Glitz & Glam

Kalpean kesän aurinkopuuteri

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nytpä voisin esitellä tämän kesän ihanimman aurinkopuuterin. Tämä ko. aurinkopuuteri on siitä kiva, että se sopii kalpeanaamoille erinomaisesti. Kurjan ja sateisen kesän vuoksi monikaan ei ole päivettynyt, kuten aikaisempina vuosina.

guerlainjoliteint

Guerlainilla on paljon ihania aurinkopuutereita. Merkin aurinkopuuterit kuuluvat Terracotta -sarjaan. Olen jo pitkään haaveillut jostakin Guerlainin Terracotta -aurinkopuuterista. Lopputalvesta ihastuin Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow Powder Duo -puuteriin ja kevään tullen sen itselleni sitten ostin.

guerlainjoliteint1

Näissä Joli Teint -puutereissa on hyvin vaaleita sävyjä. Sävyt on nimetty Blondes ja Brunettes, ja niitä löytyy molempia vaaleampi ja tummempi. Brunettes -sävyt ovat aprikoosisia, kun taas Blondes -sävyt ovat lämpimän pinkkejä. Minulla on tummempi Blondes, joka on toiseksi tummin vaihtoehto näistä Joli Teint -aurinkopuutereista.

guerlainjoliteint2

Rasia ei tässä aurinkopuuterissa ole huikean erityinen ja näyttävä, mutta ihan ok. Guerlainilta löytyy huikean näyttäviäkin rasioita.

guerlainjoliteint3

Rasian sisältä paljastuu kaunis aurinkopuuteri, jossa mukana sirppimäinen poskipuna.

guerlainjoliteint4

Voiko aurinkopuuterin tuoksuun rakastua? Ilmeisesti voi, sillä minä olen rakastunut Guerlainin aurinkopuuterin tuoksuun. Guerlainilla on Limited Edition -tuoksu Terracotasta. Ilmeisesti Terracotta Le Parfum EdT on jo loppuunmyyty, mutta meinaan nyt vielä kurkata Tallinnan. Laivalta tuskin löytyy. Minä haluan tämän tuoksun pullotettuna, sillä tuoksu on silkkaa ylellisyyttä, hienostuneisuutta, puuterista pehmeyttä ja kesän aurinkoa. I love it!

guerlainterracotta1

Kuten jo hieman vihjaisinkin, niin Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow Powder Duot eivät ole huippupigmenttisiä, tai miten sen sanoisi? Ne ovat pigmenttisiä, mutta pigmentit ovat vaaleita. Ne ovat keveitä ja sellaista luonnollista hehkua antavaa. Kuitenkin nämä näkyvät vaalealla iholla ja niitä voi surutta sutia, sillä aurinkopuuteriöverit vaativat jo selkeää kerrostamista.

guerlainterracotta2

Vaalealla iholla puuterit näkyvät kaikista parhaiten. Sävyjä voidaan käyttää yhdessä (sekoittaa siveltimellä) poskipunana tai erikseen aurinkopuuterina ja poskipunana. Aurinkopuuterilla saa luotua luonnolliset auringon suudelmat, että myös varjostuksia. Itse olen käyttänyt lähinnä varjostuksiin.

kesämeikkitutoriaali22

Vaikka aurinkopuuterin sävy 02 Natural Blondes on hyvin vaalea, niin itse pidän sen helppoudesta. Vaikka en todellakaan ole vitivaalea, niin silti saan tällä luotua luonnollisia varjoja kasvoilleni. Talvella sävy varmasti tulee näkymään selvemmin, sillä talvella olen taas aika vaalea.

yslmeikki7

Tässä meikissä käytin aurinkopuuteria varjostuksiin ja poskipunaa poskille.

hehkumeikki2

Hieman päivettyneempänäkin olen tehnyt varjostuksia. Eikö olekin kivan luonnollinen?

guerlainjoliteint2

Ja kuten arvata saattaa, niin mikään halpa tämä aurinkopuuteri ei ole. Jos oikein muistan, niin tämä maksaa 50-55 euroa. Kuitenkin itse koin joka euron väärtiksi ja tässä tuotteessa selkeästi erotan sen, että kyseessä on selektiivinen tuote. Tuoksu on ensimmäinen, josta sen huomaa ja voikin tunnistaa Guerlainin hienostuneeksi tuoksuksi. Toinen mistä huomaa, on puuterin hienojakoisuus, joka ei kuitenkaan pöllyä sitä käyttäessä, mutta väriä silti irtoaa. Kolmas on tuotteen luonnollinen hehku. Terracotta Joli Teint ei ole glitteristä, eikä shimmeristä, mutta siinä on upeasti valoa heijastavia pigmenttejä, jotka antavat ihastuttavan hehkun kasvoille. Minuun vetoaa juuri nämä tällaiset pienet hehkut, jotka näyttävät luonnollisilta.

Oletteko löytäneet itsellenne sen ihanimman aurinkopuuterin? Mikä se on? Minä haluan vielä jossain vaiheessa hankkia itselleni vähän tummemman Guerlainin Terracotta -aurinkopuuterin. Jos joskus haluan vähän revitellä varjostuksien kanssa tai jos joku kesä olenkin päivettyneempi.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X