Glitz & Glam

Kautta aikojen parhaimmat ripsientaivuttimet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minun onkin pitänyt esitellä nämä legendaariset ripsientaivuttimet.

Shu Uemuran ripsientaivuttimet ovat varmasti maailman kuuluisimmat ja kehutuimmat taivuttimet. Olen yksi heistä, jotka sanovat niitä parhaimmiksi, mitä on käyttänyt.

Pakko myöntää, että minulla ei ole mitään vuosien kokemuksia muista taivuttimista, sillä en ole koskaan tarvinnut itselleni taivuttimia. Omat ripseni taipuvat maskaran avulla. Miksi sitten ostin Shu Uemurat? Ensin ajatus oli, että täytyyhän ammattilaisella olla nämä niin paljon ylistetyt taivuttimet. Asiakkaiden ripsiä kuitenkin taivuttelen. No kuinkas sitten kävikään? Öhöm… Minä aloitin omien ripsien taivuttelemisen, kun haluan kunnon taivutukset. En arkena taivuta, mutta juhlaan taivuttelen. Pakko myöntää, että nämä oikeasti toimii! Olin kuitenkin hieman skeptinen, että miten jotkut taivuttimet voivat olla muka ylitse muiden, mutta Shu Uemurat vain ovat. Nämä taivuttimet eivät sitten päässeetkään työkäyttöön, vaan jäivät omien ripsien taivutteluun. Täytyy jossakin vaiheessa hankkia sinne omaan työpakkiin myös tälläiset.

En ihan tarkkaa tiedä miksi Shu Uemurat ovat niin loistavat? Ehkä syy on siinä, että japanilaisilla/aasialaisilla on keskimäärin melko lyhyet silmäripset ja Shu Uemura on japanilainen merkki. Eli juuri lyhyt ripsisille suunnitellut taivuttimet. Kulma on ilmeisesti mitä optimaalisin nappaamaan ripset taivuttimeen ja näin taivutuksesta tulee maksimaalinen.

Shu Uemuran taivuttimia ei tarvitse esilämmitellä, eikä taivuttimia tarvitse liikutella ja painella pitkin ripsirivistöä, vaan yksi ote aivan ripsityveen ja hetken painallus riittää.

Taivutin nappaa minunkin ripseni täydellisesti taivutukseen.

Ja valmis! Shu Uemuran taivuttimien kanssa saattaa joutua jopa vähän varomaan, että ei taivuta liikaa. Niin huiput ne vain ovat. Uskomatonta, mutta totta. Pärjäsin ilman taivuttimia 30-vuotiaaksi asti ja nyt sitten hehkutan näiden nimeen julkisesti.

Valitettavasti kukaan ei vieläkään maahantuo Shu Uemuran taivuttimia. Monet ostavat ulkomaan matkoiltaan, sillä näitä on ollut vaikea saada nettikaupoistakaan Suomeen, ainakaan aitoina. Tilasin omani Briteistä Harrods nimisen tavaratalon nettikaupasta. Harrods on hieman sama, kuin meidän Stockmann. One of Beauty’s Daughters -blogin Duvessan kanssa teimme kimppatilauksen, sillä Harrodsilla on postimaksut 20 puntaa, ihan sama mitä tilaa, mutta postarit ovat sen 20 puntaa. Harrodsilla Shu Uemurat maksavat 20 puntaa, joten kannattaa tilata muutakin tai tehdä kavereiden kesken kimppatilaus. Tässä suoralinkki näihin kulttimaineisiin taivuttimiin. Oikeastaan on Duvessan ansiota, että omistan nämä taivuttimet, sillä en tiennyt, että Harrods toimittaa Suomeen. Olen joskus Googlen avulla yrittänyt löytää nettikauppaa, joka toimittaisi Suomeen ja olla 100% varma siitä, että saan aidot Shu Uemurat. Joten kiitti sinulle Duvessa! <3

Sanokaas hep, jos omasta meikkipussukasta löytyy Shu Uemurat. 🙂

Olin muuten alkuviikosta Tallinnassa, joten vastaukseni kommentteihinne hieman kesti. Kävin kuitenkin kännykälläni lukemassa ja julkaisemassa niitä, mutta vastailut teille tein vasta keskiviikkoiltana, kun pääsin oman tietokoneeni ääreen. Tein muutamia kosmetiikkaostoksia, joita esittelen teille myöhemmin. Lisäksi luvassa on Lush -postauksia, kuten kylpypommeista, joita kävin ostamassa reissuamme varten. Jotain muutakin Tallinnan reissuuni liittyvää postausta on luvassa, mutta enpäs paljasta vielä enempiä. 😛

Jokos teillä opiskelijoilla/koululaisilla alkoi opiskelut tällä viikolla? Miltäs ensimmäinen viikko maistui? Minun äitiyslomailuni ovat ohi. Maanantaina palaan täysipainoisesti takaisin työ-/opiskeluelämään. Menipäs aika nopeasti… huh! Kohta on taas joulu! 😀

Lue myös

X