Glitz & Glam

Kahden viikon kynsilakka

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kynsilakkarintamalla on ilmestynyt jälleen uutta. Esittelen nyt kynsilakan, joka kesti minulla kaksi viikkoa.

colorrichelevernisalhuile7

L’Oréal Paris lanseerasi uuden kynsilakka sarjan, joka kantaa nimeä Color Riche Le Vernis à l´huile. Nimestäkin voi jo päätellä, että öljy liittyy jollakin tavalla tähän kynsilakkaan. Color Riche Le Vernis à l´huile -kynsilakoissa on käytetty mikro-öljyjä. Mitä lie se sitten tarkoittaakin, mutta tarkoituksena on ollut aikaansaada hoitava ja yhdellä kerroksella peittävä kynsilakka, joissa on intensiivinen ja kiiltävä väri. Kynsilakoissa on hentoinen ruusuntuoksu.

colorrichelevernisalhuile

Ensimmäisenä testasin sävyn 332 Violet Vendôme. Hauskaa kun kynsilakat ovat saaneet kunnon nimet. Minä pidän siitä, että kynsilakkasävyillä on nimiä. Ne jäävät minulle mieleen paremmin, kuin kaksi tai kolme numeroa.

Kynsilakan nimi on kivasti laitettu korkin päähän. En voi olla huomauttamatta, että selektiivisemmällä laatukynsilakkamerkki Essielläkin sävynimet ovat nykyään korkin päässä.

colorrichelevernisalhuile2

Color Riche Le Vernis à l´huile -kynsilakoissa on kaunis mosaiikkikuvioinen pullo. En voi olla huomauttamatta, kuinka pullon muotokieli mosaiikkikuviota lukuun ottamatta muistuttaa Essietä.

colorrichelevernisalhuile4

Violet Vendôme on kaunis ja täyteläinen violetti. Jos kuvailen sävyä jollakin termillä, niin se olisi grape, eli viinirypäle. Pigmenttinen ja melko hyvin peittävä creme-koostumus, joka kuivahtaa kohtuullisessa ajassa. Ei äärimmäisen nopea, mutta ei ikuisuuksia kuivuva ja kovettuva. Joskus creme-lakat saattavat olla äärimmäisen huonosti kovettuvia. Vaikka kynsilakan sanotaan peittävän yhdellä kerroksella, niin omille kynsilleni olen tarvinnut 2-3 kerrosta. Vähän sävystä riippuen.

colorrichelevernisalhuile6

Kynsilakka levittyy leveän, litteän ja hieman pyöritetyn kärjen omaavan siveltimen avulla todella helposti ja hyvin. Kynsilakka on itsekseen hieman tasoittuva, kuten nykyään laatukynsilakat tuppaavat olemaan. Tällä siis tarkoitetaan sitä, että lakkaukseen ei jää raitoja yhtä helposti, koska kynsilakka leviää ja tasoittuu kynnen pinnalle. Enpä voi olla huomauttamatta siitä, kuinka sivellin ja levittyvyys muistuttavat Essien kynsilakkoja.

colorrichelevernisalhuile3

Mitä ruusuiseen tuoksuun tulee, niin kyseessä ei kuitenkaan ole niin tuoksuva, kuin tuoksulakat ovat. Osa varmasti muistaakin nuo jokusen vuoden takaa olleen hitin Color Clubin kynsi- ja päällyslakoissa. Jotain tuoksua olen tuntevinani, mutta kyllä ne kynsilakan muut raaka-aineet tuntuvat tuoksussa vahvemmin.

colorrichelevernisalhuile1

Kaiken kaikkiaan todella sievä kynsilakka, jossa viihdyin… tasan KAKSI viikkoa! Nyt huomautan, että minullahan kynsilakat kestävät hyvin. En siksi hehkuta kynsilakkapostauksissa, että tämä on nyt kestävä kynsilakka ja kerro aikaa, kuinka kauan kesti moitteettomana. Usein on niin, että saatan vaihtaa kynsilakkausta, vaikka se olisikin ollut hyvässä kunnossa vielä. Olen kertonut tästä muutaman kerran ja sanonut, että minulla kestää keskimäärin viikon verran kynsilakka kynsillä. Jotkut kestävät sen 3-4 päivää ja jotkut noin 10 päivää. Mutta kaksi viikkoa, eli 14 päivää on kyllä jo huikeaa! Palatteko halusta nähdä, että miltä kynteni näyttivät 14 päivän jälkeen?

colorrichelevernisalhuile5

Tältä kynnet näyttivät tasan KAKSI viikkoa myöhemmin. Edellisenä iltana saunoin ja kävin suihkussa, jonka jälkeen keskisormesta lohkesi pienen pieni pala lakkausta, eli 13. päivänä. Seuraavana päivänä etusormen kynnestä lohkesi pieni pala sivusta, eli 14. päivänä. Kärjistä tietenkin lakkaus kului parin päivän aikana, mutta ei tämän enempää. Kynnen ns. leikkauspinta kärjissä on se mistä lakkaus kuluu nopeasti. Mutta Color Riche Le Vernis à l´huile -kynsilakka ei kulunut muualta. Minulta kynsilakat lähtevät sitten lohkeamaan ja repsottamaan kynsinauhojen puolelta. Sieltä alkaa lakkaus korkkaamaan irti ja huomaan tuon aina hiuksiani käsitellessä, koska hiukset jäävät tietenkin lakkauksen ja kynnen väliin. Kaksi viikkoa sama lakkaus, ilman minkäänlaista paikkaamista tai päällyslakan lisäilyä, eikä lakkaus korkannut irti. Hiukset eivät tarketuneet kynsiin. Huippua!

Ihan tavallisista kynsilakoista tämä L’Oréal Paris’n uutuuskynsilakka on ollut kestävin minulla. En muista vastaavaa kestävyyttä. Kyllä se 10 päivää on ollut maksimi. Geelilakat, eli ne ilman UV-valoa kovettuvat ovat pystyneet samaan, mutta ei tavallinen kynsilakka. En voi olla huomauttamatta, että Essie on myös ollut todella kestävä kynsilakka minulla.

Huomautan kuitenkin, että minulla lähtökohtaisestikin kynsilakat kestävät nykyään todella hyvin. Kynsilakkojen kestävyydet ovat mysteerejä. Toisilla ei vaan meinaa kestää ja sitten joku saattaa olla jollakin todella kestävä, mutta ei sitten toisella. Haluan tästä asiasta huomauttaa. Kokeilemalla tuo asia selviää. Hyväkuntoisilla kynsillä myöskin on todella paljon tekemistä kynsilakkojen kestävyyden kanssa.

colorrichelevernisalhuile8

Color Riche Le Vernis à l´huile -kynsilakat ovat olleet myynnissä tammikuusta asti. Suositushinnaltaan kynsilakat ovat 8,90 € / 13,5 ml.

Mitäs tuumaatte näistä kynsilakoista? Oletteko yhtä mieltä kanssani, että ns. markettimerkille tuli upea uutuus, joka on tyylikäs? Viittaan muutaman kerrankin Essieen tässä postauksessa. L’Oréal omistaa Essien, joten suurella mielenkiinnolla testaan näitä lisää ja palaan sitten mahdollisesti panosta tai pihistä postauksen kanssa asiaan.

Mahtavaa naistenpäivää kaikille naisille!

Kynsilakat saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X