Glitz & Glam

Katselmus essencen syksyisiin uutuuksiin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin 

Kivaa alkanutta viikkoa! Maanantai saattaa olla vähän mälsä päivä. Minulle se usein edustaa uutta mahdollisuutta. Uusi viikko, uudet kujeet!

Yleensä en tee uutuuskokoelmien tiedotuksellisia postauksia. Yleensä esittelen kaiken oman kokemuksen kautta, mutta nyt teen pientä poikkeusta. Essence on sellainen vauhdikkaampi rytmiltään ja sykliltään kausituotteidensa kanssa. Minulla on jäänyt monet kausituotteet, jopa vakiovalikoimaan kuuluvatkin suosikkini esittelemättä, koska en ole ehtinyt ottamaan niistä kunnollisia kuvia käytössä. Tuotetta olen saattanut käyttää, mutta kuvia siitä en ole ehtinyt ottamaan. Sitten tuleekin jo uutuudet ja minulta jäi jotain kivaa essenceltä näyttämättä. Siksi tällä kertaa esittelen essencen kivoja juttuja enemmänkin tiedottaakseni kuin syvällisen kokemukseni kautta.

Essence on nuorisolle suunnattu brändi. Se näkyy tuotteiden ulkonäössä, tuotteissa ja niiden käyttötavoissa. En kuitenkaan anna sen häiritä itseäni. Toki olen jostain näkökulmasta vielä nuori nainen, mutta jostain näkökulmasta olen sen maagisen rajan ylittänyt aikuinen nainen. En itsekään aina tiedä kumpi olen. Jospa olisin vain minä?

Olen sitä mieltä, että nuorisolle suunnattu essence taipuu meille kohderyhmän ulkopuolella olevillekin. Ihan älyttömän halpoja meikkituotteita voi käyttää sulassa sovussa kalliimpien tuotteiden kanssa ja olla edelleen ”glam”. Tällaisia lookeja olen joskus essencen meikeillä itselleni luonnut.

Minulta on lähipiiri ja tuttavat välillä kysyneet, että ovatko ne essencet mistään kotoisin? Vastaan, että kyllä! Ei kaikki ole niin mahtavia koostumukseltaan tai sovellu aikuisemmalle iholle, mutta monia helmiä essencellä on. Tänään tosiaan katselmus uutuuksiin, joita PR-toimisto minulle lähetti.

KYNNET

melted chrome sealing top coat 3,69 €
Vesipohjainen päällyslakka erityisesti kynsipuuterilla toteutetun manikyyrin viimeistelyyn. Voidaan käyttää muiden kynsilakkojen päälle.

cosmic lights nail polish 3,09 €
Erilaisissa valaistuksissa erilaiselta näyttävä kynsilakka, jossa glitterhiukkasia.

glitter on glitter off peel off nail polish 3,09 € Muistatteko postaukseni peel off -aluslakasta, joka helpottaa glitterlakkojen poistoa? Tässä kynsilakassa on sama idea, mutta ei tarvita erillistä aluslakkaa. Kaksi ohutta kerrosta, ja kynsilakka pitäisi kuivuttuaan olla helposti pois kuorittavissa.

melted chrome nail powder 3,69 €
Kiiltävän, kromimaisen efektin kynsille antava kynsipuuteri. En ole näitä vielä kokeillut, mutta päätin kokeilla. Näitä käytetään niin, että ensin lakataan kynsi haluamallaan kynsilakalla, sen jälkeen puuteri levitetään pintaan ja sormella hierotaan kynsi kiiltäväksi. Lopuksi päällyslakka.

HUULET

velvet matte lipstick 2,89 €
Nämähän eivät ole uutuus, mutta onko sitten syys- ja talvikaudelle tullut uusia sävyjä, vai ovatko nämä vain nosto? Kyseessä siis puolimattainen huulipuna. Tykkään itse näistä essencen velvet matte -huulipunista. Hyviä peruspunia.

insta-care lipstick 2,49 €
Huulivoiteen ja huulipunan yhdistävä tuote. Sisältää 20% sheavoita sekä E-vitamiinia.

SILMÄT

I need a miracle! volumizing & strengthening mascara 4,39 € 
Volyymia ja pituutta lupaava maskara. Tykkään essencen maskaroista. Ne eivät kestä minulla tuhriintumattomina koko päivää, mutta ihan uskomattoman hienot ripset niillä saan aikaiseksi. Oma suosikkini on lash princess*.

I love extreme crazy volume brown mascara 3,49 € Luonnollisiin lookeihin volyymia antava ruskea maskara. Tämä kuuluu fall back to nature -kokoelmaan, joka tulee myyntiin syyskuussa. Tulee hyvin volyymia ripsiin, mutta kulmiin ihan älyttömän paljon tuuheutta antava. Minä luin vähän väärin. Luin pakkauksesta brow mascara. Testasin sitä kulmiini ja olin, että jopas on hyvä kulmamaskara! Tämähän antaa ihan uskomattoman paljon tuuheutta ja pitoa. Noh, luin hetken päästä uudestaan pakkauksen kylkeä ja huomasin n-kirjaimen brow-sanan perässä. UUUUPS! Mutta minä olen testannut tämän kulmakarvoillekin ja voin sanoa, että toimii! En sitten tiedä kumpaan käytän, kulmiin vai ripsiin? Sen näkee tässä syksyllä.

eye & face palette too glam to give a damn 8,79 €
Näitä paletteja on useita! Kaikki upeita! Paleteista löytyy mattaisia että hohteisia sävyjä.

melted chrome eyeshadow 3,69€
Todella pigmenttinen ja metallinhohteinen luomiväri. Koostumus on puolivoidemainen, joten luomiväri tarttuu luomelle hyvin.

lash on lash off volumizing magnetic accent lashes 7,49€
Nämä magneettikiinnitteiset tekoripset esittelinkin jo. Nämä yllättivät minut. Lue postaukseni sekä muiden lukijoiden kommentteja magneettiripsistä.

Koska tämä too glam to give a damn -paletti on niin kaunis, haluan näyttää sitä tarkemmin.

Paletteja löytyy neljä vaihtoehtoa. Tämä too glam to give a damn on metallinhohteinen, jossa on mukana mattaisiakin sävyjä. Näyttää hauskalta! Oikeastaan kaikki paletit näyttävät hauskoilta. Suosittelen kurkkaamaan kansien alle, jos näitä näette jossain. Hauskasti tässä saamassani paletissa on just niitä sävyjä, jotka istuvat upeasti uuden hiusvärini kanssa. Jeah!

KASVOT

go for the glow highlighter palette 7,49 €
Kolme hologrammista korostuspuuteria. Paletteja on kaksi vaihtoehtoa – viileä pastellinen tai lämmin pronssinen.

#insta perfect liquid make up 5,59 €
Tämä meikkivoide näyttää ihan testeripakkaukselta tai ammattilaismeikkaajan pakkiin soveltuvalta. Ei ollenkaan kuluttajalle suunnatun pakkauksen näköinen. Nestemäinen koostumus, jolla todella hyvä peittävyys. Testasin jo hieman ja voin sanoa, että todella peittävä on. Ainut vaan, että saamani sävy 30, on liian vaalea tällä hetkellä. Ehkä talvella pääsen testailemaan tätä meikkivoidetta. Vielä ei sävy natsaa. Valikoimasta löytyy sävy 10. Se on varmaan todella vaalea!

camouflage+ healthy glow concealer 3,49€
Olen tykännyt essencen camouflage -peiteväristä. Nyt on saatavilla valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä peiteväri. Tämä camouflage+ healthy glow -peiteväri on todella peittävä, vaikka siinä on valoa heijastavia pigmenttejä. Saattaa olla, että tykästyn tähän enemmän kuin alkuperäiseen.

prime+ studio mattifying + pore minimizing primer 4,39 €
Uusi meikinpohjustaja. Saatavilla on kolme vaihtoehtoa, joista tämä kuvassa näkyvä, on erityisesti nuorelle ja rasvoittuvalle iholle suunnattu. Muut vaihtoehdot ovat: vihreä punoittavalle iholle sekä persikkainen kalpealle iholle antamaan hehkua. Minua kiinnostaisi tuo jälkimmäinen.

Luulitko, että en esittelisi hienoa go for the glow -palettia enempää?

Tämä hologrammisia korostuspuutereita sisältävä paletti on uskomattoman hieno ulkopuoleltakin!

Vaikka essence on aika halpismerkki, sillä on toisinaan aivan mielettömän upeita nämä pakkaukset!

Vai mitä mieltä sinä olet?

Ai vähän lähti minulta mopo lapasesta? Miten niin? 😀 Vähän saatoin innostua kuvaamaan tätä hologrammisuutta, jota paletin ulkokuori loisti.

Tämä on kahdesta sävyvaihtoehdosta se lämmin eli 02 the warms. Saatavilla on myös viileämpi 01 the cools, joka on pastellinen sävyiltään. Vaikka yleensä innostun kylmistä sävyistä, nyt minusta tuntuu, että tämä lämpimämpi on enemmän minun juttuni. Sävyt eivät kuitenkaan ole niin lämpimiä, vaan onhan näissäkin viileyttä.

Vaalein sävy, joka on paletin oikeassa laidassa, on minun kasvoilleni sopiva. Muut taitavat olla liian tummia. Siksi olen ajatellut, että otan tämän paletin myös silmämeikkien tekoon. On meinaan niin kauniit sävyt.

Essencen uutuudet löytyvät Citymarketeista, Tokmanneista ja Halpahalleista. Juuri näitä esittelemiäni uutuuksia en vielä Stoorla.fistä* löytänyt, mutta sieltäkin löytää essencen tuotteita, joita ei meinaa muualta löytää.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätän tämän postaukseni. Iskikö mikään uutuus sinuun?

X