Glitz & Glam

Kesäkuun LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jälleen kerran se aika kuukaudesta, kun LivBoxit saapuivat tai toisille saapuvat. Minun boxini tuli eilen.

Osasin odottaa, että tällä kertaa voisi olla kesäisen oranssia väriä. Oranssihan sieltä paljastuikin.

Niin innoissani taas boxia aukaisin, että silkkipaperi pääsi vähän repeämään… Huuups!

Kun näin boxin sisällön, niin päätin lähteä pihalle kuvaamaan aurinkoista boxin sisältöä ilta-aurinkoiselle terassillemme.

Äitini ehti nähdä boxini ja kuulemma hänellä oli täysin sama sisältö. Tilasin äidilleni LivBoxin äitienpäivälahjaksi, sillä arvelin, että hän saattaisi tykätä tilauksen jatkamisesta. Äitini sai synttärilahjaksi ja nyt äitienpäivälahjaksi LivBoxin. Jos boxi lahjana ei olisi mieleinen, niin hän olisi kyllä minulle sanonut, että tilausta ei tarvitse enää jatkaa. Taitaa olla äippä riippuvainen joka kuisesta kosmetiikkaboxistaan. 😀

Aurinko oli tämän kuisen boxin teemana niin värissä, kuin sisällössäänkin. Ilmeisesti tässä kuussa boxin sisältö ei vaihdellut yhtä paljon, kuin viime kuussa, koska meillä on äitini kanssa identtiset sisällöt tai sitten se on vain sattumaa.

Sebamed Sun Care After Sun Sooting Balm

Boxin täysikokoinen tuote. Hajusteeton after sun -voide. Itse en ota aurinkoa aurinkoallergiani vuoksi, mutta voisin tätä kyllä kokeilla, jos olen ollut auringossa. Aurinkovoide pestään ensin iholta pois, jonka jälkeen after sun -voide levitetään. Voide viilentää ja rauhoittaa ihoa. Voi olla ihan hyvä tuote minulle ja tämä lähteekin mukaani mökille, koska siellä tulee oltua pitkiä aikoja ulkona ja auringossakin.

ACO Cliniderm Active Defence Sun Face Cream SPF 15

Tämä ei ole täysikokoinen, mutta lähes kuitenkin. Täysikokoinen on 50 ml ja LivBoxista saatu voide on 30 ml.

Vedenkestävä ja hajusteeton aurinkovoide kasvoille. Hyvin vähän on aikaisemmin ollut kasvoille tarkoitettuja aurinkovoiteita tarjolla. Hyvä, että erityisesti kasvoille tarkoitettuja aurinkovoiteita alkaa olemaan enemmänkin tarjolla. Hieman alhaiselta tuo kerroin vaikuttaa. Meikkivoiteissanikin on samaa luokkaa tuo SPF, joten odottaisin hieman korkeampaakin suojakerrointa.

Olay Total Effects -päivävoide

Olayn suojakertoimellinen päivävoide, joka lupaa häivyttää ikääntymisen merkkejä heleyttäen ja kosteuttaen ihoa. Suojakerroin on tässä päivävoiteessa 15, eli sama, kuin kasvoille tarkoitetussa aurinkovoiteessa. Joten… hieman on alhainen Clinidermin suojakerroin, koska päivävoiteissakin saattaa olla korkeampi SPF.
Tuoksu Olayn päivävoiteessa on perinteisen kasvovoiteen tuoksuinen, eli hieman parfyyminen.

Clarins BB Skin Perfecting Cream

Clarinsin BB-voide on kovasti kiinnostanut, mutta boxista tullut sävy on 02 medium, jonka luulen olevan aivan liian tumma minulle. Tarvitsee testata loppukesästä, kun olen päivettynyt kunnolla. Tällä hetkellä sävy on liian tumma minulle jopa kämmenselällä, jotka ovat hieman päivettyneemmät, koska autoa ajaessa kädet alkavat päivettyä jo aikaisin keväällä. Hieman pelkään, että en koskaan pääse voidetta testaamaan, sillä en kovin tummaksi kesäisin muutu, koska en aurinkoa allergiani vuoksi voi ottaa.

Clarinsin BB-voiteessa on suojakerroin 25, joka alkaa olemaan melko kohtuullinen suoja. Tuoksu BB-voiteessa on mieto ja miellyttävä, vaikkakin parfymoidun tuoksuinen.

Depend Nailpolish

Boxin toinen täysikokoinen tuote. Dependin kynsilakat ovat kooltaan vain 5 ml. Minä sain sävyn Nr. 347, joka on persikkaisen vaaleanpunainen nude-lakka creme koostumuksella.

Jos muuten kiinnititte huomiota kuvissa näkyviin kynsiini, niin kynsilakkani on China Glazen Creative Fantacy. Ihan yyyyber ihana väri. 🙂 Hieman ovat jo kärjistä kuluneet kaikkien hääkoristeiden askartelussa ja vauvamme pyllyä pestessä.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Tämä oli ehkä boxin mieleisin tuote. Toiset ovat saaneet MSCHICin huulikiillon tai poskipunan. Minulle kelpaa tämä minikokoinen Clarinsin huulivoide.

Clarins Instant Light Natutal Lip Perfector -huulivoiteen luvataan ravitsevan, korjaavan ja pehmittävän huulten ihoa. Mitä nyt ehdin kokeilla, niin tuntui todella miellyttävältä huulilla.

 Huulivoiteen päässä on pehmeä aplikaattori ja voidetta annostellaan puristamalla tuubista. Täysikokoinen huulivoide on 15 ml ja LivBoxista tullut voide on 5 ml.

Huulivoiteessa on kevyt sävy. Minun saamani sävy on 01 Rose Shimmer. Tuoksu voiteessa on erittäin karkkimainen. Minulle tuoksusta tulee mieleen toffee tai kinuski. Nams!

Ihan kivoja kesätuotteita oli tämän kuun boxin sisältö. Hieman BB-voiteen liian tumma sävy harmitti, mutta ilmeisesti kaikki saivat saman sävyn. Luulen, että vaalein sävy 01 Light olisi talvella liian tumma minulle, mutta kesällä juuri sopiva.

Huhhuijaa! Tiedättekö mitä? Tällä viikolla me miehen kanssa sanomme sen ”tahdon”. Luulin, että en alkaisi jännittämään vihkitoimitusta, koska olemme 8 vuotta sitten sen sanoneet toisillemme kirkossa about 90 ihmisen edessä. Nyt se sanotaan 30 ihmisen edessä meillä kotona… silti hieman on alkanut jännittää! En ole tainut kertoa, että laitoimme miehen kanssa vihkikaavan uusiksi silloin 8 vuotta sitten. Minä muistin väärin sen ”pussauskohdan” ja jäin sitä pusua odottamaan mieheltäni. Tokaisin miehelleni topakasti, että ”pussaa ny!” ja mieheni sitten pussasi. 😀 Pussasimme sitten ennen, kuin meidät julistettiin mieheksi ja vaimoksi. Pappi repesi nauramaan ja minua hävetti. 😀 Mutta tiedättekö mitä? Mitään hirveää ei tapahtunut, vaikka pussasimmekin väärässä kohdassa. Tästä jäi vain hauska muisto, jota naureskella vuosien jälkeenkin. 😀

Kiire ja härdelli täällä jatkukoon… pitäkää peukkuja, että lauantaina paistaa aurinko ja olisi lämmin. Meidän tuurilla juuri 15.6. on vuosisadan myrsky ja jopa räntää sataa taivaan täydeltä. Ilma on kuin morsian. 😀

X