huulipuna, joka minulla on Joe Blascon Mango.

Jos haluat juhlavammat huulet, niin lisää huulipunan päälle Nude -huulikiiltoa.

Meikki on valmis!

Vahvempien meikkien ystävillä menee päivämeikistäkin. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole liian tumma tai vahva, eikä ollenkaan räikeä.

Talven juhlameikkilook on luotu näillä Joe Blascon tuotteilla:

Eyeshadow: Champagne, Charcoal ja Walnut – 31,90 € / 1,4 g
Lipstick: Mango – 28,00 €
Lip Gloss: Nude – 28,90 €
Highlight: Special Yellow – 36,90 €


Tähän meikkiin sopii loistavasti myös punaiset huulet, jos punainen vain sopii sinulle.

Rajaa huulesi Joe Blascon huulten rajauskynällä, sävyssä True Red. Voit halutessasi värittää huulesi kauttaaltaan rajauskynällä.

Levitä huulillesi Joe Blascon True Red huulipuna. Paras lopputulos syntyy, kun levitykseen käyttää sivellintä, mutta rajatuille huulille on helppo levittää pigmenttinen huulipuna myös suoraan puikosta.

Käyttämäni huulituotteet:

Lipstick: True Red – 28,90 €
Rajauskynä: True Red – 26,20 €

Pehmeät kiharat tekevät loppusilauksen juhlalookiin.

Toivottavasti piditte tutoriaalistani ja saitte uusia vinkkejä meikkaamiseen.

Joe Blascon tuotteet saatu maahantuojalta.

Lue myös

X