Glitz & Glam

Kesällä tuoksuu Coral ja Blue

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ihanaa toukokuun viimeistä päivää ja tervetuloa kesäkuu! Nyt on viimeistään aika heittää heipat talvisille tuoksuille ja ottaa käyttöön jotain kesäisempää ja kesäfiilistä nostattavampaa.

michaelkors

Michael Korsille on ilmestynyt uutuuksia – naisille, sekä miehille suunnatut. Aloitetaan maskuliinisemmasta tuoksusta.

michaelkorsextremeblue

Michael Kors Extreme Blue EdT

Extreme Blue on itsevamalle ja määrätietoiselle miehelle. Tämä tuoksu on viestii ulkoisesti jotain todella raikasta ja sporttista, mutta ulkonäkö voi pettää. Extreme Blue on paljon syvempi ja monimuotoisempi, kuin osasin ensin odottaa. Tuoksu avautuu selkeästi tyylikkään bergamonttisella, jota säestää vieno pippurisuus ja kardemummankin voi aistia mukana. Tuoksu syventyy metsäisempään suuntaan ja samalla se muuttuu aromaattisemmaksi, johon on kehittynyt runsaasti lämpimiä vivahteita. Tietynlaista paahteisuutta ja pähkinäisyyttä tuntee tuoksun keskivaiheilla, joka tekee tuoksusta mielenkiintoisen. Pohjalla tuntee myskin lämpöä ja aistikkuutta.

michaelkorsextremeblue1

Alku: bergamontti, angelica (kukkalaji), rosépippuri, kardemumma
Sydän: kataja, sypressi, seesami, salvia
Pohja: amber, cashmere musk (myski)

michaelkorsextremeblue2

Michael Kors Extreme Blue EdT on todella mielenkiintoinen miesten tuoksu. Todella tyylikäs tuoksu. Pidin yllätyksellisyydestä, sillä nimi ja pakkaus viittasivat jäänraikkauteen, sporttisuuteen ja kaikkeen muuhun mentoliseen. Tuoksu ei olekaan viileä ja suora, vaan lämmin ja monimuotoinen. Tuoksun vivahteet ovat mielenkiintoiset ja siksi vinkkaankin, että tämä tuoksu pitää laittaa iholle ja antaa olla hetken, jotta se pääsee näyttämään parhaat puolensa. Tuoksun kohderyhmän ikähaitaria kun tässä mietin, niin tuoksu ei ole mitenkään tietyn ikäluokan tuoksu. Extreme Blue toimii nuorista miehistä vähän varttuneemmillekin.

”Tuoksualustana” toimi lähes 39-vuotias mieheni.

michaelkorscoral

Michael Kors Coral EdP

Kesä on ihanaa aikaa! Michael Korsin Coral on kausituoksu, joka juuri sopivasti ehti kesäksi myyntiin. Koralli on ihana kesäinen väri, mutta se on myös ihana kesätuoksu kauniille ja rohkealle naiselle.

Coral avautuu sitrushedelmien raikkaudella ja sinfonialla. Pippurisuus tuoksussa tuntuu kevyenä kutitteluna nenässä, joka antaa tuoksuun aivan uudenlaisen twistin. Pidän tästä, että Michale Korsilla on haluttu lisätä naisten kesätuoksuun pippuria – se toimii! Tuoksu kehittyy hiljalleen kukkaismaisempaan suuntaan ja esiin hyppää appelsiininkukka ja jasmiini. Kukkaismaista tuoksua makeuttaa appelsiininkukan lisäksi vadelma. Pohjalla tuoksuu syvyyttä antavat puumaisuus ja hentoisesti myskin vivahteita.

michaelkorscoral1

Alku: verigreippi, mandariini, sitruuna, mustaherukka, rosépippuri
Sydän: tuberosa, jasmiini, appelsiininkukka, vadelma
Pohja: ambrox, santelipuu, seetri, myski

michaelkorscoral2

Michael Kors Coral EdP on ihanan kesäinen tuoksu. Coral on niille naisille, jotka rakastavat vivahteikuutta kesätuoksuissaankin. Tuoksussa on paljon elementtejä, jotka tekevät siitä kiintoisan. On varmasti paljonkin väliä kesäpäivän lämpötilalla ja ihon kosteudella ja rasvaisuudella, että mikä elementti hyppää vahvimpana esiin. Luvassa on siis jokapäiväistä yllätyksellisyyttä. Coral on makeahko tuoksu, jossa on kukkaismaisuutta, hedelmäistä mehukkuutta ja lämpöä ripauksella mausteita.

Coral EdP on kaikenikäisten tuoksu, sillä vaikka se on makeahko ja kukkaismainen, niin sen lämpö ja mausteisuus kuitenkin antavat sille ryhtiä, joka kestää varttuneemmankin naisen iholla.

michaelkors1

Michael Kors Coral EdP ja Extreme Blue EdT ovat olleet myynnissä huhtikuusta asti. Myyntipaikkoja ovat mm. Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät ja Kicks-liikkeet.

Hinnaltaan Michael Kors on kohtuulinen. Coral EdP on 69,00 € / 30 ml ja 89,00 € / 50 ml. Extreme Blue EdT on 50,00 € / 40 ml ja 65,00 € / 70 ml.

Miltä teistä nämä Michael Korsit kuulostivat? Iskeekö rosépippurisuus ja tällaiset hyvin vivahteikkaat tuoksut?

Oikein ihanan aurinkoista toukokuun viimeistä päivää!

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X