Glitz & Glam

Kesän viimeisiä hellemeikkejä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Vielä on kesää sen verran jäljellä, että muutama kesämeikki vielä otetaan, mutta sitten siirrytään syksyisempiin tyyleihin. Minulla odottaa jo kuvattuna syksyisempiä meikkilookeja ja aivan uusia syyskokoelmia odottelee testaamisiani. Huomaan, että sormeni jo alkavat syyhytä syksyisempiin värimaailmoihin. Ah, odotan innolla, kun pääsen niihin käsiksi ja esittelemään teillekin miltä syksy 2015 tulee näyttämään.

Mutta sitä ennen vielä viimeisiä kesäpäiviä ja mahdollisia hellepäiviä ajatellen hehkuvaa hellemeikkiä.

viidakontahtonen11

Onneksi elokuun alku toi hellepäiviäkin. Nyt on kyllä ollut taas viileämpää, mutta silti hyvin kesäistä. Auringossa on kiva paistatella hehkuvissa meikeissä, joissa korostellaan ja varjostellaan kasvoja. Tässä hehkumeikissä varjostin ja korostin hehkuvilla tuotteilla.

sothys

Käytin Sothys Paris nimisen kosmetiikkamerkin kesäkokoelman tuotteita. Esittelen teille Sothysin huomenna, sillä uskoisin tämän merkin olevan vähän tuntemattomampi monelle. Itse en tästä aikaisemmin tiennyt, vaikka nyt sitten merkin tiedettyäni bongasin tätä mm. Tallinnan Stockmannillakin. BTW, huomaatteko mitään erikoista? Saamani tuotteet ovat myymälätelineessä, eli testeritelineessä! Tuo on niin epäkäytännöllinen kotikäytössä minulla, mutta voi että! Se on silti hieno. Eikö vain?

viidakontähtönen14

Harvoin korostan voimakkaasti liikkuvaa luomea silmämeikissä tai varjostan sisänurkkaa. Ne harvat kerrat, kun tämän tyylin itselleni teen, huomaan sen toimivan, vaikka se mielestäni rikkoo kaikkia meikkauksen sääntöjä. Eli minulla on aika pyöreät ja paksut silmäluomet. Liikkuvan luomen keskiosan korostus vaalealla vain korostaa sitä. Sitten silmäni ovat ihan inan verran lähekkäin toisiaan, joten sisänurkan varjostus vain korostaisi sitä. Jostain syystä kaikesta huolimatta olen huomannut, että tämä meikkityyli saa silmäni säteilevämmiksi ja tuo niiden värin hyvin intensiivisesti esiin, kun käytän maanläheisiä sävyjä.

viidakontähtönen11

Kokonaisuus on hyvin hehkuva ja maanläheinen. Kultaa, hehkuvaa ruskeaa, vaaleaa kultabeigeä jne.

viidakontähtönen9

Kulmille harjasin vain kulmakarvamaskaraa, eli värillistä kulmageeliä.

Luomilla helppo kahden luomivärin meikki. Aivan sisänurkassa, kulmaluulla ja liikkuvan luomen keskiosassa kullan hohtavaa, vaaleaa luomiväriä. Liikkuvan luomen sisänurkan puolella ja ulkonurkassa, että luomivaossa ja sen yläpuolella kullanhohteista ruskeaa varjostamassa. Myös alaluomella hieman tuota kullanruskeaa sävyä.

viidakontähtönen8

Tämä silmämeikki on helppo, mutta yllättävän tehokas silmien korostaja. Ihan vaikka ilman rajaustakin. Kokeilkaa, jos ette ole aikaisemmin kokeilleet tai käyttäneet.

viidakontähtönen12

Kokeilin lookiin myös kesäkokoelman korallista huulipunaa, joka minulla muuttuikin yllättävän punervaksi. En pane ollenkaan pahakseni, sillä punaiset sävyt toimii minulle näköjään edelleen, vaikka olen harmaahapsi.

viidakontähtönen7

Pelkäsin nimittäin, että entäs jos punaiset huulipunat eivät enää sopisikaan minulle? Onneksi tuo asia ei ole hiusten väristä kiinni.

viidakontähtönen4

Tosiaan huomenna sitten tarkempi esittely näistä tuotteista, joita tässä meikkilookissa on käytetty. Tähän loppuun vain kysymys teille – nudet vai punahuulet? Jostain kumman syystä nudehuulet olivatkin minusta nyt veikeämmät. Olen aivan punahuulinaisia, mutta silti jostain syystä nyt nudehuulet olivatkin coolimmat. Ehkä se, että ne ovat niin erilaiset minulla. Punasissa huulissa näytän enemmän itseltäni. Huomasitteko saman?

Sothys Paris tuotteet saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X