Maskarat

Kampamaskara Cliniquelta

4.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Noin kuukausi sitten vilautin teille Stockmannin ostoksiani, joista yksi oli tämä tänään esittelemäni Clinique High Lengths Mascara.

Clinique High Lengths Mascara lupaa pidemmät ja erotellummat silmäripset.

High Lengths -maskarassa on kaareva, kampamainen harja. Harjaa on helppo käyttää. Sen käyttö ei vaadi mitään ihmeempiä kikkailuja, vaan sillä yksinkertaisesti vain kammataan ripsiä. Siksak-harjaaminen ei kannata, sillä se vain saa ripset liimaantumaan yhteen. Harja kulkee helposti ripsissä ja tavoittaa lyhyimmätkin silmäripset sisä- ja ulkonurkissa. Harja annostelee sopivasti massaa. Harja ei kastele ripsiä aivan kosteiksi maskaramassasta ja juuri sen vuoksi harjalla pääsee tekemään tehokasta nostetta ripsille.

Cliniquen High Lengths -maskaraa kutsutaan köyhän naisen Sisleyksi. Minulta jäi esittelemättä tämä mainio, mutta ökykallis Sisleyn So Intense -maskara. Enkä onneton koskaan kuvannut sen harjaa, joka on myös kampamainen.

Mutta mitä saa aikaan Clinique?

Ripseni ovat lyhyet, mutta niissä on ihan mukavasti tuuheutta luonnostaan. Kun minulle ei suotu pitkiä silmäripsiä, niin onneksi sain taipuisat ripset. Minä en taivuta ripsiäni taivuttimilla, vaan saan niihin pelkästään maskaralla sellaiset taivutukset, kun olette meikkipostauksissani tottuneet näkemään. Ainoastaan tekoripsiä laittaessa kiroan taipuisat ripseni, mutta muuten olen tästä ominaisuudestani onnellinen.

Tuuheutta Clinique High Lengths-maskara ei niinkään anna, mutta kyseessä onkin pidentävä ripsari. Minulle riittää kaksi kerrosta, mutta saatan toisinaan tottumuksesta levittää kolme kerrosta. Oikeastaan se kolmas kerros ei juurikaan muuta lopputulosta. Ehkä saan hieman tuuheutta lisää?

En ollutkaan käyttänyt Clinique High Lengths Mascaraa missään viime aikaisissa meikkipostauksissani, joten nappasin Instagramista kokokasvokuvan, jossa minulla on ko. maskara ripsilläni.

Minulle Clinique High Lengths Mascara antaa todella napakat taivutukset, mutta kerroin jo, että tämä ei ole yksistään maskaran ansiota. Harjan kaareva muoto myös auttaa jo levitysvaiheessa ripsien taivutteluun. High Lengths kestää minulla ihan mukavasti vesiliukoiseksi. Se ei varise ja tuhriintumistakin esiintyy vasta iltamyöhällä. Ehkä vähän aikaisemmin, jos en ole meikannut alaluomeani. Silmänympärysvoide saa minulla alaripsien maskaran hieman tuhriintumaan, jos en meikkaa alaluomiani luomivärillä.

Clinique High Lengths Mascara ei ole ökykallis. Stockmannilla hintaa oli 28,90 € / 7 ml. Laivalla selviää varmaankin alta parilla kympillä. Pssst… Tiesittekö, että Stockamann on tuonut verkkokauppaansa myös kosmetiikkatuotteita? Tässä suoralinkki maskaraan.

Aivan hentoripsisille en välttämättä lähtisi suosittelemaan High Lengths -maskaraa. Enkä heille, jotka käyttävät vedenkestäviä, sillä tämä on vesiliukoinen. Tuuhearipsisille voin suositella ja heille, jotka kaipaavat nopeasti ja helposti käytettävää maskaraa.

Kun alussa puhuin tätä maskaraa köyhän naisen Sisleynä, niin sen verran näissä on eroa hinnan lisäksi, että Sisley antaa myös volyymia. Lisäksi Sisleyta saa kampailla hieman tarkemmin, koska sen harja annostelee massaa huomattavasti enemmän. Hinnassa on eroa sen verran, että Clinique maksaa 28,90 € ja Sisley noin 50 €.

Oletteko kokeilleet kampamaskaroita? Oletteko pitäneet? Minä ainakin olen pitänyt näistä kahdesta kampamaskarasta, joita olen kokeillut.

Kommentit (18)

Mä olin lukenut Sisleystä (Sensaisti -blogista) ennen sen ostoa, niin siksi handlasin sen ensimmäisellä kerralla. Ja kun oli ollut Sisley, niin tämäkin oli helppo. Mutta varmasti ilman etukäteen tutkimista olisin sössinyt ripseni Sisleyllä. 😀

Monesti muuten onkin, että sitä ihastuu johonkin tuotteeseen, kun oppii vaan käyttämään. 🙂 Toisinaan jonkun tuotteen kohdalla menee tovi, että älyää oikean tekniikan käytössä.

En oo kokeillut tällaisia ripsareita, mutta tää näyttää toimivan tosi hyvin sun ripsille 🙂

Joo, kampamaskarat toimii hyvin. Yllätyin Sisleyn kohdalla. Clinique ei enää yllättänyt, sillä tämä on toinen kampamainen maskarani. 🙂

Tämän esittely kyllä sykähdytti mua hieman enemmän kuin se Lancomen uutuusmascara. Ehkäpä tämä tuote olisi ihan kokeilunarvoinen! 🙂

Minä pidän hieman enemmän tästä Cliniquesta. Ihan hirvittävästi näissä ei eroja minulle ollut, mutta hieman enemmän pidän tästä.

Mä oon hämmästynyt, miten toi harja tekee melkein paksut ripset 🙂

Minulla on aika jämäkät ripset, joten maskarat saavat minulle paksuutta yksittäiselle ripsikarvalle. 🙂

Mie pidän kovasti kampamascaroista. Omistan ylipitkät ripset, jotka tapaavat näyttää hiukan harvahkoilta, ja hyvälle erottelevuudelle on aina tarvetta. Harmi vain, että mokomat tuntuvat olevan järestään pidentäviä.

Niin… kampamaskarat taitavat olla pidentäviä. Tuo mainitsemani Sisley antaa kyllä paljon volyymiakin, mutta se on todella ökymaskara. Maksoin omastani Pariisissakin sen 38 euroa. :O Mutta kun niin halusin kokeilla sitä.

Erittäin vakuuttavia nämä sun kuvat, ostoslistalle ehdottomasti! 🙂

Saatat tykätä tästä. 😉 Ei tosin yhtä volyymia antava, kuin se Sisley, mutta paljon huokeampi. 😀

Hyvältä näyttää! 🙂 Mua vaan aina harmittaa, kun tiedän jo valmiiksi että mun ripsissä ei pysyisi kuitenkaan. Mutta tykkään silti lukea muiden ripsiväriarvioita ja katsella ripsikuvia. 🙂 Olet muuten onnellinen kun ei tarvitse ripsiä erikseen taivutella! Mullakin oli aika kaarevat ripset ennenkuin raskauden myötä koin sen ihmeellisen ripsilyhentymän, siinä samassa mun ripset muuttuivat aivan tikkusuoriksi. Ihme juttu.. No, tällä hetkellä mun puolen minuutin meikkipuuteri-poskipuna-ripsiväri -meikkausrutiiniin ei mahdu taivuttelua, joten ripset jää aina vähän hassun näköisiksi kun törröttävät suorina eteenpäin. Tosin näillä silmäpusseilla kai aika sama.. :’D

Äääh! Kirjoitin pitkän vastauksen, mutta se katosi!!! *ärrimurri*

Noh, uudestaan…

Olen kyllä onnellinen taipuisista ripsistä. Se onkin ehkä ainut asia mihin olen tyytyväinen ripsissäni. Taivuttavia maskaroita en voi edes käyttää, sillä ripset taipuvat yli kutistuvan massan vuoksi.

Luinkin sinun ripsistäsi. Minullahan oli sama ongelma. Ripset lyhenty ja ne eivät enää taipuneet. Maskarat varisi myös todella herkästi. Jos yhtään lohduttaa/helpottaa, niin minä sain ripset takaisin, joten etköhän sinäkin saa. 🙂

Meillä ei enää vietellä vauva-aikaa, mutta kiireinen äiti silti meikkaa hyvin pikaisesti ja samalla tyylillä. Meikkipostaukset ja Instagramissa julkaistut kuvat voivat antaa väärän mielikuvan totuudesta. ;D

Mulla on ollut joskus vuonna kivi ja kirves joku, mutta olen vähäksi aikaa unohtanut koko kamman. Tuota Sisleyta on tehnyt Sallan innoittamana monesti mieli kokeilla.

Salla sai kipinän siihen minulta ja minä taas Sensain Marilta. ;D

Muistin kun mainitsit tuosta Sisleysta vähän ennen viimeisimpiä Hulluja Päiviä ja huomasin, että siellä sitä myytiin 36€. Kiinnostuin aivan mielettömästi ja ostin sen. En ole avannut sitä vielä, koska en kestä jos rakastun siihen ja käytän sen loppuun. 😀 Hölmöä ajatella näin, mutta jos avaan sen ensi kuussa niin sitten seuraavilta hullareilta voisin ostaa toisen ehkäpä…?

-Serafia, joka ei jaksa kirjautua…

Joo, se oli silloin tarjouksessa. Ei halpa silloinkaan, mutta inhimillisempi hinta maskarasta. 😀

Minä pelkäsin samaa, kun omani ostin. Vaikka siitä pidin paljon, niin olen tullut toimeen muillakin hyvillä maskaroilla. Tämä on nyt vähä kakspiippunen juttu… en tiedä toivonko sinun pitävän siitä vai ei? 😀

P.s. Kiva kuulla sinusta Serafia. 😉

Mulla kesti jonkun aikaa, ennen kuin opin tätä käyttämään. Hidas sytytys..? Sitten kyllä ihastuin jälkeen! Onneksi Sensaistissa oli ”käyttöohjeet” :D. Tai ne taisivat olla tuohon Sisleyhin, mutta niillä sain tämän toimimaan.

Mä olin lukenut Sisleystä (Sensaisti -blogista) ennen sen ostoa, niin siksi handlasin sen ensimmäisellä kerralla. Ja kun oli ollut Sisley, niin tämäkin oli helppo. Mutta varmasti ilman etukäteen tutkimista olisin sössinyt ripseni Sisleyllä. 😀

Monesti muuten onkin, että sitä ihastuu johonkin tuotteeseen, kun oppii vaan käyttämään. 🙂 Toisinaan jonkun tuotteen kohdalla menee tovi, että älyää oikean tekniikan käytössä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *