Glitz & Glam

Kesäkynnet Essiellä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Mukavaa alkanutta viikkoa! Jokos olette nauttineet kesäisistä kynsilakkasävyistä? Entä te, jotka ette töissä voi käyttää, mutta nyt kesälomalla voisitte lakkailla kynsiä?

essiepeachsidebabe3

Tänään katsellaan Essien kesäkokoelmaa, joka on nimeltään Peach Side Babe.

essiepeachsidebabe2

Peach Side Babe on sähäkkä ja cool kynsilakkakokoelma, jossa pirteät ja raikkaat värit tuovat hyvälle fiilikselle. Kesälakat ovat usein niitä pirteitä ja sähäköitä – niin on myös tämä Essien kesäkokoelma 2015.

essiepeachsidebabe4

Essien kokoelmissa on aina kokoelman nimeä kantava kynsilakka. Tällä kertaa se on persikkainen.

peachsidebabe

Peach Side Babe

Hyvin lämmin ja persikkainen sävy. Näyttää hyvin kesäiseltä ja naisellisen pehmeältä kynsillä. Laadultaan perinteistä Essien laatua. Lakka levittyy helposti, kaksi kerrosta riittää ja kuivahtaa nopeasti.

privatedweekend

Private Weekend 

Kuulas valkoinen creme-lakka, jossa hopeinen shimmer. Tuo shimmer ei kuitenkaan näy kynsillä ollenkaan. Harmi! Laatu… noh, valkoiset creme-lakat ovat, ovat, ovat… syvältä sieltä. Kuitenkin valkoiseksi creme-lakaksi tämä on hyvä ja laadukas. Lakatessa jää ensimmäisellä ja toisella kerroksella paljaita kohtia ja täydellinen peittävyys syntyykin kolmella kerroksella. Private Weekend kuivahtaa hitaammin, kuin Essien kynsilakat yleensä, kuitenkin moniin muihin verrattuna nopeasti.

chillato

Chillato

Tähän minä ensimmäisenä iskin silmäni. Chillato muistuttaa sävyltään minun yhtä lempijäätelöäni – pistaasijäätelöä! Onko Chillato vihertävä keltainen vai kellertävä vihreä? Laadultaan Chillato ei ole kaikista parhain, mutta sävy on ihana! Ensimmäisellä kerroksella syntyy paljaita kohtia, toinen kerros peittää ne, mutta täydellinen peittävyys saavutetaan kolmannella kerroksella. Minusta on yllättävää, että tämä sävy ei ole kokoelman ”päälakka”. Tosin kokoelman teema olisi jouduttu rakentamaan uudelleen, sillä nimikkolakka viittaa sanaleikissään persikkaan, rantaan ja kesäheilaan tmv. Sävy vain on niin veikeä ja hauska, että se olisi voinut olla kokoelman nimikkolakka. Älkää ihmetelkö minun vihertävää ihoa. Jouduin hieman säätelemään kuvankäsittelyllä vihreän ja punaisen tasapainoa, sillä Chillato näytti käsittelemättömässä kuvassa puhtaan keltaiselta.

sunsetsneaks

Sunset Sneaks

Mansikkamargarita tulee ensimmäisenä mieleen sävystä. Sähäkkä ja lämpimän kesäinen punainen. Näyttää kerrassaan upealta päivettyneellä iholla. Koostumus on hieman erilainen, sillä lakka on aavistuksen läpikuultava. Tässä on hieman neon-lakan kirkkautta muistuttava sävy ja jelly-lakan läpikuultavuuden jättävä lopputulos. Käytin kolme kerrosta, sillä täydelliseen peittävyyteen tarvitaan 3-4 kerrosta.

saltwaterhappy

Salt Water Happy

Kaunis merenkuohunnan sävyinen sininen. Siniset sävyt ovat minulle kesäsävyjä, pidän niistä kesällä. Salt Water Happy on hieman harmahtava vaaleansininen, jossa on juuri se Essien koostumus, josta pidän. Levittyy kuin unelma, peittää täydellisesti kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti.

pretasurfer

Pret-a-Surfer

Kokoelmasta löytyy toinenkin sininen. Vähän sähäkämpi Pret-a-Surfer on sailor-henkinen. Tumma, merensininen sävy, jossa on juuri sitä sinisen kesälakan fiilistä. Raikas ja huomiota herättävä sävy. Tykkään! Koostumus on perinteinen Essien laatu, eli hyvin levittyvä, kaksi kerrosta peittää ja kuivahtaa nopeasti.

essiepeachsidebabe1

Kokoelma on aika hauska, vai mitä? Yleensä Essien kokoelmissa kaikki kynsilakat ovat koostumukseltaan ja laadultaan tasan samanlaisia, mutta tässä kokoelmassa on hieman vaihtelevuutta. Kuvassa etualalla ne perinteiset, mahtavalla koostumuksella olevat. Taka-alalla kokoelman ei yhtä hyvät. MUTTA, painotan että kuitenkin noissa heikommissakin on hyvä koostumus. Se vain riippuu mihin vertaa. Minä vertaan Essien yleiseen koostumukseen ja helppouteen, joka on huikea. Valkoiset creme-lakat ovat haastavia, aina! Kuitenkin Essie on ainut (Gina Tricotin lisäksi), joka on tehnyt siedettävän hyvän valkoisen creme-lakan.

Kesä-Essiet ovat tulleet myyntiin kesäkuun puolivälissä. Essien kynsilakkoja myydään mm. Sokoksilla, Emotioneissa, Stockmanneilla, Kickseissä, Anttiloissa ja Citymarketeissa. Hinnat vaihtelevat hieman, mutta suosituskuluttajahinta on 13,90 € / 13 ml.

essiepeachsidebabe

Mitkä olivat teidän silmää eniten miellyttävät sävyt? Minä ihastuin kaikista eniten näihin kolmeen, eli Salt Water Happy, Peach Side Babe ja Chillato. Tajusin tätä kuvaa ottaessani, että kokoelman nämä kolme sävyä ovat hieman pastellisia ja kokoelman kolme muuta sailor-henkisiä.

Essien kokoelma saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa
X