Glitz & Glam

Katsaus tulevaan syksyyn…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa syyskuun ensimmäistä päivää. Nyt on virallisesti syksy. Vielä jotain kesäistä on tulossa, mutta tässä murrosvaiheessa tehdään jo pieni katsaus tulevaan syksyyn. Katsotaan, että mitä uutuuksia syksy tuo tullessaan ja mitä täällä Glitz & Glamissa on luvassa syksyn aikana.

tulossa6

Keväällä käväisin Bohon pr-tapahtumassa. (Postaus täällä) Kyseessä on luonnonkosmetiikkamerkki, joka on kohtuuhintainen ja kiinnostava. Sain tapahtumasta pussukallisen tuotteita, joihin tutustua ja sitten myöhemmin maahantuoja halusi vielä lähettää muutaman muunkin tuotteen testailtavaksi.

tulossa1

Jätin Bohon odottelemaan syksyä, sillä saamani luomiväripaletti innoitti minua syksyisempään meikkiin. Olen tässä loppukesästä tutustunut Bohoon ja kuvaillut syksyisempiä meikkejä ja tutoriaaleja niihin.

tulossa2

Laitetaas yksi sneak peak -kuva tulevasta. Tällaiseen syksyisempään meikkiin on tulossa tutoriaali.

tulossa10

Glamglow’n odotetut kasvojen puhdistusaineet ovat saapuneet Suomeen! Olen niin odottanut. Glamglow -esittelyäkin on luvassa. Jos et malta odottaa esittelyä, niin ainakin Stockmannilla nämä ovat jo myynnissä. Hintaa putsareilla on 33,90 €.

tulossa5

Maybelinen Baby Lips -huulivoiteet saavat täydennystä. Baby Lips Vitamin Shot -huulivoiteet ovat kausituote, eli vain tämän syksyn myynnissä. Yritän esitellä nämä mahdollisimman pian. Jos työkiireet eivät painaisi näin pahasti päälle, niin olisin nämä jo viime viikolla esitellyt.

Uutuusmaskarakin on tulossa lokakuussa. Epätäydellinen on uusi täydellinen, kuuluu Maybellinen Colossal Chaotic Lash -maskaran lausahdus.

tulossa8

Aina niin ihanan IsaDoran syksy on rokkia ja romantiikkaa. Rock & Romance -syyskokoelma on savuisen ja rock -henkinen, lisämausteena on romanttista punaista.

tulossa7

Olen aivan innoissani kokoelman huulipunista. Kauniita sävyjä.

tulossa4

L’Occitanelta tulee myös uutuuksia. Melting Honey -tuotteet lanseerataan lokakuun aikana ja ovat myynnissä rajoitetun ajan. Kyseessä on ihoa pehmentävä vartalonhoitosarja.

tulossa3

Syyskuussa myyntiin tulee ylellinen Divine Cream Mask -kasvonaamio, johon mukaan kuuluu 24 karaatin kullalla päällystetty applikaattori. Nyt minä tarvitsen vapaita iltoja, jotta pääsen nauttimaan tästä ylellisyydestä.

tulossa9

Clarinsilta on myös tullut kiinnostava syyskokoelma. Clarinsin syyskokoelma kantaa nimeä Pretty Day & Night, joka on myös kokoelman teema. Tässä Clarinsin kokoelmassa on kaksi luomiväripalettia. Kokoelmassa on myös kulmakyniä, rajauskyniä, kaksi uutta sävyä Ombre Matte Eyeshadow -luomiväreihin. Lisäksi on kaksi huulipunaa, joista minulla punainen Red Paprika.

tulossa

Ehdittekö jo pelästyä, että en nosta palettien kansia? 😀 No tietysti minä vähän vilautan niitäkin. Eli vasemmalla Pretty Night ja oikealla Pretty Day -paletti. Luomiväripaletit päivään ja iltaan.

Tällaista kaikkea ja paljon muutakin on luvassa syksyn aikana. Kesä tavallaan jäi vähän lyhyeksi, mutta silti olen jo innoissani syksystä. Rakastan kaikkia vuodenaikoja, vaikka syksy saattaa joinakin vuosina olla hieman liian raskasta aikaa minulle. Rakastan syyskokoelmien värejä, kynttilöitä, neuleita ja lasillista hyvää punaviiniä. Täytyy ottaa niistä iloa pimeneviin iltoihin.

Postauksen tuotteet saatuja, Glomglow’n putsaria lukuun ottamatta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X